Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.266
- Πόντοι
- 2.596
Τύπε μην αρχίζειςθα προσφέρω 1 τενεκέ λάδι
Πιστεύω ότι ο Νίπλης θα έχει πάει για μουνέτα μαζί με τους kman & Savvidis. O @Kompotis
Τύπε μην αρχίζειςθα προσφέρω 1 τενεκέ λάδι
Ο κ. Νίπλης φταίει που ενώ παρήγγειλε αστακό, δεν ήρθε να τον φάει και βρώμησε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι κι αλλιώς, τζάμπα είναι.
Είσαι ακόμα ο κάπελας?Ο κ. Νίπλης φταίει που ενώ παρήγγειλε αστακό, δεν ήρθε να τον φάει και βρώμησε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι κι αλλιώς, τζάμπα είναι.
Καλώς τον κ. Λακο33ζελικοφυλοβιοτελοσταλόνε6969μανωλοκαλούση.
Νέε μου, αν εξαφανιστώ από το bou σημαίνει ότι έπιασα πολλά σκορ (δες τελευταίο δελτίο). Βέβαια θα συνεχίζω να ανεβάζω κριτικές μέχρι να βρω κάποιο κορίτσι να περάσω τα γεράματα μου, απλά δεν θα ποστάρωΣτον ΟΠΑΠ είμαστε
Νέε μου, αν εξαφανιστώ από το bou σημαίνει ότι έπιασα πολλά σκορ (δες τελευταίο δελτίο). Βέβαια θα συνεχίζω να ανεβάζω κριτικές μέχρι να βρω κάποιο κορίτσι να περάσω τα γεράματα μου, απλά δεν θα ποστάρω
Συντονιστείτε για 3η Γερμανίας, μπορεί να δώσω τίποταανάλογα με τα κέφια και το ενδιαφέρον, ώρα για σιέστα
![]()
δωσε 5 αριθμους τζοκερ και το τζοκερ μωρε να γινουμεΝέε μου, αν εξαφανιστώ από το bou σημαίνει ότι έπιασα πολλά σκορ (δες τελευταίο δελτίο). Βέβαια θα συνεχίζω να ανεβάζω κριτικές μέχρι να βρω κάποιο κορίτσι να περάσω τα γεράματα μου, απλά δεν θα ποστάρω
Συντονιστείτε για 3η Γερμανίας, μπορεί να δώσω τίποταανάλογα με τα κέφια και το ενδιαφέρον, ώρα για σιέστα
![]()
Ποιον αστακό, οι δύο μας είμαστε... μόνο φώκιες έχει το μαγαζί.
Έκανα μοσχαράκι με δαμάσκηνα και πατατουλες χτες, έφαγε το ραντεβού μου και άρχισε τα μουι μπιεν μι αμορ πορ ντιος.
δωσε 5 αριθμους τζοκερ και το τζοκερ μωρε να γινουμε
δεν εχω κυλιομενο εγω φιλε-κλωνε...Πάλι κυλιόμενο σε είχαν και είπες να ξεδωσεις, άτιμε Γλυφαδιώτη.![]()
Είσαι ακόμα ο κάπελας?
![]()
εγω λεγω δεν ειναι ο ΛακηςΔιάβαζε πριν χρόνια το σαη και έχει μείνει στα προ δεκαετίας κι αυτός σαν τον κουβά με τα σκατά (Λιονταρογατούλης 7).
δεν εχω κυλιομενο εγω φιλε-κλωνε...
οι προισταμενοι εχουν συγκεκριμενα ωραρια![]()
μια και δουλευω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ωρες θα ειμαι πιστευω δικαιωματικα κεντρικος ομιλητηςΠολύ σωστά το έθεσες. Θα υπάρξει σχετική εκπομπή για το εργατικό κατεστημένο.
μια και δουλευω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ωρες θα ειμαι πιστευω δικαιωματικα κεντρικος ομιλητης
Τι επίτιμος καλεσμένος ρε κεντρικός ομιλητής σου λέει το παλικάρι θέλει νά είναι!!Επίτιμος καλεσμένος![]()
Εσύ λέγω οτι μπορείς να πάς να διακορευτείς....εγω λεγω δεν ειναι ο Λακης
Έχεις σχέση τύπε με τον Ευάγγελο Καλούση?Επίτιμος καλεσμένος![]()
Τι επίτιμος καλεσμένος ρε κεντρικός ομιλητής σου λέει το παλικάρι θέλει νά είναι!!
που τον θυμηθηκες ρε;Έχεις σχέση τύπε με τον Ευάγγελο Καλούση?
![]()