You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η εξέλιξη του γυναικείου προτύπου ομορφιάς και οι λόγοι της.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Με τη σειρα μου να σου πω επισης οτι συμφωνω.
Υπαρχει ομως και αλλη μια παραμετρος στο ολο θεμα.
Με την εξελιξη της πλαστικης χειρουργικης,με τη χρηση φακων επαφης εντυπωσιακων αποχρωσεων,βαψιμματος μαλλιων και καλου μακιγιαζ εχουμε κανει καποιες απο τη φυση τους ωραιες γυναικες ακομα πιο ωραιες.Βασικα εχουμε κανει καποιες γυναικες να φαινονται τελειες-σχεδον αψεγαδιατες.
Και για τα οποια ψεγαδια ακομα υπαρχουν ας ειναι καλα και το φωτοσοπι.
Βλεπεις κατι αραπινες με μπλε και πρασινα ματια και μενεις με το στομα ανοιχτο.Κατι βορειοευρωπαιες που μοιαζουν σαν νεραιδες.
Το εχουμε τερματησει το παιχνιδι που λεγεται ομορφια.Και οπως ειπες και εσυ συνεχιζουμε απο τη φυση μας να δοκιμαζουμε συνεχως τα ορια μας να προσπαθουμε να το εξελιξουμε και αλλο.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα στη προσπαθεια να πειραματιστουμε περαιτερω με την ομορφια να κανουμε αστοχιες συνεχως.Και κανουμε αστοχιες γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχουμε κατι καλυτερο απο αυτο που εχουμε ηδη πετυχει.Ειναι σαν να προσπαθεις εχοντας τερματησει ενα παιχνιδι σε ελαχιστο χρονο να προσπαθησεις την επομενη φορα να το τερματησεις ακομα πιο γρηγορα.Τι θα κανεις?Το πιο λογικο ειναι οτι δεν θα τα καταφερεις γιατι πλεον θα ειναι πολυ δυσκολο να το επαναλαβεις...
Βλεπεις καποιες πραγματικα ωραιες γυναικες να κανουν πλαστικες οι οποιες ειναι αποτυχημενες.Και ειναι αποτυχημενες γιατι οι γυναικες αυτες ειναι ήδη κοντα στο τελειο και πριν κανουν τη πλαστικη.Οποτε μετα χαλανε την ομορφια τους.
Εχουμε γινει ερμαια της ματαιοδοξιας μας και της τελειομανιας μας.Αυτο που μας εκανε να προοδεψουμε για τοσους αιωνες τωρα μας οδηγει πλεον σιγα σιγα στη παρακμη...Εχοντας φτασει στο ζενιθ πρεπει να αρκεστουμε επιτελους σε αυτο.Αλλιως θα ξεκινησει η πτωση.Ηδη ξεκινησε η πτωση.Σε ολα τα επιπεδα.Κοινωνικο,οικονομικο, καλλιτεχνικο.Και ειναι απολυτα φυσιολογικη, Σχεδον νομοτελειακη.
Το μηδενίσαμε λοιπον το κοντέρ ?? Ισως να έχεις δίκιο. Δεν ειμαι βέβαιος. Πιστεύω ότι όταν μέσω της πλαστικής χειρουργικής και της τεχνολογίας αρχίζουν να προσεγγίζουν το πρότυπο πάρα πολλές γυναίκες σε στατιστική βάση τότε θα αλλάξει το πρότυπο.
Οπως έγραψα και στο εισαγωγικό post μου, το πρότυπο θα πρέπει εξ' ορισμού να είναι πολύ δύσκολα και πάντα μερικώς προσεγγίσιμο. Αν αρχίζουν πολλές γυναικες να το προσεγγίζουν σε μεγάλο βαθμό τότε πια δεν είναι πρότυπο, και ένα καινούργιο πρότυπο ακόμη πιο δύσκολα προσεγγίσιμο θα προωθηθεί και θα ''επιβληθεί'' ( μέσω του νοητικού κλίσματος που ανέφερα παραπάνω ).
Στα υπόλοιπα που γράφεις ότι το έχουν παραγαμήσει με τη πλαστική χειρουργική συμφωνώ απόλυτα.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ποτε δεν αποφασιζαμε σαν ανθρωποι μεμωνομενα τι πραγματικα και 100% θελαμε εμεις.Παντα απο την αρχαιοτητα σε προτυπα στηριζομασταν ειτε το συνειδητοποιουσαν οι ανθρωποι ειτε οχι.Η αποκλειστικα δικη σου επιλογη ειναι μια ψευδαισθηση.Ειτε θα επιλεξεις αυτο που θελει η κοινωνια (σε διαφορετικο βαθμο ο καθενας) ειτε θα επιλεξεις το ακριβως αντιθετο απο αντιδραση και μονο για να πας κοντρα στη κοινωνια αυτη.
Το προβλημα ομως ειναι αλλο.
Το προβλημα της συγχρονης κοινωνιας ειναι οτι τα προτυπα αυτα επιβαλονται οχι απο την ιδια τη κοινωνια αλλα απο μια μικρη μειοψηφια κομπλεξικων ανθρωπων.Και τα προτυπα αυτα (ακομα και τα προτυπα ομορφιας) επιβαλλονται οχι με τη λογικη της αναγκης και της προσαρμογης σε αυτη αλλα με τη λογικη της ματαιοδοξιας και του γουστου των κομπλεξικων αυτων ανθρωπων της μοδας ή της τεχνης...
Παλια μπορει να ηταν προτυπο οι γεματουλες με ασπρο δερμα αλλα ηταν το προτυπο που επεβαλε η κοινωνια.Η πλειοψηφια δηλαδη.Με οποια λαθη και υπερβολες υπηρχαν ηταν προτυπα της κοινωνιας.Ηταν δημοκρατικα εκλεγμενα προτυπα με την αρχη της πλειοψηφιας.Και τα επεβαλε αυτα τα προτυπα σε ολους.Στους καλλιτεχνες,ζωγραφους,γλυπτες.Σε ολους.
Τωρα εχουμε 10 γκει μοδιστρους και 20 περιεργους καλλιτεχνες που κανουν το ακριβως αντιθετο.Προσπαθουν δηλαδη γιατι δεν το καταφερνουν παντα.Προσπαθουν να επιβαλλουν στη κοινωνια και στη πλειοψηφια τα προτυπα της.Και οσο βλεπουν οτι δεν πετυχαινει πεισμωνουν και προσπαθουν περισσοτερο και με σχεδον φασιστικο τροπο μεχρι να τα καταφερουν.
Να πανε να γαμηθουν.Η πλειοψηφια της κοινωνιας δεν τους γουσταρει ουτε αυτους ουτε τις ιδεες τους. Συνηθως τις βρισκει ακραιες ή κιτς.Με το ζορι δηλαδη?δεν το καταλαβα...Οι περισσοτεροι ανθρωποι θεωρουν τη nicki Minaj ψιλοασχημη και το σωμα της Μαντονας ,σωμα οικοδομου μπετατζη.Πως να το κανουμε δηλαδη?
Οι προηγουμενοι αιωνες ηταν οι αιωνες που προσπαθουσε η πλειοψηφια να επιβληθει στις μειοψηφιες.Καποιες φορες και με ακραιο και λαθος τροπο.Ως και βιαιο.
Τα τελευταια 20 χρονια προσπαθουν οι μειοψηφιες εχοντες κερδισει αρχικα τη δικαιη ανοχη και αποδοχη της κοινωνιας να επιβληθουν στον υπολοιπο κοσμο.Το εργο δηλαδη ειναι ''Η εκδικηση των πουστιδων,των περιεργων και των ακραιων'' για ολα οσα αδικα υπεστησαν μεχρι το 80.
Αλλα οσο λαθος ηταν η κοινωνια σε αυτους που τους καταπιεζε αλλο τοσο λαθος ειναι τωρα αυτοι ολοι τους στη κοινωνια που προσπαθουν να της επιβληθουν...
Στη κοινωνια οι γκει ειναι ενα 5% παγκοσμιως.Και αλλο ενα 5% ειναι οι κιτς ανθρωποι.Στην ελληνικη τηλεοραση και σοουμπιζ οι γκει ειναι 50% και αλλο ενα 30% ειναι οι κιτς και γραφικοι.Επρεπε να ειναι 10% κανονικα και οχι 80%.Ειναι 80% γιατι επιβαλλονται...
Οι γκει και οι κιτς δεν προσπαθουν να επιβαλλουν τις σεξουαλικες προτιμησεις τους στους αλλους.Προσπαθουν να επιβαλλουν το γενικοτερο τροπο ζωης τους, το χιουμορ τους,το ντυσιμο τους,το τροπο που φλερταρουν,το υφος τους,τη συμπεριφορα τους,τα γενικοτερα γουστα τους.Με αυτο το τροπο διαμορφωνουν τα δικα τους ΠΡΟΤΥΠΑ.Συμπεριλαμβανονται και τα προτυπα ομορφιας...
Πεσιμο για φλερτ στη τηλεοραση
-Εχεις ωραια δαχτυλα.
Ασε μας ρε φιλε τωρα που θα πεις στη γκομενα αυτο για να τη ριξεις.Ασε μας... Γκει ριχνεις ετσι οχι γυναικα...
Δεν ειμαι καθολου κατα των γκει και των κιτς ή των γραφικων τυπων.Καθολου.Τους αποδεχομαι και τους θεωρω και αυτους στοιχειο της κοινωνιας που μερικες φορες χρειαζεται κιολας...
Ειμαι 100% ομως κατα στην επιβολη που γινεται απο καναλια, περιοδικα.Και δεν ειναι προωθηση ειναι ΕΠΙΒΟΛΗ...
Σίγουρα πάντα επηρεαζόμασταν απο τις γνώμες των άλλων και απο τα πρότυπα που ανα εποχή επικρατούσαν. Σε μια κοινωνία ζούμε δεν είμαστε ερημίτες ασκητές που απομονώνονται σκοπίμως κοινωνικά λόγω προσωπικών ανεπηρέαστων αναζητήσεων.
Το ζήτημα όμως είναι σε ποιο βαθμό μας επηρεάζουν τα πρότυπα??
Πόσο δουλεύουμε το κεφάλι μας ??
Πόσο αξιολογούμε και λαμβάνουμε υπ' όψιν τις προσωπικές εμπειρίες μας.
Πόση σημασία δίνουμε στα προσωπικά μας συναισθήματα που στο κάτω κάτω πηγάζουν απο εμας και μόνο ??
Στο ότι μια κάστα ανθρώπων πάει να επιβάλει τα σημερινά πρότυπα, που σε άλλες εποχές διαμορφώνονταν πολύ πιο ανεμπόδιστα και όχι κατευθυνόμενα και επιτηδευμένα, συμφωνούμε απόλυτα. Αυτός ήταν και ο λόγος που άνοιξα το thread.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Στο πνεύμα των παραπάνω,τί ακριβώς αρέσει από την Πάολα τη σκυλοτραγουδιάρα;Η φωνή του πάγκου στη λαϊκή,ή η τραβελόφατσα με τα πλαστικά βυζιά;
Είναι απλό. Οταν ό άλλος η η άλλη νοητικά και συναισθηματικά είναι υπό του μηδενός ακολουθεί τη πάγια τακτική.
''Δεν αφήνει ούτε ένα ελάχιστο ψήγμα γούστου μέσα του, γιατί αυτό μπορεί να γίνει τοξικό και να τον σκοτώσει''.
liakosartaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακριβως.Τα προτυπα πλεον τα καθοριζει ΜΟΝΟ το προσωπικο γουστο που συχνα ειναι και περιεργο.Παλια τα προτυπα τα καθοριζε η αναγκη να προσαρμοστουν οι ανθρωποι καθε φορα στις δυσκολες συνθηκες...
Και φυσικα οπως το πες επιβαλλονται κατευθυνομενα και επιτηδευμενα.
Ενα εξτρα προβλημα ειναι και οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης.Παλια ηταν ελαχιστοι και συνηθως (οχι παντα) καποιοι πεφωτισμενοι.Ηταν μια πολιτισμικη ελιτ συνηθως.Μια ολιγαρχια που ελεγε και ο Πλατωνας με την καλη ομως εννοια...Και ακομα και αυτοι δεν επηρρεαζαν τη κοινωνια τοσο πολυ οσο επηρεαζονταν απο αυτη...
Τωρα το καθε καριολακι-ραδιοφωνικος παραγωγος μας επιβαλει σε ολους τα τραγουδια του.Το ιδιο και η καθε τηλεπαρουστρια και το πανελ μιας εκπομπης.
Και η καραμελα ειναι ετοιμη απο τα χειλη της:
-Δημοκρατια εχουμε, αν δεν σου αρεσει αλλαξε καναλι/σταθμο.
Ναι μωρη γαμιολα αλλα ολα τα καναλια-σταθμοι παιζουν συνεχως τα ιδια πραγματα.Δεν υπαρχει εναλλακτικη.Δεν θελουν να δωσουν εναλλακτικη...
Παλια προσπαθουσαν να επιβαλλουν αποψεις με το ζορι.Το γνωριζε ομως ο κοσμος και πολλες φορες δεν μασαγε.Η αντιδρουσε ή παριστανε οτι εχει συμμορφωθει...
Τωρα εχουν δημιουργησει μια επιπλαστη δηθεν πολυσυλλεκτικη γκαμα Μ.Μ.Ε. που συνεχως αναπαραγουν τα ιδια και ιδια.Δεν εχεις τη δυνατοτητα επιλογης απο που θα ενημερωθεις και θα ψυχαγωγηθεις και το χειροτερο:
Μεχρι πριν μερικα χρονια ουτε καν γνωριζες οτι δεν ειχες αυτη τη δυνατοτητα.Σε ειχαν κανει να πιστεψεις οτι την ειχες.Ευτυχως ο κοσμος πια αρχιζει επιτελους να συνερχεται...
Στα λογια μου ερχεσαι και στο θεμα της πλαστικης.Τωρα που ολο και περισσοτερες γυναικες προσεγγιζουν τα προτυπα αυτα θα αλλαξουν τα προτυπα σε κατι πιο ακραιο, κατι που προσεγγιζεται ακομα πιο δυσκολα.Ετσι η αισθητικη μας θα παρενοχλειται ολο και περισσοτερο μεχρι να υποστει βιασμο...
Και φυσικα οπως το πες επιβαλλονται κατευθυνομενα και επιτηδευμενα.
Ενα εξτρα προβλημα ειναι και οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης.Παλια ηταν ελαχιστοι και συνηθως (οχι παντα) καποιοι πεφωτισμενοι.Ηταν μια πολιτισμικη ελιτ συνηθως.Μια ολιγαρχια που ελεγε και ο Πλατωνας με την καλη ομως εννοια...Και ακομα και αυτοι δεν επηρρεαζαν τη κοινωνια τοσο πολυ οσο επηρεαζονταν απο αυτη...
Τωρα το καθε καριολακι-ραδιοφωνικος παραγωγος μας επιβαλει σε ολους τα τραγουδια του.Το ιδιο και η καθε τηλεπαρουστρια και το πανελ μιας εκπομπης.
Και η καραμελα ειναι ετοιμη απο τα χειλη της:
-Δημοκρατια εχουμε, αν δεν σου αρεσει αλλαξε καναλι/σταθμο.
Ναι μωρη γαμιολα αλλα ολα τα καναλια-σταθμοι παιζουν συνεχως τα ιδια πραγματα.Δεν υπαρχει εναλλακτικη.Δεν θελουν να δωσουν εναλλακτικη...
Παλια προσπαθουσαν να επιβαλλουν αποψεις με το ζορι.Το γνωριζε ομως ο κοσμος και πολλες φορες δεν μασαγε.Η αντιδρουσε ή παριστανε οτι εχει συμμορφωθει...
Τωρα εχουν δημιουργησει μια επιπλαστη δηθεν πολυσυλλεκτικη γκαμα Μ.Μ.Ε. που συνεχως αναπαραγουν τα ιδια και ιδια.Δεν εχεις τη δυνατοτητα επιλογης απο που θα ενημερωθεις και θα ψυχαγωγηθεις και το χειροτερο:
Μεχρι πριν μερικα χρονια ουτε καν γνωριζες οτι δεν ειχες αυτη τη δυνατοτητα.Σε ειχαν κανει να πιστεψεις οτι την ειχες.Ευτυχως ο κοσμος πια αρχιζει επιτελους να συνερχεται...
