Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Μίλα καλά για τον Sensei @Maximilien
Είναι αξιόλογος συνάδελφος μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο δάσκαλος του @oreos24
Μίλα καλά για τον Sensei @Maximilien
Άσε ρε εσύ θιχτηκες που είπα για τη μαμά σου που είναι μια έκφραση που την λένε όλοι οι νεαροί στο τικ τοκ,αποδεικνύεις απλά ότι είσαι 45 χρόνων και δε μπορείς να καταλάβεις τους νεαρους.Καθεσαι εκεί και θυγεσαι σα γκόμενα αν ήσουν στη ηλικία μου δε θα θυγοσουν έτσι.24 χρόνων είμαι ρε μλκ τι θες να λέω προσευχές?έτσι μιλάμε εμείς οι νέοι ακούμε μουσική δυνατά απο το κινητό μια καυλαντιζουμε στο τικ τοκ.Μίλα καλά για τον Sensei @Maximilien
Έχεις θυχτει σα Ελληνίδα σε κλημακτηριο ρε μλκ έλεος να ουμε που ζεις έτσι μιλάνε οι νέοι τώρα αν δε είσαι νέος δε σου φταίμε εμείς ρε φίλε.Βλακακο έχεις καταλάβει ότι ΠΟΤΕ δεν σχολιάζουμε την μάνα ή τον πατέρα κάποιου άλλου;
Και κόψε το τικ τοκ,δεν θα βρεις άντρα εκεί.
Χαχαχα 1.81 μόνο κοντός δε είναι άιντε.Σκασμός κοντοχοντρε μπούστη
Μάλλον μπερδεύεις τη κοιλιά σου με τη κοιλιά μου
Aφιερωσε τους αυτο που ειναι της γενιας του Τιτανα Ωραιε μπας και καταλαβουνΆσε ρε εσύ θιχτηκες που είπα για τη μαμά σου που είναι μια έκφραση που την λένε όλοι οι νεαροί στο τικ τοκ,αποδεικνύεις απλά ότι είσαι 45 χρόνων και δε μπορείς να καταλάβεις τους νεαρους.Καθεσαι εκεί και θυγεσαι σα γκόμενα αν ήσουν στη ηλικία μου δε θα θυγοσουν έτσι.24 χρόνων είμαι ρε μλκ τι θες να λέω προσευχές?έτσι μιλάμε εμείς οι νέοι ακούμε μουσική δυνατά απο το κινητό μια καυλαντιζουμε στο τικ τοκ.
Aφιερωσε τους αυτο που ειναι της γενιας του Τιτανα Ωραιε μπας και καταλαβουν
Γεροντοραμολιμεντα και Δασκαλοι πολεμικωνε τεχνων ο Ωραιος ειναι ο Μπαμπας σας
Τώρα αυτά ακούνε οι νέοι
Ωραίο κομμάτι αλλα τα βίντεο και οι καλλιτέχνες είναι άθλιοι άνθρωποιΩραίο κομμάτι αλλά το video ασχολίαστο.
Ρίξε μερικά αντίστοιχα κομμάτια να μάθουμε κ εμείς
Ωραίο κομμάτι αλλα τα βίντεο και οι καλλιτέχνες είναι άθλιοι άνθρωποι
Αδερφέ, δεν υπάρχουν άθλιοι άνθρωποι.
Άθλιες συμπεριφορές υπάρχουν.
Ρίξε κάνα άλλο καλό hit να γουστάρουμε.
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακο?Πανάθεμα σε...
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακο?
Ο Μαντ κλιπ ήταν καλό Τυπακι και φωνητικά και σα χαρακτήρας εγώ τον πηγαινα.