Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Να φανταστώ ότι είστε παρέα σε εξωτικό νησί!!
Ναι στο Αλκαζάρ!!
Να φανταστώ ότι είστε παρέα σε εξωτικό νησί!!
Ετσι είναι ο αστακός κρύος δεν τρώγεταιΌλο το πλατό για πάρτη του.
Πάω να φάω γιατί θα κρυώσει και αν κρυώσει δε τρώγεται. Έβγαλα και φρυγανιές Παπαδοπούλου.
Θυμάμαι την μουνάρα κούγκαρ,την Μπουρμπούλια.....που τον θυμηθηκες ρε;
Εγώ επειδή τον συμπαθώ τον άτιμο θα προσφέρω 1 τενεκέ λάδι και ένα κουτί προφυλακτικά σε όποιον δώσει πληροφορίες
Κάτι σου έχει κάνει εσένα ο Νιπλής....Ναι στο Αλκαζάρ!!
ρε μαλακα ακομα στο κατσικοχωρι εισαι εσυ;Κάτι σου έχει κάνει εσένα ο Νιπλής....
Στο όνειρο σου τον βλέπεις....
Ο φίλος Αθηναίος ξέρει και δεν λέει που είναι και γείτονεςΠου είναι ο χαρτοπόλεμος ρε μουνί;
Εσύ θα πληρώσεις τα λαικ που έβαζες σε κωλομπαράδες.ρε μαλακα ακομα στο κατσικοχωρι εισαι εσυ;
να ερθω να σε κατεβασω με το αγροτικο μην σε γαμησω;
ακομα περιμενουμε με @ΑΝΤΖΕΛΟ Πασχα ερχεται σε λιγο
με πληγωσες ρε μουνοπανοΕσύ θα πληρώσεις τα λαικ που έβαζες σε κωλομπαράδες.
Άντζελος θα γευτεί μόνο τα καλά και θα σου στείλει φωτό....
Πήγαινε γλύψε τώρα Φατίχ και ράφλα μαζί με σέσκουλα.....με πληγωσες ρε μουνοπανο
Γαυριελα σε φωνάζουν τα αγόρια τρέξεΠήγαινε γλύψε τώρα Φατίχ και ράφλα μαζί με σέσκουλα.....
ντροπη ρε...Πήγαινε γλύψε τώρα Φατίχ και ράφλα μαζί με σέσκουλα.....
Θα έρθω στο νησί σου να ξέρεις,πολύ σύντομα....Γαυριελα σε φωνάζουν τα αγόρια τρέξε
θελω βιντεοΘα έρθω στο νησί σου να ξέρεις,πολύ σύντομα....
Δεν γλυτώνεις......
Να μου πεις μέρα να έρθω στο λιμάνι να σε υποδεχτώ!Θα έρθω στο νησί σου να ξέρεις,πολύ σύντομα....
Δεν γλυτώνεις......
Δεν είναι Πανάθα(στο ποδόσφαιρο) αυτή ρε μουνόπανο....ντροπη ρε...
ΠΑΝΑΘΑ πανω απο ολους και ολα ρε μουνη
Θα φέρεις και αμυγδαλωτό για την υποδοχή?Να μου πεις μέρα να έρθω στο λιμάνι να σε υποδεχτώ!
Γιατί ρε επειδή έχεις Τούρκο προπονητή καί στο ποδόσφαιρο Τούρκο έχεις.. ο Παναθηναϊκός δεν είναι ονόματα είναι ιδέα ιστορίαΔεν είναι Πανάθα(στο ποδόσφαιρο) αυτή ρε μουνόπανο....
Η Παναθηναικόσαραϊ είναι.....
και 3 αστακους να κραταειΘα φέρεις και αμυγδαλωτό για την υποδοχή?
Έλα εσύ και θα σε πάω σε ταβερνάκια αρκεί να είμαι εδώ!!Θα φέρεις και αμυγδαλωτό για την υποδοχή?