Νέα

Πού είναι η Σαμπρίνα-Μελίνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
ποσο σου ειχε χρεωσει?κοντα στα 300?

δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σ αυτά τα επίπεδα ήταν η ταρίφα,αλλα αφήσαμε και μια εξτρα εκκρεμότητα και όπως καταλαβαίνεις, η φιλανθρωπία στοιχίζει μερικές φορές.δεν πειράζει όμως...

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σ αυτά τα επίπεδα ήταν η ταρίφα,αλλα αφήσαμε και μια εξτρα εκκρεμότητα και όπως καταλαβαίνεις, η φιλανθρωπία στοιχίζει μερικές φορές.δεν πειράζει όμως...

την ειχα ρωτησει μια φορα και μου ειχε πει για 300....δεν τα εδωσα ποτε γιατι με τοσα την περνω 10 φορες οποτε οσα εξτρα και να κανει δεν νομιζω να αξιζει

louc

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Like
36
Πόντοι
0
Εχει κανεις τις φοτο απο το Penthouse ?

όλο το σετ αν γίνεται.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά δουλεύει σήμερα το Σαμπρινάκι? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο του στούντιο να μάθουμε??

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καλά έχει κάνει φωτογράφιση αυτή η Σαμπρίνα στο Penthouse;Φαίνεται πολύ εμφανίσιμη.Είναι καλή στο σεξ ή πάγος;Πού δουλεύει;Ώρες;

Επισκέπτης
για τουσ fun καυλαριδες του ατακτου πορνιδιου σασ παραθετο πος θα δουλευι κιριακι προι στο λιοσιον 278!!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
καλα βεβαια καμια σχεση με την φωτογραφια...!!

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Δουλευει σημερα αυτο το πουτανακι η τζαμπα θα παω λιοσιων ρε μαγκες...αντε και ειμαι φτιαγμενος γενικως....θελω απαντηση.......

Επισκέπτης
Δουλευει σημερα αυτο το πουτανακι η τζαμπα θα παω λιοσιων ρε μαγκες...αντε και ειμαι φτιαγμενος γενικως....θελω απαντηση.......
δε κρατιεσε καυλιαρη σιναγονιστι!!!πιγαινε στιν αγνι φιλε μου να σου γιατρεψει τιν ασθενεια τις καυλας, αυτο το ατακτο πονιρο πορνιδιο!!!!

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
η αγνη πως ειναι ρε φιλε.......για περιεγρεψε την

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πολύ καλό εργαλείο η Σαμπρίνα. Την τιμάω όποτε μπορώ από την προπροηγούμενη θητεία της στην Λιοσίων, ενώ η καλύτερη εποχή ήταν όταν δούλευε στο 67 και μετά 59 της Φυλής. Παλαιότερα έκανε βίζιτες πολυτελείας. Το κατέχει το γαμήσι και κυρίως δεν σου σπάει τα νεύρα. Δεν την θυμάμαι ποτέ να στραβομουτσουνιάζει, ενώ το μουνί της είναι πολύ γλυκό (δεν ξέρω αν βάζει αλοιφή αλλά πάντα είναι υγρό και ζεστό).

Καλά τι λέω τώρα...

Συμφωνώ τελικά με τον συναγωνιστή panosmpos. Είναι ότι καλύτερο γνωρίζω αυτή την εποχή, στην κλιμακα των 50?. Μπορεί να υπάρχουν ομορφότερες, όχι πολλές και όταν δεν έχει τα μαλλιά της κολλημένα πίσω είναι ακόμα καλύτερη, αλλά στο γαμήσι δύσκολα βρίσκεις καλύτερη. Να μην είχε και το λαϊκό προσκήνυμα...

Επισκέπτης
μοιτσοκινιγε δεν κρατιεσε!εχο κανι σχολια για αυτιν στιν ιμερισια ενιμεροσι για στουντιο!!!αξιζει το μικρο πουτανιδιο!πρεπει να πιτσιλιστει επιγοντος!!!

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ειναι κοντη ή ψιλη αυτη που λες ρε πιτσιλιστη?

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

την πεμπτη αργα το βραδυ  ηταν αν δουλεψει αλλα της ηρθαν τα αιματα...οποτε λογικα  σε δυο τρεις μερες θα ξαναρχισει.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπό μάγκες επειδή εγώ είχα πρήξει τον πιτσιλιστή και τον κοκολόνγκο να βοηθήσουν να βρω και να παρω και εγώ την σαμπρίνα...Την βρήκα και θα ήθελα να πω τηυν ιστορία μου την κοπέλα μιας και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τα λόγια μου...

