Συμφωνώ πως η διαπλοκή δεν "έχει" χρώμα φίλε μου... Τώρα το ότι είναι γνήσιοι αριστεροί ο Νταλάρας, ο Αλαβάνος, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρετεντέρης, γι αυτό δεν θα με πείσεις ότι και να γράψεις. Δυστυχώς όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους...
Και στο λέει αυτό ένας μισθωτός Έλληνας των 1.250 ευρώ (δυστυχώς δεν είμαι τόσο έξυπνος να πέρνω κάτω από τα τραπέζι και τα μαύρα), που βλέπει την χώρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Απ αυτούς που ανέφερες μόνο ο Αλαβάνος δηλώνει αριστερός. Απ' όσο ξέρω, η όποια του περιουσία είναι οικογενειακή, όπως θα μπορούσε να είχε συμβεί και στον καθένα μας. Δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι για ύποπτα αποκτηθέν χρήμα. Αν ας πούμε ο παππούς σου είχε οικόπεδα, εσύ θα απαγορευόταν να είσαι αριστερός;
Ο Πρετεντέρης σίγουρα δεν είναι (πως σου ήρθε αυτό;), όσο για το Νταλάρα και -ιδίως- τον Τριανταφυλλόπουλο, δεν θυμάμαι να έχουν ισχυριστεί κάτι τέτοιο.
Πάντως λάθος κατάλαβες απ' αυτό που έγραψα. Ίσα ίσα που η διαπλοκή στην Ελλάδα ΕΧΕΙ χρώμα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και άσε μας εμάς τους υπόλοιπους να βωλοδέρνουμε να τα βγάλουμε πέρα.
Απο κει και πέρα συμφωνώ. Όλοι κρίνονται απο τις πράξεις τους.