Νέα

Πού γαμήσατε πρώτη φορά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σε τι ηλικηα γαμισατε προτι φορα,και που,ηταν καλη εμπιρηα?
ΕΓΩ προτι φορα γαμισα σε μπουρδελο οταν ημοθυν 18-19 στην θεσσαλονικη οταν ημουν φανταρος,θυμαμαι οτι ειχα γδυθι και φωταγα μονιο το μβποξερακι,γιατι ντρεπομουν... ερχεται μεσ ακαι μοθυ πε να το βγαλω,κ το βγαλα... και την γαμισα ¨)
Πριν παω φανταρος ειχα παει στην φυλις για να γαμησω.. αλα δεν ηξερα κ ντρεπομουν,κ δεν εβγαλα κανενα ρυχο στο δοματιο... ηρθε και με ειδε,το καταλαβε οτι ημουν  προταρις,μου δωσε τα χριματα και με εδιοξε :knockinb:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πριν παω φανταρος ειχα παει στην φυλις για να γαμησω.. αλα δεν ηξερα κ ντρεπομουν,κ δεν εβγαλα κανενα ρυχο στο δοματιο... ηρθε και με ειδε,το καταλαβε οτι ημουν  προταρις,μου δωσε τα χριματα και με εδιοξε :knockinb:

Επαγγελματίας σου λέει...... :jerking:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ιμουν τοσο χρθνωνν κι πηγα κιπερα κθλμ και μοκανε τσιμοθκι η κομινα κε μετα με λεοι θελψ να με γαμοισυΣ και τις εροικσσα ενα μπονθτζο κλπ
εκοι περα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σε τι ηλικηα γαμισατε προτι φορα,και που,ηταν καλη εμπιρηα?
ΕΓΩ προτι φορα γαμισα σε μπουρδελο οταν ημοθυν 18-19 στην θεσσαλονικη οταν ημουν φανταρος,θυμαμαι οτι ειχα γδυθι και φωταγα μονιο το μβποξερακι,γιατι ντρεπομουν... ερχεται μεσ ακαι μοθυ πε να το βγαλω,κ το βγαλα... και την γαμισα ¨)

Ρε φίλε αυτή η φάση με την ανορθογραφία έχει παραφορεθεί  πλέον και έχει καταντήσει βαρετή ....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εγώ όπως και οι περισσότεροι άνδρες, την καλύτερη φίλη της μητέρας μου μια 40άρα παντρεμένη, επίσης την ίδια μέρα γάμησα και μια μουνάρα θεία μου, που είχε παντρευτεί τον πλούσιο γέρο θείο μου...
Αργότερα γαμούσα και κάτι ξαδέρφες μου και ένα πούστη στο σχολείο, στο στρατό την γυναίκα του διοικητή μου  και τον λοχαγό που ήταν πούστης...
Τώρα γαμάω την γυναίκα του εργοδότη μου...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πρωτη φορα  :fuck2: στον ύπνο μου  :sleeping:

Μετα από  κανα δυο χρόνια 14χρονών πλέον, σενα ντελο στην οδό Σαρρη

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν μιλάμε για μπουρδέλο:

Θεσσαλονικιός ων, κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης στο ΚΕΔΒ, φθινόπωρο του 1995.

Επίσκεψη στην οδό Φυλής.

Ήταν η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο.

Δεν θυμάμαι και πολλά από την συνεύρεση πέραν του οτι η κοπελα ήταν γενικά ευγενική χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς υπηρεσιών.

Επίσης επειδή δεν ένιωθα και πολύ άνετα στον χώρο είχα μείνει με το μπουφάν φορεμένο, βγάζοντας μόνο το παντελόνι. Το εννοώ, δηλαδή έκανα σεξ με το μπουφάν.

Το όλον διήρκησε περί τα 10 λεπτά, μηδέν προκαταρκτικά απ΄οτι θυμάμαι, σήμερα θα ήταν αδύνατον να επιτύχω καν στύση έτσι.

Μάλιστα επειδή ήμουν και λίγο πιομένος ζήτησα από το κορίτσι σε κάποια στιγμή ανασφάλειας να μου πει αν ήμουν "μέσα". Και εκείνη πολύ συγκαταβατικά με διαβεβαίωσε οτι ήμουν.

Όταν τα θυμάμαι αυτά σήμερα, πολύ πιο έμπειρος σε θέματα σχέσεων και σεξ, ακόμη και αγοραίου, μου φαίνεται απίστευτο οτι κάποτε στην ζωή μου έκανα σεξ με μία γυναίκα υπό τέτοιες συνθήκες.

Παρόλα αυτά είναι γενικά μια γλυκούτσικη ανάμνηση, ίσως γιατί όπως είπα η κοπελιά ήταν αξιοπρεπής.