Είναι χτες το βράδυ-Κυριακή όπου κατά τις 12,30 φτάνω με ταξί στο στούντιο 278 στην Λιοσιών...
Λέω τόσες μέρες ακούω για αυτήν και τόσες μέρες περνάω και ακόμα να την βρω...Ας πάω και σήμερα και άμα δεν είναι μέσα την κάνω για ύπνο...Χτυπαω κουδουνάκι και ο τσάτσος μου λέει κάτσε πρώτα εδώ ...Έξω από το σαλόνι...Ω χ λέω την γαμήσαμε δεν είναι εδώ...Και θα κάθομαι να περιμένω να δω ποια είναι...Ακούω όμως μια φωνούλα που μου φαίνεται σαν εκείνης από την γνωστή ελληνική τσόντα...όχι ότι άμα ήταν αλλη μέσα θα μου ακουγόταν άλλη φωνή αλλά λέμε...
Και έρχεται ο τσάτσος και μου λέει πήγαινε στο σαλόν τώρα...Μπιάνω μέσα και βλεπω άλλους δύο πελάτες και ρωτάω..."Ρε μάγκες ποια είναι μέσα;" Απάντση καμία...Λέω άστο μην μιλας άλλο...

Και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπάινει ο τσάτσος με την (την αποκάλεσε) Σαμπρίνα...Την κοιτάω καλά...Με κοιτάει κατα τύχη...Την ξανακοιτάω... Προλαβαίνω να σκεφτώ (Είναι αυτήν από το Ελληνίδες εν δράσει;) και εκείνη την ώρα που ταξιδεύω ο τσάτσος μου λέει "θα περάσεις;"

Και λέω οκ...

Πάω πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο...Έπαιζε τσόντα...Και έχω ξενερώσει... Γδύνομαι και απλά σκέφτομαι...Είναι αυτήν;

Μετά από ένα τέταρτο στο περίμενε ανοίγει η πόρτα και μπαίνει...Μου μιλάει και μου λέει: "Είμαι η Σαμπρίνα. Τι κάνεις"  Και αρχίζει το ξακουστό τσιμπούκι αλλά ενώ έχω φύγει στα ουράνια και με κοιτάει κάτι ρε πούστη μου δεν μου αρέσει...

Μου λέει μετά από πέντε λεπτά...(υπερβολικά πολλά αν συγκρίνω με αυτά που έχω διαβάσει πως τους ξεπετάει γρήγορα όλους): "Πως θέλεις;"

"Για αρχή ξάπλωσε ανάσκελα" Την γαμάω αλλά ρε παιδιά εγώ θυμάμαι την τσόντα που αυτός που την γάμαγε έπιανε βυζάρες και έχυνε σέ ένα προσωπάκι ζωντανό... Λέω ρε πούστη τι γαμαώ; Αυτήν είναι κόκκαλο και χάλια σε πρόσωπο και βύζο...

Με αγκαλιάζει και αφού αρχίζω να ξενερώνω σιγά σιγά, χύνω και όπως σηκώνομαι αποφασίζω να την ρωτήσω..."Σόρρυ κιόλας, 'έχεις παίξει σε τσόντα;"

Μου λέει ναι...!!!

Λέω στο ελληνίδες σε δράσει; "Ναι"

Μένω κάγκελο...(Που είναι εκείνο το μωρό; Καμία σχέση με αυτό εδώ...Γιατί αυτό εκτός από πίπα και μερικά ωραία κουνήματα που καυλώνανε όντως, δεν θύμιζε σε τίποτα το άλλο εκείνο το ζουμερό κορίτσι)

Την ρωτάω..."Συμβαίνει κάτι..Εχεις χάσει πολλά κιλά...;"

Μου λέει ναι...Εχω θυροειδή και έχω πρόβλημα...Αστα να πάνε..Πέρνα παντως αμα θες την Πέμπτη..Θα έχουμε χρόνο...Είμαι πρωινή...Και φεύγει....

Για όσους θέλουν να πάνε να πάνε πρωί πέμπτη...
Για όσους νε δίαβασαν  να μην με παρεξηγήσουν για όσα είπα...Αλλά τα είπα με όση ειλικρίνεια διαθέτω...Απλά στεναχωρήθηκα γιατί δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που όλοι είχαν γευτεί κάποτε...Μακαρι όποιος παέι από δώ και πέρα να την βρει σε καλύτερη κατάσταση...Αυτά

Επισκέπτης
οραιος ρε αρχοντα!!!σεβαστι ενοιτε ι καυλοεμπειρια σου!αλλα τιν σαμπρινα εχο να τιν διο κανα διο χρονια!!!δεν ξερο ποσ εχει γινι!τιν ειχα πιτσιλισει πριν πολι καιρο στο 278...κανα διο χρονια πανε...αλλα ιταν αστερι π[ριν καιρο που τιν ειχα πιτσιλισει...τορα δεν ξερο...

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Η Σαμπρινα πριν απο δυο μηνες περιπου που ξαναρχισε στο 278 ηταν περιπου 8-10 κιλα πιο παχια και σε αυτα τα κιλα ηταν απλα τελεια,χυμωδης με βυζαρες.Με το που αρχισε να δουλευει παλι αρχισε σταδιακα να χανει βαρος και οντως την τεταρτη που πηγα  της το ειπα και εγω  οτι εχει αδυνατισει υπερβολικα και αυτο την ασχημαινει.
Αμφιβαλω παντως για το αν  ειναι ο θυροειδης.Ειχε αδυνατισει παλι ετσι περσι που δουλευε φυλης και μολις σταματησε τα πηρε παλι τα κιλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom