J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εκατσα γυρω στο ενα τεταρτοεκατσες ωρα η ξεροχυσες αμεσως;
εκατσα γυρω στο ενα τεταρτοεκατσες ωρα η ξεροχυσες αμεσως;
εισαι πορνοςεκατσα γυρω στο ενα τεταρτο
Τι βολικά ρε τυπε, το χα φορτώσει πανω μου και το γκομενακι μιας και ηταν ..ξεψαρωμενο εκανε ton αναβάτη και σε 20 seconds εκανα plitsssssηταν βολικα;
μεγαλοςεισαι πορνος
Ενταξει το γαμησες τωρα,και 13 χρονων,και γαμησες 25 λεπτα για πρωτη σου φορα,και σε μπουρδελο κιολας,που μαξιμουμ ειναι τα 10 λεπτα.
φίλε μου το παιδί θαύμα πρέπει να ήταν.
Υπήρξαν ποτέ τέτοια μπουρδέλα;Πρώτη μου φορά στην περιοχή της Κυψέλης κοντά......Στην οδό Κεφαλληνίας,αρχές του 1990 περίπου.
Ηταν ένα μεγάλο παλιό σπίτι.....Χτύπησα κουδούνι και ανέβηκα μία σκάλα.....Μου ανοίγει η τσατσά και μου λέει,να σου φέρω να δεις τις κοπέλες?
Ναι, της λέω...
Παιδιά,πασαρέλα πραγματική..... :o
Βγήκαν 10 κοπέλες περίπου,οι περισσότερες πολύ όμορφες.....
Πήρα μία τρομερή Ουγγαρέζα,τουλάχιστον έτσι μου είπε.....
Το ποσό που έδωσα τότε,ήταν 10.000 δραχμές,αν θυμάμαι καλά....
Ηταν μπουρδέλο πολυτέλειας....
Πέρασα πολύ καλά τότε....
Να χτυπήσει απλά την πόρτα πάει κ έρχεται...Με διέκοψε 2 φορές η τσατσά τύπε. Από μικρός είχα τσακωθεί με πολλές τσατσάδες επειδή δεν μπορούσα να χύσω γρήγορα. Μια φορά πέταξα και μια καρέκλα σε μια στην πόρτα όταν την άνοιξε για 2η φορά και με έκοψε. Είναι και ο βασικός λόγος που δεν ξανασχολήθηκα κατά 99% ξανά με μπουρδέλα αλλά μόνο με call-girls τύπε. Ο χρόνος, για μένα είναι το βασικό! Μετά έρχεται η εμφάνιση της κοπέλας... Αν με καταλαβαίνεις τύπε
Να χτυπήσει απλά την πόρτα πάει κ έρχεται...
Να την ανοίξει όμως είναι πολύ χοντρό...
Καλά ξηγιέσαι...Ας πρόσεχε τύπε σε ποιόν τα'κανε... Με εξόργισε απίστευτα... Μια άλλη φορά τσακώθηκα άγρια με μια τσατσά επειδή η πουτάνα μάλλον ήταν νέα στο επάγγελμα και δεν μπορούσε να πάρει μέσα την πούτσα και πόναγε και μου λέει "δεν μπορώ μαζί σου, τελειώσαμε", φεύγει, ντύνομαι και πιάνω την τσατσά και της λέω "τα λεφτά φέρε πίσω, δεν μπορεί η δικιά σου" και μου το'παιζε δύσκολη και άκουσε κάτι γαμωσταυρίδια, θα την άρπαγα και θα την έλυωνα την καριόλα.
Την εποχή εκείνη ναι,λίγα μάλλον αλλά υπήρχαν....Υπήρξαν ποτέ τέτοια μπουρδέλα;
Με πολλές κοπέλλες εννοώ...
Την εποχή εκείνη ναι,λίγα μάλλον αλλά υπήρχαν....
Δεν είχε φωτάκι απ' έξω,το είχα βρεί μέσω αγγελίας από εφημερίδα....
Ηταν κάτι σαν κρυφό μπουρδέλο πολυτελείας.....
Τώρα αυτό απαγορεύεται,δηλαδή να είναι παραπάνω από μία κοπέλα στην βάρδια.Αν και κάποια στούντιο βλέπω ότι δεν το τηρούν αυτό....
φίλε μου είσαι πολύ άγριος τύποςΑς πρόσεχε τύπε σε ποιόν τα'κανε... Με εξόργισε απίστευτα... Μια άλλη φορά τσακώθηκα άγρια με μια τσατσά επειδή η πουτάνα μάλλον ήταν νέα στο επάγγελμα και δεν μπορούσε να πάρει μέσα την πούτσα και πόναγε και μου λέει "δεν μπορώ μαζί σου, τελειώσαμε", φεύγει, ντύνομαι και πιάνω την τσατσά και της λέω "τα λεφτά φέρε πίσω, δεν μπορεί η δικιά σου" και μου το'παιζε δύσκολη και άκουσε κάτι γαμωσταυρίδια, θα την άρπαγα και θα την έλυωνα την καριόλα.
Σωστά και οι κοπέλες που έφερναν τότε,ήταν πολύ όμορφες.....Δεν ήταν λιγα τότε, ήταν αρκετα διαμερίσματα εκείνη την εποχή. Κάποια τα μάθαινες με αγγελίες, αλλά τα περισσότερα και καλύτερα απο στόμα σε στόμα. Κλασικές τιμές της εποχής 10.000 Δρχ ή 15.000 το διπλό.
Όταν έπεσε το ανατολικό μπλοκ και ξεχαρμάνιασε ο Έλληνας....
Την εποχή εκείνη ναι,λίγα μάλλον αλλά υπήρχαν....
Δεν είχε φωτάκι απ' έξω,το είχα βρεί μέσω αγγελίας από εφημερίδα....
Ηταν κάτι σαν κρυφό μπουρδέλο πολυτελείας.....
Τώρα αυτό απαγορεύεται,δηλαδή να είναι παραπάνω από μία κοπέλα στην βάρδια.Αν και κάποια στούντιο βλέπω ότι δεν το τηρούν αυτό....
Δεν μπορεί,θα υπάρχουν και εξαιρέσεις....
Επιεική σε βρίσκω...
199O καλοκαιρι, μαζι με τον ταμια της ταξης.....
οποιος καταλαβε, ειναι ντοπιος...............