Στα λογια μου ερχεσαι και στο θεμα της πλαστικης.Τωρα που ολο και περισσοτερες γυναικες προσεγγιζουν τα προτυπα αυτα θα αλλαξουν τα προτυπα σε κατι πιο ακραιο, κατι που προσεγγιζεται ακομα πιο δυσκολα.Ετσι η αισθητικη μας θα παρενοχλειται ολο και περισσοτερο μεχρι να υποστει βιασμο...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κατά τη γνώμη μου, το θέμα δεν είναι αν το προβαλλόμενο πρότυπο είναι το στλιαρι, η μπριζόλα ή ο μέσος ορος της διπλανής πόρτας, αλλά η επιμονή σε ένα πρότυπο. Ιδίως στις εποχές που ζούμε δεν είναι καθόλου τυχαίο το πόσο επίμονα “προβάλλονται” συγκεκριμένα πρότυπα.
Η επιμονή στο πρότυπο. Η επιβολή δηλαδή του προτύπου μέσα στο κεφάλι μας πασει θυσία, μέσω του νοητικού κλίσματος που γράφω και εγώ, έχει ένα τελικό στόχο κατα την άποψή μου. Το έγραψα στο εισαγωγικό μου post είναι η κατανάλωση.
Αν θέλουμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Η κατευθυνόμενη σε συγκεκριμμένα προιόντα και υπηρεσίες κατανάλωση που εξυπηρετεί συγκεκριμμένες ομάδες συμφερόντων. Πολλές φορές οι ομάδες συμφερόντων είναι διαφορετικές και συγκρούονται. Οι μεγάλοι μόδιστροι τρεφουν παροιμιώδες μίσος ο ένας για τον άλλο που ωφείλεται σε αυτές τις συγκρούσεις συμφερόντων.
Εμείς γινόμαστε τα πιόνια που πολύ εύστοχα ο Borris Vian έγραφε όπως ανέφερες. Εκτός αν αυτό που έχουμε μέσα στο κεφάλι μας το δουλεύουμε και καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
liakosartaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο ασφαλεστερος τροπος να αποφυγουμε ολα αυτα ειναι να γραψουμε στα α$#6&^α μας ολους τους διαμορφωτες της κοινης γνωμης.Οσο μπορουμε.Η επιμονή στο πρότυπο. Η επιβολή δηλαδή του προτύπου μέσα στο κεφάλι μας πασει θυσία, μέσω του νοητικού κλίσματος που γράφω και εγώ, έχει ένα τελικό στόχο κατα την άποψή μου. Το έγραψα στο εισαγωγικό μου post είναι η κατανάλωση.
Αν θέλουμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Η κατευθυνόμενη σε συγκεκριμμένα προιόντα και υπηρεσίες κατανάλωση που εξυπηρετεί συγκεκριμμένες ομάδες συμφερόντων. Πολλές φορές οι ομάδες συμφερόντων είναι διαφορετικές και συγκρούονται. Οι μεγάλοι μόδιστροι τρεφουν παροιμιώδες μίσος ο ένας για τον άλλο που ωφείλεται σε αυτές τις συγκρούσεις συμφερόντων.
Εμείς γινόμαστε τα πιόνια που πολύ εύστοχα ο Borris Vian έγραφε όπως ανέφερες. Εκτός αν αυτό που έχουμε μέσα στο κεφάλι μας το δουλεύουμε και καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
Σιγουρα θα χασουμε μερικες καλες αποψεις γουστου οσον αφορα τη μουσικη, το φαγητο και καποιους ταξιδιωτικους προορισμους αλλα θα αποφυγουμε πολυ χειροτερα πραγματα.
Αλλιως το ρισκο να ανοιξουμε τα αυτια μας και να τους ακουσουμε ολους για να κρινουμε απαιτει μορφωση,μυαλο και αντικειμενικοτητα.Και επειδη οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν γινονται συνεχως πιο υπουλες πρεπει να γινεται απο μερους μας συνεχης εξασκηση.
Τωρα οσον αφορα τα θεματα αισθητικης ειδικα οι γυναικες εχουν ξεφυγει εντελως...Ειναι τα μεγαλα θυματα της ολης ιστοριας.Μια τυπισσα τις προαλλες ειχε βγει στη γειτονια με κατι φυκια-τι σκατα ηταν αυτα- στο προσωπο.
Οταν τη ρωτησα μου ειπε πως βοηθαει στην αντιγηρανση ...
Εγω παλι θα ορκιζομουν οτι εβαλε το κεφαλι της σε μπολ με mojito...
Οι γυναικες νομιζουν οτι το να φαινονται λιγο γερασμενες αποτελει ποινικο αδικημα...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ο ασφαλεστερος τροπος να αποφυγουμε ολα αυτα ειναι να γραψουμε στα α$#6&^α μας ολους τους διαμορφωτες της κοινης γνωμης.Οσο μπορουμε.
Σιγουρα θα χασουμε μερικες καλες αποψεις γουστου οσον αφορα τη μουσικη και το φαγητο αλλα θα αποφυγουμε πολυ χειροτερα πραγματα.
Αλλιως το ρισκο να ανοιξουμε τα αυτια μας και να τους ακουσουμε ολους για να κρινουμε απαιτει μορφωση,μυαλο και αντικειμενικοτητα.Και επειδη οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν γινονται συνεχως πιο υπουλες πρεπει να γινεται απο μερους μας συνεχης εξασκηση.
Τωρα οσον αφορα τα θεματα αισθητικης ειδικα οι γυναικες εχουν ξεφυγει εντελως...Ειναι τα μεγαλα θυματα της ολης ιστοριας.Μια τυπισσα τις προαλλες ειχε βγει στη γειτονια με κατι φυκια-τι σκατα ηταν αυτα- στο προσωπο.
Οταν τη ρωτησα μου ειπε πως βοηθαει στην αντιγηρανση ...
Εγω παλι θα ορκιζομουν οτι εβαλε το κεφαλι της σε μπολ με mojito...
Οι γυναικες νομιζουν οτι το να φαινονται λιγο γερασμενες αποτελει ποινικο αδικημα...
Είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης και αυτός που γράφεις.
Αλλα κατά κάποιο τρόπο σε κάνει αντικοινωνικό και περιθωριακό για να μην πω φυγόμαχο. Η μαγκιά είναι να τους ακούς όλους και να τους ''φιλτράρεις'' όσο καλύτερα μπορείς με βάση το δικό σου γνωσιακό υπόβαθρο αλλά και το ιστορικό του κάθε μαιντανού που βγαίνει και μιλάει δημοσίως.
Είναι σχετικά δύσκολο, αλλα ''Θέλει αρετήν και τόλμη η ελευθερία'' όπως έλεγε ο μεγάλος Κάλβος.
Επίσης μεγάλη σημασία έχει να μην σιωπάς όταν βλέπεις είτε το σωστό είτε το στραβό.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αυτα τα πρότυπα έχουν ρίξει πολλά κοριτσάκια στην ανορεξια
Πράγματι. Αλλο πολύ μεγάλο πρόβλημα που συνεχίζει να διογκώνεται.
Επιπλεον οι γονείς το βάζουν στις τελευταίες θέσεις της λίστας των πραγμάτων που πρέπει να προσέχουν σε σχέση τα παιδιά τους.
Αυτό όμως μέχρι κάποιους να τους χτυπήσει το κακό. Τότε μόνο συνειδητοποιούν το μέγεθος του προβλήματος
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κάπου εδώ νομίζω κλέινει ο κύκλος αυτού του thread.
Λίγες σελίδες αλλά αρκετή ουσία. Τουλάχιστον έτσι εγώ νομίζω.
Προσωπικά νοιώθω ότι μέσα απο αυτή την κοινή αναζήτηση έμαθα κάτι.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με τις απόψεις τους συνεισέφεραν στην αναζήτηση που ξεκίνησα.
Να είστε όλοι καλά.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με τις απόψεις τους συνεισέφεραν στην αναζήτηση που ξεκίνησα.
Να είστε όλοι καλά.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να μη θεωρεί κούκλες την Μπελούτσι τη Θερόν λη τη Σκλεναρίκοβα π.χ. άρα ποιός ορίζει το πρότυπο ως αντικειμενικό?
liakosartaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κάπου εδώ νομίζω κλέινει ο κύκλος αυτού του thread.
Να είστε όλοι καλά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 663
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 832
- Απαντήσεις
- 24