celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.080
- Πόντοι
- 6.056
Καλια εννοεις τυπε?Μιλα ελευθερα εγω δεν παρεξηγω.Βλεπω τρεχει να κανει λαικ κατοικος Μενιδιου-ΔενδροποταμουΈχεις ακόμα το μαγαζί με τα χαλιά στο Ζεφύρι?
Καλια εννοεις τυπε?Μιλα ελευθερα εγω δεν παρεξηγω.Βλεπω τρεχει να κανει λαικ κατοικος Μενιδιου-ΔενδροποταμουΈχεις ακόμα το μαγαζί με τα χαλιά στο Ζεφύρι?
Από τη Καλαμάτα να μου πει αν είναι γνήσιο,μέχρι να φέρει ο μουνις αυτόςτι λαδι ρε μαλακα...
Maxi μη γελάς στειλε να στείλω ένα λάδι να δεις
Χαλιά ρε Ρομά.Καλια εννοεις τυπε?Μιλα ελευθερα εγω δεν παρεξηγω.Βλεπω τρεχει να κανει λαικ κατοικος Μενιδιου-Δενδροποταμου
Για να σου πει πρεπει να το καταναλωσει ολο,να ειναι σιγουροςΑπό τη Καλαμάτα να μου πει αν είναι γνήσιο,μέχρι να φέρει ο μουνις αυτός
Στείλε βρε μουνοπανο να στο στείλω να δεις,δε περνεις χαμπαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαλιά ρε Ρομά.
Σχολείο δεν πήγες?
Θα το σκεφτώ.Στείλε βρε μουνοπανο να στο στείλω να δεις,δε περνεις χαμπαρι
Μη στείλεις αντε γαμησου στη τελικηΘα το σκεφτώ.
Μη στείλεις αντε γαμησου στη τελικη
Θα τον φάς τον άνθρωπο ρε μουνόπανο.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ,ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ,ΟΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙΣ,ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ....
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ντοτ τζι αρ
Για να γιορτάσουμε τα 66.666 ποστ. Αχαστο, μπείτε, μη το σκέφτεστε.
Μόλις του φτάσετε τα λαικ στα 66.666 θα ξαναγράψει. Στο χέρι σας είναι, λέρες.
Σε ψάχνει ο χαζούλης ο oreos...Ωραίος ο κλώνος.
Απαντάει στο καπάκι από κάτω για να ανεβάσει το hype.
Ρε μπας εκτός από φίλο σου τα είχατε κιόλας?τέτοια σκορδοκαηλα για ένα απλό μέλος περίεργο.Μη αγχώνεσαι πάντως θα τον βρεις τον γαμιά σου,μα καλά τόσο όμορφα ξέσκιζε τη κωλαρα σου που δε αντέχεις μακριά του?
Τσακο εσύ προκαταβολή για μεταδεν αντεξε την απωλεια του τιτλου απο τον δικηγορο θα χρειαστει ενα διαστημα να το ξεπερασει
Τον ξεχάσαμε ήδηΤι του κάνατε ρε, που ειναι ο νιπλης; που πεταξατε το πτωμα;