μαν είναι γνωστό ότι ο γουλφάκης έχει το
[move];)[/move]
σκάσε μαλάκα δεν θα με αφήνουν σε ησυχία μετά :S
μαν είναι γνωστό ότι ο γουλφάκης έχει το
[move];)[/move]
γεια σου αχαχουχα με το φυστικι σου...
κρατα το για καμια πεινασμενη μαιμου που θα σου κατσει
αχαχαχαχα
Ρε μαν αυτο συνιστα ομολογια, δηλαδη μονο τον παιρνεις δεν τον δινεις και καθολου.
χρονιά δεν θυμάσαι??Φωκαίας 27Α, όροφος. Γάμησα άλλη μια φορά εκεί. Δεν έχω ξαναπατήσει έκτοτε.
O kostas 27 το πρωτο του γαμησι ηταν παρτουζα
Ποσες φορες θα το γραψεις ρε μαλακα;προτι φορα γαμησα σε μβουρδελο οταν ημουν φαντρος,μου πηρε πιπα και εχυσα στο μουνι της με καποτα,γρηγορα ευσα τοτε..
Ενταξει το γαμησες τωρα,και 13 χρονων,και γαμησες 25 λεπτα για πρωτη σου φορα,και σε μπουρδελο κιολας,που μαξιμουμ ειναι τα 10 λεπτα.Κάπου στην Κολωνού, σ'ένα χαμαιτυπείο στο Μετάξι. Έδωσα τότε 3.000 δρχ. σε χιλιάρικα και γάμησα την πρώτη μου πουτάνα και γυναίκα γενικότερα ένα μήνα πριν κλείσω τα 13. Είχα πάει παρέα με έναν συμμαθητή μου ο οποίος ήταν 4 χρόνια μεγαλύτερος(γιατί είχε μείνει 3 χρόνια και τις πήγαινε σαν τον Χατζηχρήστο) και κάτι μόρτες 18ρηδες και 19ρηδες τότε. Δεν κόμπλαρα καθόλου που ήμουν ο μικρότερος της παρέας. Ανταποκρίθηκα και γάμησα ένα 25'+ μια 45άρα ξανθιά cougar... Έχυσα με πίπα, ήταν και γαμώ. Απίστευτο πράγμα το "βάπτισμα" ενός άντρα σε μπουρδέλο, και θα με καταλάβουν μόνο όσοι γάμησαν για πρώτη φορά σε μπουρδέλο πουτάνα και όχι σε σχέση κοπέλα...
φίλε μου το παιδί θαύμα πρέπει να ήταν.Ενταξει το γαμησες τωρα,και 13 χρονων,και γαμησες 25 λεπτα για πρωτη σου φορα,και σε μπουρδελο κιολας,που μαξιμουμ ειναι τα 10 λεπτα.
Oλο το φορουμ θελει να σε παρει παρτουζα!!!opoiow goystari partouza se bourdelo as stili prive,oxi gay