Επισκέπτης
Στα 15 μου με μια συνομίληκη στο γκαράζ του σπιτιού μου. Ήταν λίγο περίεργη εμπειρία γιατί για την κοπέλα ήμουν ο 4ος
ενώ εγώ ήμουν πρωτάρης. Καλή κοπέλα πάντως μου πήρε την τσαντίλα. :s&m_2:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στην Τρίτη Λυκείου στην πενταήμερη με παρθένα συμμαθήτρια χωρίς προφυλακτικό. Ήμασταν μεθυσμένοι. Πολύ ιδρώτας και πολύ ώρα και προσπάθεια μέχρι να διεισδύσω και όταν διείσδυσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσα μέσα της. Την άλλη μέρα έψαχνα φαρμακείο για χάπι της επόμενης μέρας. ΑΧΓΟΣ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ όπως και οι περισσότεροι άνδρες, την καλύτερη φίλη της μητέρας μου μια 40άρα παντρεμένη, επίσης την ίδια μέρα γάμησα και μια μουνάρα θεία μου, που είχε παντρευτεί τον πλούσιο γέρο θείο μου...
Αργότερα γαμούσα και κάτι ξαδέρφες μου και ένα πούστη στο σχολείο, στο στρατό την γυναίκα του διοικητή μου  και τον λοχαγό που ήταν πούστης...
Τώρα γαμάω την γυναίκα του εργοδότη μου...
βλεπω μαν φροντιζεις να συνδυαζεις εργασια και χαρα παντα.....

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Καλοκαιρι 96 πριν παω Υδρα με ενα γκομενακι που γουσταρα τρελα.Ηθελα να εχω μια εμπειρια,ενα βραδυ πριν την Υδρα μου εκανε το "κλικ" η αγγελια "απο ρωσια με αγαπη",ο μεγαλος μου αδερφος ειχε μια γκαρσονιερα στην Κυψελη,δε θα ξεχασω ποτε οτι πριν ερθει η μουναρα τον ειχα παιξει 2 φορες και της ειχα βγαλει το λαδι στο γαμησι,πρεπει να τη γαμουσα για μιση ωρα τουλαχιστον.οταν τελειωσα μαλιστα με ρωτησε αν τον ειχα παιξει πριν,εγω βεβαια πολυ ντροπαλος πιτσιρικος το αρνηθηκα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πρώτη φορά στα 17 σε σχολική εκδρομή Θεσσαλονίκη. Νυχτερινή έξοδος με το σχολείο στα Άστρα και από εκεί σπαστός με 2 φιλαράκια Κοροβάγκου 5 νυχτερινή βάρδια που ήταν η Χριστίνα η Πολωνέζα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος αν και στην αρχή μέχρι να μπει μέσα το μωρό είχα αρκετό άγχος που κατάφερε με την πουτανιά του χαρακτήρα της να μου διώξει κατευθείαν! Εννοείται πως ΔΕΝ είπα ότι ήμουν πρωτάρης. Μεγάλο λάθος να το λες στην αρχή γιατί πιστεύω κοιτάν ακόμα περισσότερο πως να σε ξεπετάξουν!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
καλοκαιρι οταν ημουν φανταρος στον βολο πηγα σε ενα μπουρδελο για πρωτη φορατην θυμαμαι ακομη την πουτανα κοντο καστανο μαλι ωραιο σωμα γυρω στα 45 ετων ....οταν τελειωσα αισθανομουν πολυ ντροπυ σαν νεος αλλα αυτη καθισε πολυ ωρα μαζι μου και με συμβουλευε γενικα τινα προσεχω να μην ειμαι ντροπαλος και αλλα....ωραια εποχη και ωραια σκηνη..δεν την ξαναζεις αυτη την πρωτη φορα...

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
15 ΕΤΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ - Η "ΜΠΕΜΠΑ" ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΩΡΑΙΑ MILF ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ - ΣΟΜΠΙΤΣΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛ.ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ..ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..ΚΑΠΟΥ 1986-87...

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σ ενα ιστορικο μπουρδελο της ιεροσολυμων στην πλ αμερικης την θρυλικη μιραντα για οσους την θυμουνται

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Λιγους μηνες πριν κλεισω τα 15, στο φυλης 80 με πεντε χιλιαρικα!
Πηδηξα μια ξανθια κουκλιτσα  :smitten:
Στηθηκε στα 4 και δεν ηξερα που ακριβως να βαλω την πουτσα μου αλλα με βοηθησε και το βρηκαμε!  :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Στην Τρίτη Λυκείου στην πενταήμερη με παρθένα συμμαθήτρια χωρίς προφυλακτικό. Ήμασταν μεθυσμένοι. Πολύ ιδρώτας και πολύ ώρα και προσπάθεια μέχρι να διεισδύσω και όταν διείσδυσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσα μέσα της. Την άλλη μέρα έψαχνα φαρμακείο για χάπι της επόμενης μέρας. ΑΧΓΟΣ
με καυλωσες ρε αληταρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μολις ενηλικιωθηκα...

τον τσακ νορρις σπιτι του

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σε ηλικία 14 χρονων μια 16χρονη (ναναι καλα οπου είναι τωρα) σε ενα υπόγειο οικοδομης στα Σεπόλια! αφου τελειώσαμε και γω παραπάταγα απο την φαση που βρισκόμουν, ο μαλάκας πατησα ενα ξύλο με μια πρόκα!!!!!!!!! :2funny: :2funny:
Το τι πονο εκανε δεν θα το ξεχάσω ποτε. Το είπα σε ενα φίλο και πηγαμε για αντιτετανικο ειμασταν χωρις λεφτα και πήγαμε  απο τα Σεπόλια με τα πόδια  στο Α΄ βοηθειων που ήταν στην Γ. Σεπτεμβριου εκει που είναι τωρα το οκανα.
!!!!!!!!!!
Αξεχαστη εμπειρια.
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom