Αυτά εδώ ^Στον εξωτικο κοσμοπολιτικο και μακρυνο Χολαργο......μαιευτηριο ΗΡΑ......ιστορικες στιγμες........
κατοικοεδρευω στα νοτια προαστεια..........
Χαχαχα, τελικά είσαι ο παππούς μου mounitsa.
Αυτά εδώ ^Στον εξωτικο κοσμοπολιτικο και μακρυνο Χολαργο......μαιευτηριο ΗΡΑ......ιστορικες στιγμες........
κατοικοεδρευω στα νοτια προαστεια..........
αποκλειεται τοτε. μου ριχνεις 6 χρονια
τώρα το συνδύασες ε;;;;;;;το 88' γεννηθείς εισαι?????ελα μουνι στον τοπο σου.καλα 20 χρονων εισαι και εχεις και αποψη για ολα?φαντασου να πας 40
εγώ γεννήθηκα κάτω από δέντρο....
το 88' γεννηθείς εισαι?????ελα μουνι στον τοπο σου.καλα 20 χρονων εισαι και εχεις και αποψη για ολα?φαντασου να πας 40
τώρα το συνδύασες ε;;;;;;;
κι 6 χρονια σου ριχνω...κι οτι αλλο θες σου ριχνω...μπουχαχαχαχαχαχααποκλειεται τοτε. μου ριχνεις 6 χρονια
Ποιος απ όλους εμένα πάντως μου αρέσει ο Άγιος Σπυρίδωναςλεξισ προελινικι,νισι που ενοθικε με τιν χοματουρια του Κιφισου και εκι βρισκετε ο ΝΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
κι 6 χρονια σου ριχνω...κι οτι αλλο θες σου ριχνω...μπουχαχαχαχαχαχα
ο ΝΑΟΣ κολιτε ινε ακριβος πανο στι παλια θαλασα εκι που σκοτοθικε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!Ποιος απ όλους εμένα πάντως μου αρέσει ο Άγιος Σπυρίδωνας
αμα ημουνα πιο μεγαλη θα ειχα μικροτερη γλωσσα αλλα που να το σκεφτεις
ο ΝΑΟΣ κολιτε ινε ακριβος πανο στι παλια θαλασα εκι που σκοτοθικε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ο Αγιοσ Σπιροσ ινε πανο στο παλιο νισι....
ενοειται βρε
αμα ημουνα πιο μεγαλη θα ειχα μικροτερη γλωσσα αλλα που να το σκεφτεις
εμισ κολιτε εχουμε γενιθι ΓΑΒΡΑΡΟΙ καιγουσταρουμε το τιγανι μας αλα ξερουμε απο τιν γεομορφολογια τισ περιοχις ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!Στην Πλατεία Τηγάνι, ε....συγνώμη, Καραΐσκάκη, τι έγινε και την βγάλανε έτσι?
ναι είμαι πολύ μικρός στο μυαλό εγώ....
εσύ είσαι αετίνα......
σορρυ κιολας τωρα ,αλλα αν πιστευα οτι εχεις καποια ελαφρυντικά(σε εκοβα γυρω στα 28-30)τωρα εχω χασει πασα ιδεα.τραβα κοριτσάκι μου να παιξεις με καμια barby και ασε το forum, αυτο ειναι δυσκολο site για σενα.αντε να ζήσεις λιγο την ζωη σου(οπως μπορεις),και κουλαρε λιγο οτι τα ξερεις ολα γιατι σε μερικα χρονια θα ακους αυτα που λες τωρα και θα γελας.μην εισαι απολυτή.και κοιτα να αποκτησεις ζωη και οχι ενα καλύτερο πληκτρολογιο
οχι καλε....ελπιζω οχι σφαλιαρες
+10000σορρυ κιολας τωρα ,αλλα αν πιστευα οτι εχεις καποια ελαφρυντικά(σε εκοβα γυρω στα 28-30)τωρα εχω χασει πασα ιδεα.τραβα κοριτσάκι μου να παιξεις με καμια barby και ασε το forum, αυτο ειναι δυσκολο site για σενα.αντε να ζήσεις λιγο την ζωη σου(οπως μπορεις),και κουλαρε λιγο οτι τα ξερεις ολα γιατι σε μερικα χρονια θα ακους αυτα που λες τωρα και θα γελας.μην εισαι απολυτή.και κοιτα να αποκτησεις ζωη και οχι ενα καλύτερο πληκτρολογιο
οχι καλε....
θες να τ ακουσεις ε?κανα καβλι ελεγα...ενταξει ολα τα αλλα δεν πειραζουν. οχι πετρες ε;