Όταν η "αριστερά",δέχθηκε να κάνει συγκυβέρνηση με το κόμμα της ΝΔ,που η αρχική της μορφή ΕΡΕ τους είχε στείλει στη Γυάρο και στη Μακρόνησο,τι να πει κανείς;Ίσως βέβαια τα ντολμαδάκια της Μαρίκας να ήταν πολύ πετυχημένα.Αλλά οι Κύρκος και Φλωράκης ήταν οι πλέων αποτυχημένοι...Και τώρα τι να ψηφίσουμε;Αλαβάνο;Τον πλουσιότερο πολιτικό;Ας μοιράσει τα πλούτη του σε όσους έχουν ανάγκη.Δε θυμάμαι ποτέ το κόμμα του να προσφέρει ένα μεγάλο ποσό να πάει π.χ ένα παιδί στο εξωτερικό για να γίνει καλά από ασθένεια που δε θεραπεύεται εδώ.Όπου φυσάει ο άνεμος πάει,όπως λέει και το τραγούδι,και ο ΣΥΡΙΖΑ...Τώρα το έχει ρίξει στην οικολογία.Όμως,κάποια στελέχη του είναι σε αυτούς που δε θέλουν να περνάει το τρένο από το Ρέντη και από τους Αγίους Αναργύρους,και προσφεύγουν στο ΣΤΕ...Και τώρα ο Αλαβάνος,προμοτάρει τον Τσίπρα.Έναν πιτσιρικά,που δεν έχει δουλέψει ποτέ του.Άλλοι νέοι στην ηλικία του,έχουν τις αγωνίες τους,να βρουν μια δουλειά να τα βγάλουν πέρα,και αυτός μας έγινε πολιτικός,εν δυνάμει αρχηγός κόμματος...Αυτός που όταν ήταν φοιτητής,πρωταγωνιστούσε στις ρίψεις λίθων!!!Και απ'ότι μου είχε πει κάποιος που είχε τύχει να είναι συμφοιτητής του και ολίγων κωλόπαιδο
ο Τσίπρας είχε ιδιαίτερες ικανότητες στη ρίψη!
Στην υπόθεση Ζαχόπουλου τώρα,όλοι ασχολούνται με μαλακίες.Χωρίς κανένα ουσιώδες στοιχείο κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων.Να βγει λοιπόν το ΛΑΟΣ να πει τι;Ο δε Καρατζαφέρης,θυμίζει Παπαρήγα στη δεξιά έκδοση.Εκ του ασφαλούς παίρνουμε και την Πόλη και την Ιωνία,και τη Σμύρνη,ε να μην αφήσουμε έξω και το Αϊβαλί...Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν τον αδικώ που δε βγαίνει συνεχώς στα κανάλια,τα οποία ασχολούνται κυρίως με τις πίπες της κυρίας στον Ζαχόπουλο,και όχι με τις ευθύνες που έχει ο Καραμανλής.Ο οποίος παραμένει και ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.Τι να περιείχε πραγματικά το νερό του Ασσωπού;
Αν δεν αλλάξουμε εμείς,που τους ψηφίζουμε,νοοτροπία και αν δεν αφήσουμε τον κομματικό οπαδισμό στην άκρη,τίποτα δε θα πάει μπροστά σε αυτή τη χώρα.Η άποψή μου βέβαια,είναι ότι αυτή τη στιγμή όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα είναι για τον πούτσο.Για τα εξωκοινοβουλευτικά δεν έχω άποψη,αφού δεν ξέρουμε τις θέσεις τους,εκτός από τον Βεργή που θέλει να μας φέρει Ρωσίδες