ποσο σου ειχε χρεωσει?κοντα στα 300?
δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σ αυτά τα επίπεδα ήταν η ταρίφα,αλλα αφήσαμε και μια εξτρα εκκρεμότητα και όπως καταλαβαίνεις, η φιλανθρωπία στοιχίζει μερικές φορές.δεν πειράζει όμως...
ποσο σου ειχε χρεωσει?κοντα στα 300?
δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σ αυτά τα επίπεδα ήταν η ταρίφα,αλλα αφήσαμε και μια εξτρα εκκρεμότητα και όπως καταλαβαίνεις, η φιλανθρωπία στοιχίζει μερικές φορές.δεν πειράζει όμως...
για τουσ fun καυλαριδες του ατακτου πορνιδιου σασ παραθετο πος θα δουλευι κιριακι προι στο λιοσιον 278!!!!
δε κρατιεσε καυλιαρη σιναγονιστι!!!πιγαινε στιν αγνι φιλε μου να σου γιατρεψει τιν ασθενεια τις καυλας, αυτο το ατακτο πονιρο πορνιδιο!!!!Δουλευει σημερα αυτο το πουτανακι η τζαμπα θα παω λιοσιων ρε μαγκες...αντε και ειμαι φτιαγμενος γενικως....θελω απαντηση.......
κοντουλα γιρο στο 1 ,65!!!!!με πολι δινατο κορμακι για πιτσιλισμα!!!!δεχετε τα παντα εκτος απο φιλια στα χειλια...ειναι κοντη ή ψιλη αυτη που λες ρε πιτσιλιστη?
Δουλευει σημερα αυτο το πουτανακι η τζαμπα θα παω λιοσιων ρε μαγκες...αντε και ειμαι φτιαγμενος γενικως....θελω απαντηση.......