Νέα

Πού είναι η Σαμπρίνα-Μελίνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LGGG

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Κάνα νέο για Σαμπρίνα?

metavlitos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως εχει πετύχει κανεις πουθενά τη Σαμπρινα...Περιμένω νεα σας..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εννοεις την Τσεχα ετων 32.ξανθια με συληκωνατα βυζια!απο τη φυλης.και εγω την ψαχνω και κανεις δεν μου λεει τιποτα.δεν μου απανταει κανεις. ειχα ανοιξει και thread με θεμα τη Σαμπρινα(εγω την ξερω σαν Σαμπινα.αλλοι σαν Σελινα).τελευταια φορα την ειχα πετυχει πανω απο 1 χτονο πριν τον Μα'ι'ο.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Θα την βρεις στην καλοκαιρινή EMΠATH μαζί με τον Ιμβριο. :dancing: :dancing: :dancing:

imvriossamprina2no4.jpg

με τον ολοκαίνουργιο της Δίσκο "Υπερπαραγωγή" μετά τον επίπονο χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα που χάθηκε στην Ρωσσία, Βαγγέλη Λιαδέλλη. :dancing: :dancing: :dancing:

samprinanj0.gif

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μηπως εχει πετύχει κανεις πουθενά τη Σαμπρινα...Περιμένω νεα σας..
Φίλτατε μήπως εννοείς την κοπέλα που σου παραθέτω στην φωτό κάτω?
Γερμανικής καταγωγής και δούλευε χρόνια στα μπουρδέλα της Φυλής και στα στούντιο της Λιοσίων 278,Ακάμαντος,Ιππώνακτος 14 κ.λ.π. Έγινε επίσης πάρα πολύ πολύ γνωστή απο την  τσοντούλα 'Ελληνίδες εν δράσει' όπου την καθιέρωσε στον χώρο αυτό.Εάν λέμε την ίδια θα σου συγχωνεύσω το thread διότι υπάρχει thread για την Σαμπρίνα-Μελίνα.Εάν όχι το αφήνουμε αλλά δώσε περισσότερες πληροφορίες αν γνωρίζεις για την Σαμπρίνα που γράφεις (όπως εθνικότητα,που δουλεύει κλπ).

Συνημμένα

• sabrina1.jpg
    sabrina1.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 36

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γερμανικής καταγωγής και δούλευε χρόνια στα μπουρδέλα της Φυλής και στα στούντιο της Λιοσίων 278,Ακάμαντος,Ιππώνακτος 14 κ.λ.π. Έγινε επίσης πάρα πολύ πολύ γνωστή απο την  τσοντούλα 'Ελληνίδες εν δράσει' όπου την καθιέρωσε στον χώρο αυτό.Εάν λέμε την ίδια θα σου συγχωνεύσω το thread διότι υπάρχει thread για την Σαμπρίνα-Μελίνα.Εάν όχι το αφήνουμε αλλά δώσε περισσότερες πληροφορίες αν γνωρίζεις για την Σαμπρίνα που γράφεις (όπως εθνικότητα,που δουλεύει κλπ).
δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια με την ταινια,την εχω παρει και μου το ειπε,αλλα εγω θυμαμαι οτι αυτη στην τσοντα ειχε βυζαρες και οχι πεσμενο βυζακι οπως αυτη

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια με την ταινια,την εχω παρει και μου το ειπε,αλλα εγω θυμαμαι οτι αυτη στην τσοντα ειχε βυζαρες και οχι πεσμενο βυζακι οπως αυτη
Άστο μην το ψάχνεις...Αυτή είναι στην τσόντα και όχι 'κάποια άλλη' που σου είπε!!!
Τώρα για το 'πεσμένο βυζάκι' διάβασε το thread της και το Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο να καταλάβεις τους λόγους  ;)

Επισκέπτης
εισαι μια λερα..δεν φτανει που εχεις δει την ταινια,εχεις παρει & την πρωταγωνιστρια???

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Αυτή είναι η Sabrina η γνωστή απο την ταινία Ελληνίδες σε δραση . που δουεύει τώρα ξέρει κανείς

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτή είναι η Sabrina η γνωστή απο την ταινία Ελληνίδες σε δραση . που δουεύει τώρα ξέρει κανείς
Οι τελευταίες πληροφορίες λέγανε για Πάτρα.Πάντως είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης.

xeskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι τελευταίες πληροφορίες λέγανε για Πάτρα.Πάντως είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης.

κριμα γιατι ηταν καλο κομματι, οποιος την προλαβε την προλαβε
ειδικα το τσιμπουκι της με το σκουλαρικι στη γλωσσα ηταν ολα τα λεφτα :rockon:

Επισκέπτης
εκανε βιζιτες στη πατρα,αν και εχει καιρο να εμφανιστει και εκει....[size=10pt][/size]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτη εχω να την δω στη Φυλης 2 χρονια!στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ωραια οσο στις φοτο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αυτη εχω να την δω στη Φυλης 2 χρονια!στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ωραια οσο στις φοτο.
Η φωτό είναι τίγκα στο photoshop και αρκετά πειραγμένη.Πάντως η γκόμενα ήταν γενικά πολύ ωραία.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πάντως εγώ όσες φορές πήγα μαζί της [που ήταν πάρα πολλές] και φυλής και λιοσίων είχε άψογη συμπεριφορά. έχει και μιά αδελφή πολύ ωραία [την είχε βαλει και το penhouse] η οποία παντρεύτηκε απ ότι μου είχε πει η ίδια.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μουναρα η σαμπρινα-σελινα ,το ονομα στη φυλης στο 71 το θυμαμαι,την ιδια οχι :think:
εχουμε vrikolaka αλλες φωτογραφιες του κοριτσιου?

metavlitos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι την Σαμπρινα που ειχε παιξει στο ελληνιδες εν δρασει αυτη λεω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom