You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι η Σαμπρίνα-Μελίνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
metavlitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως εχει πετύχει κανεις πουθενά τη Σαμπρινα...Περιμένω νεα σας..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εννοεις την Τσεχα ετων 32.ξανθια με συληκωνατα βυζια!απο τη φυλης.και εγω την ψαχνω και κανεις δεν μου λεει τιποτα.δεν μου απανταει κανεις. ειχα ανοιξει και thread με θεμα τη Σαμπρινα(εγω την ξερω σαν Σαμπινα.αλλοι σαν Σελινα).τελευταια φορα την ειχα πετυχει πανω απο 1 χτονο πριν τον Μα'ι'ο.
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θα την βρεις στην καλοκαιρινή EMΠATH μαζί με τον Ιμβριο.
με τον ολοκαίνουργιο της Δίσκο "Υπερπαραγωγή" μετά τον επίπονο χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα που χάθηκε στην Ρωσσία, Βαγγέλη Λιαδέλλη.
με τον ολοκαίνουργιο της Δίσκο "Υπερπαραγωγή" μετά τον επίπονο χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα που χάθηκε στην Ρωσσία, Βαγγέλη Λιαδέλλη.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Φίλτατε μήπως εννοείς την κοπέλα που σου παραθέτω στην φωτό κάτω?Μηπως εχει πετύχει κανεις πουθενά τη Σαμπρινα...Περιμένω νεα σας..
Γερμανικής καταγωγής και δούλευε χρόνια στα μπουρδέλα της Φυλής και στα στούντιο της Λιοσίων 278,Ακάμαντος,Ιππώνακτος 14 κ.λ.π. Έγινε επίσης πάρα πολύ πολύ γνωστή απο την τσοντούλα 'Ελληνίδες εν δράσει' όπου την καθιέρωσε στον χώρο αυτό.Εάν λέμε την ίδια θα σου συγχωνεύσω το thread διότι υπάρχει thread για την Σαμπρίνα-Μελίνα.Εάν όχι το αφήνουμε αλλά δώσε περισσότερες πληροφορίες αν γνωρίζεις για την Σαμπρίνα που γράφεις (όπως εθνικότητα,που δουλεύει κλπ).
Συνημμένα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια με την ταινια,την εχω παρει και μου το ειπε,αλλα εγω θυμαμαι οτι αυτη στην τσοντα ειχε βυζαρες και οχι πεσμενο βυζακι οπως αυτηΦίλτατε μήπως εννοείς την κοπέλα που σου παραθέτω στην φωτό κάτω?
Γερμανικής καταγωγής και δούλευε χρόνια στα μπουρδέλα της Φυλής και στα στούντιο της Λιοσίων 278,Ακάμαντος,Ιππώνακτος 14 κ.λ.π. Έγινε επίσης πάρα πολύ πολύ γνωστή απο την τσοντούλα 'Ελληνίδες εν δράσει' όπου την καθιέρωσε στον χώρο αυτό.Εάν λέμε την ίδια θα σου συγχωνεύσω το thread διότι υπάρχει thread για την Σαμπρίνα-Μελίνα.Εάν όχι το αφήνουμε αλλά δώσε περισσότερες πληροφορίες αν γνωρίζεις για την Σαμπρίνα που γράφεις (όπως εθνικότητα,που δουλεύει κλπ).
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Άστο μην το ψάχνεις...Αυτή είναι στην τσόντα και όχι 'κάποια άλλη' που σου είπε!!!δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια με την ταινια,την εχω παρει και μου το ειπε,αλλα εγω θυμαμαι οτι αυτη στην τσοντα ειχε βυζαρες και οχι πεσμενο βυζακι οπως αυτη
Τώρα για το 'πεσμένο βυζάκι' διάβασε το thread της και το Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο να καταλάβεις τους λόγους ;)
Επισκέπτης
εισαι μια λερα..δεν φτανει που εχεις δει την ταινια,εχεις παρει & την πρωταγωνιστρια???δεν πιστευω οτι ειναι η ιδια με την ταινια,την εχω παρει και μου το ειπε,αλλα εγω θυμαμαι οτι αυτη στην τσοντα ειχε βυζαρες και οχι πεσμενο βυζακι οπως αυτη
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι τελευταίες πληροφορίες λέγανε για Πάτρα.Πάντως είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης.Αυτή είναι η Sabrina η γνωστή απο την ταινία Ελληνίδες σε δραση . που δουεύει τώρα ξέρει κανείς
xeskoufotos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι τελευταίες πληροφορίες λέγανε για Πάτρα.Πάντως είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης.
κριμα γιατι ηταν καλο κομματι, οποιος την προλαβε την προλαβε
ειδικα το τσιμπουκι της με το σκουλαρικι στη γλωσσα ηταν ολα τα λεφτα
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σωστότατος ο φίλοςκριμα γιατι ηταν καλο κομματι, οποιος την προλαβε την προλαβε
ειδικα το τσιμπουκι της με το σκουλαρικι στη γλωσσα ηταν ολα τα λεφτα
Επισκέπτης
εκανε βιζιτες στη πατρα,αν και εχει καιρο να εμφανιστει και εκει....[size=10pt][/size]
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτη εχω να την δω στη Φυλης 2 χρονια!στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ωραια οσο στις φοτο.Φίλτατε μήπως εννοείς την κοπέλα που σου παραθέτω στην φωτό κάτω?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.602
- Πόντοι
- 42.697
πάλι επιβεβαιώνεται η ρήση :"ΡΕ ΚΟΒΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ"?εκανε βιζιτες στη πατρα,αν και εχει καιρο να εμφανιστει και εκει....[size=10pt][/size]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συμφωνω με τον δημητρακη,μια μετριοτητα ηταν,υπαρχουν καλυτερεςαυτη εχω να την δω στη Φυλης 2 χρονια!στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ωραια οσο στις φοτο.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η φωτό είναι τίγκα στο photoshop και αρκετά πειραγμένη.Πάντως η γκόμενα ήταν γενικά πολύ ωραία.αυτη εχω να την δω στη Φυλης 2 χρονια!στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο ωραια οσο στις φοτο.
Πάντως εγώ όσες φορές πήγα μαζί της [που ήταν πάρα πολλές] και φυλής και λιοσίων είχε άψογη συμπεριφορά. έχει και μιά αδελφή πολύ ωραία [την είχε βαλει και το penhouse] η οποία παντρεύτηκε απ ότι μου είχε πει η ίδια.
metavlitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι την Σαμπρινα που ειχε παιξει στο ελληνιδες εν δρασει αυτη λεω!