Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
συμπουρδελιάρηδες,συναγωνιστές! (δεν είναι διάγγελμα το κείμενο που ακολουθεί)

θα ξεκινήσω από την περίπτωσή μου,ακόμα και αν κατηγορηθώ ότι προμοτάρω τις αλλοδαπές εις βάρος των εγχώριων αγαθών,αλλά αλήθεια θα γράψω κι ας,όπως βλέπω εδώ μέσα συνέχεια,αποδοκιμαστεί η άποψη κάποιου ή το γαμήσουμε το θέμα γενικώς και ψοφήσει κι αυτό (this is Greece after all,isn't it?):

πέρσι Φεβρουάριο,για επαγγελματικούς λόγους είμαι Σουηδία,για πρώτη και ως τώρα μοναδική φορά.Στην Στοκχόλμη συγκεκριμένα.Και αφού τελείωσε ένας αγώνας χόκεϋ (εξωτικό άθλημα για την μεσογειακή μας χώρα και περίεργο που οι θεατές επιδοκίμαζαν ακόμα και τους αντιπάλους.....) έχοντας ψιλοχάσει τον δρόμο για τον σταθμό του μετρό, βλέπω μία κατάξανθη μουνάρα αστυνομικό >1,85 μ (αρχικά μόνο την πίσω πλευρά έβλεπα με την χαίτη και το καλοσχηματισμένο κωλαράκι) να είναι περιστοιχισμένη από άλλους 4 αστυνομικούς και η έλξη ήταν τέτοια,που ενώ ήδη είχα ρωτήσει 2-3 άτομα και κατάλαβα,πήγα να την ρωτήσω για οδηγίες προς το μετρό,απλά για την δω από κοντά και να ακούσω και την φωνή της,αφού ζήτησα συγγνώμη στα αγγλικά από την αρχιδοπαρέα που την περιέβαλε σαν τις μέλισσες στο μέλι...

αν και γυναίκα-αστυνομικό "φωτομοντέλο" ποτέ δεν έχω ξαναδεί,άσχετα με την ιδιότητά μιας και τα ρασα δεν κάνουν τον παππά,η συγκεκριμένη ήταν μακράν ό,τι πιό μούναρος έτυχε να δω με τα μάτια μου μέχρι σήμερα,τουλάχιστον.......

Το παρόν δεν είναι ¨αναζητήσεις¨ του Ερυθρού Σταυρού,ούτε ¨μήπως την είδε κανένας!?¨

Απλά,είναι κάτι εντυπωσιακό που ήθελα να το μοιραστώ,κι αν δεν ήταν αστυνομικός με όλη την αρχιδοπαρέα θα είχα και φωτογραφικό τεκμήριο,οπότε και να πει τώρα κάποιος ¨έ το μαλάκα,τί σκαρφίστηκε ο τύπος να γράψει αντί να πάει μπουρδελότσαρκα!?¨ είναι απολύτως κατανοητό,αν και ανακριβές........

Αυτά από εμένα συναγωνιστές!

Τα σέβη μου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΣΟΥΖΑΝΝΑ

πριν 4,5 χρονια ... πραγματικα οτι ποιο ομορφο εχω δει σε ελληνιδα... κατι ματαρες με καστανο χρωμα ,μια κωλαρα, βυζάρες,μια φατσαρα μεσογειακη,και ηταν και φοβερος χαρακτήρας ,αλλα η μαλακινση της ηλικιας τοτε δεν με αφησε να την χαρω...

πραγματικα θα ηθελα να την ξαναδω...

το μισο κλαμπ της την επεφτε..

θυμηζει κατι σε nicole scherzinger

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συμπουρδελιάρηδες,συναγωνιστές! (δεν είναι διάγγελμα το κείμενο που ακολουθεί)

θα ξεκινήσω από την περίπτωσή μου,ακόμα και αν κατηγορηθώ ότι προμοτάρω τις αλλοδαπές εις βάρος των εγχώριων αγαθών,αλλά αλήθεια θα γράψω κι ας,όπως βλέπω εδώ μέσα συνέχεια,αποδοκιμαστεί η άποψη κάποιου ή το γαμήσουμε το θέμα γενικώς και ψοφήσει κι αυτό (this is Greece after all,isn't it?):

πέρσι Φεβρουάριο για επαγγελματικούς λόγους είμαι Σουηδία για πρώτη (και ως τώρα μοναδική φορά).Στην Στοκχόλμη συγκεκριμένα.Και αφού τελείωσε ένας αγώνας χόκεϋ (εξωτικό άθλημα για την μεσογειακή μας χώρα και περίεργο που οι θεατές επιδοκίμαζαν ακόμα και τους αντιπάλους.....) έχοντας ψιλοχάσει τον δρόμο για τον σταθμό του μετρό, βλέπω μία κατάξανθη μουνάρα αστυνομικό >1,85 μ (αρχικά μόνο την πίσω πλευρά έβλεπα με την χαίτη και το καλοσχηματισμένο κωλαράκι) να είναι περιστοιχισμένη από άλλους 4 αστυνομικούς και η έλξη ήταν τέτοια,που ενώ ήδη είχα ρωτήσει 2-3 άτομα και κατάλαβα,πήγα να την ρωτήσω για οδηγίες προς το μετρό,απλά για την δω από κοντά και να ακούσω και την φωνή της,αφού ζήτησα συγγνώμη στα αγγλικά από την αρχιδοπαρέα που την περιέβαλε σαν τις μέλισσες στο μέλι...

αν και γυναίκα-αστυνομικό "φωτομοντέλο" ποτέ δεν έχω ξαναδεί,άσχετα με την ιδιότητά μιας και τα ρασα δεν κάνουν τον παππά,η συγκεκριμένη ήταν μακράν ό,τι πιό μούναρος έτυχε να δω με τα μάτια μου μέχρι σήμερα,τουλάχιστον.......

Το παρόν δεν είναι ¨αναζητήσεις¨ του Ερυθρού Σταυρού,ούτε ¨μήπως την είδε κανένας!?¨

Απλά,είναι κάτι εντυπωσιακό που ήθελα να το μοιραστώ,κι αν δεν ήταν αστυνομικός με όλη την αρχιδοπαρέα θα είχα και φωτογραφικό τεκμήριο,οπότε και να πει τώρα κάποιος ¨έ το μαλάκα,τί σκαρφίστηκε ο τύπος να γράψει αντί να πάει μπουρδελότσαρκα!?¨ είναι απολύτως κατανοητό,αν και ανακριβές........

Αυτά από εμένα συναγωνιστές!

Τα σέβη μου.
μηπως ηταν αυτη τυπε?
acid_picdump_159-480x360.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η βασιλειαδου

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πριν μερικά χρόνια σε διακοπές στην Σκιάθο....ξένη, δεν ξέρω από που....μελαχροινή με πράσινα μάτια, βυζάρες, κωλάρα και όμορφη/γλυκειά και πρόστυχη ταυτόχρονα...εκρηκτικός συνδιασμός!

Είχε ένα βασικό ελλάτωμα όμως....είχε γκόμενο....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μαλλον δεν ηξερε πως να την πλησιασει τυπε ;)
καλα λεει ο μορτης οτι πρεπει να χορευεις στα κλαμπ και να μην καθεσαι σαν ξυλαγγουρο :rockon:
δεν εχει αδικο ρε τυπε πας σαν ξυλαγγουρο με το γαρο στο ενα χερι και στο αλλο το ποτο και να κοιτας σαν μαλακας τα ξεκωλα που χορευουν

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

1990. Ξενοδοχείο CONGO PALLACE Γλυφάδα. Ξανθιά, με μακρύ μαλλί, φιλήδονα χείλη, πρόσωπο σαν της Σαρλίζ Θερόν, μάτια μπλε σαν την θάλασσα. Κορμί που θα το ζήλευε η καλύτερη αθλήτρια, το καλύτερο μοντέλο, η καλύτερη γυμνάστρια. Σκαρφαλωμένη σε δεκάποντες μαύρες γόβες.

Περαστική, δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα.

23 χρόνια μετά δεν την έχω ξεχάσει. Οπτασία.

Η ωραιότερη γυναίκα που έχω δει ποτέ μου.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρόδος, Αύγουστος 2009.
Οικογένεια Τσέχων στην παλιά πόλη.
Η κόρη 18-19 χρονών.
1.70, 55 κιλά, σώμα λαμπάδα, αγγελικό πρόσωπο, μελαχροινή με μπλε μάτια, βυζιά 5 νούμερο.
Έκανα 2-3 μέρες να συνέλθω.

OP
OP
ass_kavlos

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μηπως ηταν αυτη τυπε?
acid_picdump_159-480x360.jpg

είσαι στην σωστή κατεύθυνση,αλλά όχι στην Ολλανδία όπως βλέπω στην κάτω αριστερά γωνία(wij u graag).
φαντάσου ένα 25χρονο κατάξανθο ¨μοντέλο¨ της Victoria's Secret,ένστολο(απλώς επειδή η συγκεκριμένη στην φωτό είναι με πολιτικά) πέρα από ένοπλο.
in flesh and blood!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom