HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.494
- Πόντοι
- 456
Εσυ καπου το πας τωρα
παει απο μονο του τυπε
Εσυ καπου το πας τωρα
Όποιος και να είναι , ο πρωταθλητής είναι ένας !!!!!!!!!!!!Ποιος εισαι δηλαδη?
Οκ και εσύ μου έχεις πει τόσες ότι είναι γκέι και αυτό προσβολή είναι ενώ δε είμαι αν διαβάσεις τις 40 κριτικές μου θα καταλάβεις πόσο γυναικας είναι και θα σταματήσεις να τα λες κάνε τον κόπο και θα δεις.Επισης ανέβασε έστω μια κριτική και μετά τα λέμε έχω 40 κριτικές έχεις καμια το ποιος είναι άντρας φαίνεται νομίζω.Ναι αλλά την έγραψες τη μαλακιάρα σου
Όποιος και να είναι , ο πρωταθλητής είναι ένας !!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ,είμαι αηδιασμένος που μπήκα σε νήμα με μυκητιασμένη-βρωμερή πούτσα.Δωσε κανενα νικ ομως,πετα καμια σποντα
Aς προσεχες,δεν ειναι να μπαινεις οπου να 'ναι εδω μεσα.Δεν μπορώ,είμαι αηδιασμένος που μπήκα σε νήμα με μυκητιασμένη-βρωμερή πούτσα.
Γαμησέ τα αδερφέ....Aς προσεχες,δεν ειναι να μπαινεις οπου να 'ναι εδω μεσα.
Θα κατηγορηθεις για φαλλοκρατηςΓαμησέ τα αδερφέ....
Ναρκοπέδιο με κρυφοπούστηδες και βρομιάρηδες τείνει να γίνει το φόρουμ....
Δεν είμαι ο Νιπλης ρε, πάτε καλα;
Είσαι ο νιπλής τώρα τύπε.
ΤΕΛΟΣ!
2 ευρώ δηλαδή και τον είχα για λόρδοΠαραλήρημα. Ο νιπλης βγαζει σε μια μέρα όσα βγάζουμε εσύ κ γω σε ένα χρόνο. Είσαι με τα καλά σου;
Παραλήρημα. Ο νιπλης βγαζει σε μια μέρα όσα βγάζουμε εσύ κ γω σε ένα χρόνο. Είσαι με τα καλά σου;
Όποιος και να είναι , ο πρωταθλητής είναι ένας !!!!!!!!!!!!
Τύπε μη γράφεις άλλο.
Εκτίθεσαι.
Καρκίνους δε ευχήθηκα σε σένα ευχήθηκα στους τραπερ και στους δασκάλους πολεμικών τεχνών γιατί πάνε τη κοινωνία μας πίσω αντί για μπροστα πρώτον και δεύτερον οκ αν σε πείραξε τόσο αυτό για τη μάνα σόρρυ το είπα για αστείο δε εννοούσα καν τη δικιά σου είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούν στο τικ τοκ και τη είπα και εγώ.Πχ τους λέω για πλάκα σε ένα κοριτσι σε είδα με έναν αραπακο να το κάνετε και λεει δε ήταν αράπης ήταν η μάνα σου.Ρε δίποδη αμοιβάδα,πότε θα καταλάβεις ότι όταν σχολιάζεις μάνες ή εύχεσαι καρκίνους κλπ ξεπερνάς τα όρια;
Θα γλυκαθεί το κωλι του μετά και θα μας ξαναζηταειΜαλάκα,δεν τσοντάρουμε όλοι από ένα 20αρικο για να τον γαμήσει αυτός ο Σακ ή Ρακ ή όπως τον λένε μπας και σταματήσει να γράφει;
Πάω για ύπνο μην τα κανετε πουτανα
Άλλαξε το σε oreos25Καρκίνους δε ευχήθηκα σε σένα ευχήθηκα στους τραπερ και στους δασκάλους πολεμικών τεχνών γιατί πάνε τη κοινωνία μας πίσω αντί για μπροστα πρώτον και δεύτερον οκ αν σε πείραξε τόσο αυτό για τη μάνα σόρρυ το είπα για αστείο δε εννοούσα καν τη δικιά σου είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούν στο τικ τοκ και τη είπα και εγώ.Πχ τους λέω για πλάκα σε ένα κοριτσι σε είδα με έναν αραπακο να το κάνετε και λεει δε ήταν αράπης ήταν η μάνα σου.