Νέα

Πού είναι η μπουγάτσα του Σαλονικιού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Eλα φιλε εγω το εγραψα.
Το καταστημα δεν ειναι στη Δημοσθενους.
Το ενα ειναι στη Θησεως σχεδον γωνια με την οδο Χαρωκοπου στο ρευμα προς Πειραια και το δευτερο κοντα στον Ηλ.Σταθμο Καλλιθεας,Σιβιτανιδου και Παναγη Τσαλαδαρη στο ποταμι αν ξερεις.
Ντελιβερι δεν κανει,πηγαινε αραξε εκει.
Καλη μπουγατσα και τριφτες πιτες.
Sante λέγεται το μαγαζί άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
585
Πόντοι
4.240
Τπτ προς τα βορεια ρε παιδια ξερει κανενας?εχω πηξει στις μπαγιατικες κρεμοπιτες.μπουγατσα με τυρι και ενα κακαο αγνο για να παει καλα η μερα :cheesy:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τπτ προς τα βορεια ρε παιδια ξερει κανενας?εχω πηξει στις μπαγιατικες κρεμοπιτες.μπουγατσα με τυρι και ενα κακαο αγνο για να παει καλα η μερα :cheesy:

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη δοκίμασε το "Ανώτερον". Είναι στην Αγίου Δημητρίου κοντά στη Δεή!

Επισκέπτης
Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση, υπάρχουν τόσα που μας ενώνουν Αθηναίους και Θεσσαλονικείς.

Ω ρε Αθηναίοι, λεβεντιές, άντε σας χαρίζω ορέ ένα τραγούδι, με αγάπη.
Πραγματικα ζηλευω το φαι των Σαλονικιων.
Εχουν τα καλυτερα σουβλακια με διαφορα,στην Αθηνα πιτογυρα σαν τα δικα τους δεν βρισκεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Eισαι αδικος.
Καλος ειναι.
Φάε τυρόπιτα και μπουγάτσα απο ένα μαγαζί που είναι απέναντι απο το ικα καλλιθέας στην δαβάκη οπου το ντεκόρ του είναι σαν να βγήκε απο ταινία του '60 και τα ξαναλέμε.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Φάε τυρόπιτα και μπουγάτσα απο ένα μαγαζί που είναι απέναντι απο το ικα καλλιθέας στην δαβάκη οπου το ντεκόρ του είναι σαν να βγήκε απο ταινία του '60 και τα ξαναλέμε.
:rockon:
οτι και να φας εκει ειναι τελειο , σταθερη αξια 40+ χρονια.

Επισκέπτης
Εχω φαει και απο εκει,επι της Δαβακη λες που εχει τη βιτρινα στο πεζοδρομιο,παραδοσιακο 70s τυροπιταδικο.
Για σουβλακια παντα λιγο πιο κατω στον Σταυρο,μαλλον θα ξερεις ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Τεχλικίδης καί Θέμης στην Δροσιά ! μιλάμε για το Π Ε Ι Ν Ι Ρ Λ Ι !!!!! όσο για τυρόπιτες , κρέμες καί μπουγάτσες δεν έχω άποψη άν καί εγώ δεν έχω ακούσει καί τα καλύτερα για Κηφισιά , Νέα Ερυθραία κ.λ.π. βόρεια προάστεια.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στην Πανόρμου υπάρχει λένε ένα μαγαζί που φτιάχνει εξαιρετικό πεινιρλί , μήπως ενδεχωμένως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γι'αυτό υπάρχει το θρεντ των αποριών. :s&m_3:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στην Πανόρμου υπάρχει λένε ένα μαγαζί που φτιάχνει εξαιρετικό πεινιρλί , μήπως ενδεχωμένως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής ?

ναι .. είναι στην αρχή της Πανόρμου, όπως μπαίνεις από Αλεξάνδρας δίπλα στην καφετέρια...

καταπληκτικό πεινιρλί σε ξυλόφουρνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom