Νέα

Που δίνετε τον οβολό σας τις περισσότερες φορές?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαλέξτε μία ή περισσότερες κατηγορίες

• Από οίκους ανοχής (μπουρδέλα)

Ψήφοι: 37 49,3%
  • Εκ studio

Ψήφοι: 32 42,7%
  • Πιάτσες

Ψήφοι: 13 17,3%
  • Call girls

Ψήφοι: 30 40,0%
  • Κωλόμπαρα

Ψήφοι: 7 9,3%
  • Στριπτιζάδικα

Ψήφοι: 7 9,3%
  • Ξενοδοχεία

Ψήφοι: 3 4,0%
  • Μασατζίδικα

Ψήφοι: 4 5,3%
  • Άλλο (please post more info)...

Ψήφοι: 4 5,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
παραβλεπετε ενα σημαντικο γεγονος οσοι κατοικειτε Αθηνα & Θεσ/νικη:
Εμεις στην επαρχια δεν εχουμε τις επιλογες σας. Και για να σας πω του λογου το αληθες υπηρχαν περιοδοι που ΟΛΟΚΕΡΗ Μεσσηνια να μην εχει μπουρδελο!
Κι ετσι ο λαος κατεφευγε σε κωλομπαρα & στριπτιζ ειτε πεταγοταν σε Αθηνα, Αμαλιαδα (οπως εγω). Μας πηγαινε ο μουνος μαυροχαβιαρο!

τι μου θύμισες τώρα...όταν υπηρετούσα στο 9ο σύνταγμα (το 2003) ήθελα να πάω και να γαμήσω πουτάνα στην Καλαμάτα, για κακή μου τύχη μου όμως το μοναδικό μπουρδέλο που υπήρχε είχε κλείσει

Επισκέπτης
γιατί ίσως θεωρηθώ υπερβολικός!
Από άλλους φίλους είχα ακούσει διάφορες ιστορίες (δεκαετίες 80 & 90) για κάποια παρακμιακά μπουρδέλα στις ελιές (ούτε ξέρω που έπεφταν). Ηλικιωμένες ήταν οι ιερόδουλες!
Ένας τύπος πήγαινε στην κυρά Ματούλα κι έλεγε => μου αρέσει το παστωμένο μ**νί! :2funny:
LOL ένας άλλος όποτε πάταγε εκεί ρώταγε:
Γριά πόσο πάει ο μάρκαλος?  :2funny:

μονο σε μπουρδελα
τα υπολιπα εινε πεταμενα λεφτα
Επαναλαμβάνομαι λέγοντας ότι εσείς στις μεγαλουπόλεις έχετε σωρό επιλογές για κάθε βαλάντιο.
Με την αρχή του νέου έτους άνοιξε το πρώτο studio εδώ. Δε νομίζω να συμφέρει να δώσει ένας 30Ε για φακ σε μπουρδέλο (άσχετα με το τι πρεσβεύει εκεί μέσα) αντί των 40 για το studio μουσικής  ;)
Αν έριχνε τις τιμές στο 20αρικο θα έλεγα πάσο ως πρεφαδόρος, άσχετα αν προτιμώ τα ακριβότερα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σε μπαρ μασαζ και στριπ δεν ειναι ιεροδουλες αυτες που εργαζονται καταρχας.....αρα ατοπη η ψηφοφορια.....Αντε να δεχτω την πιατσα που μπορει να γινεται δεξαμενη συγκοινωνουσα και για ιεροδουλες που εχουν δουλεψει και σε νομιμα σπιτια

τα αλλα τρια δεν συγκοινωνουν με τον επισημο αγοραιο ερωτα....ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας βασικα,οπως και οι ανθρωποι που τα επισκεπτονται στο θεμα πληρωμενο σεξ

αφού το 80% των κορασίδων των κολόμπαρων δίνουν τηλ για επίσκεψη σε hoteli  :zfuck:  με το αζημίωτο...   :grin:
αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είμαι και ειδικός στα κολόμπαρα...πάντως καμιά 10αρια φορές που έχω πάει σε κολόμπαρο έχω φύγει πάντα  με τηλ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αφού το 80% των κορασίδων των κολόμπαρων δίνουν τηλ για επίσκεψη σε hoteli  :zfuck:  με το αζημίωτο...   :grin:
αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είμαι και ειδικός στα κολόμπαρα...πάντως καμιά 10αρια φορές που έχω πάει σε κολόμπαρο έχω φύγει πάντα  με τηλ...
αλλο παω να γαμησω καπου στοχευμενα και αλλο παω πινω ουισκια,μπαλαμουτιαζω,κανω κονε και μπορει μεθαυριο να γαμησω......

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
στην καλαματα που υπηρετουσα το 2008 της λεγανε εκει"παμε στης ελιες" εγω δεν ειχα παει.
γαμησα εγω στην θεσσαλονικη στα λαδαδικαοταν υπηρετουσα,καλη κοπελα ηταν ευγενικη,θυμαμαι ειχα χυσι σχετικα γριγορα με 5,6 μπες βγες..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έκανα διόρθωση τον τίτλο του νήματος, τώρα νομίζω ότι είναι καλύτερα, τι λες gl???
Οπς ξέχασα να βάλω και τα XXX hotels, μιλάτε βρε παιδιά!
Διάολε λες κι είσαι μέσα στο μυαλό μου, σα να με ξέρεις εδώ και χρόνια!
ολα καλα μαν....εμεις οι πατριαρχες του αγοραιου ερωτα αυτα τα εχουμε σκεφτει πολλα χρονια πριν....τωρα παμε για αποσυρση και ερχεστε εσεις η νεα γενια

Επισκέπτης
ολα καλα μαν....εμεις οι πατριαρχες του αγοραιου ερωτα αυτα τα εχουμε σκεφτει πολλα χρονια πριν....τωρα παμε για αποσυρση και ερχεστε εσεις η νεα γενια
αλλά βλέποντας το profile σου αναφέρεις ότι είσαι 36 (δηλαδή 4 έτη μικρότερος) επομένως δεν είμαι νέα γενιά, 40άρης καβουρόγερος είμαι :2funny:
Πάντως κι εγώ είμαι σε ηλικία απόσυρσης μου το λένε σχεδόν όλοι οι γνωστοί => ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ 40!

αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είμαι και ειδικός στα κολόμπαρα...
Χωρίς να είμαι κι εγώ ειδικός πρέπει να έχεις δίκιο για τις τωρινές συνθήκες. Τουλάχιστο για τα στριπτιζάδικα ίσχυε ανέκαθεν σε μεγάλο ποσοστό => ότι τις πάς σε ΧΧΧ blue hotel on a lonely highway.....
Παλιότερα ένας φίλος (1992 - 1998 εν Πάτραις) ξόδευε αρκετό χρήμα σε κωλόμπαρα εκεί. Όποτε του καθότανε καμμία συνήθως τις πήδαγε εκεί μέσα σε ιδιαίτερο παραβάν ψηφοφορίας. Κάποτε είχε πηδήξει και έξω στο δρόμο σε κάτι χωράφια (οδός Αύρας - παραλία Καλαμάτας). Μιλάμε για πολύ γέλιο!

στην καλαματα που υπηρετουσα το 2008 της λεγανε εκει"παμε στης ελιες" εγω δεν ειχα παει.
Dude, από νομίζω δεν πρέπει να υπήρχαν στην εποχή σου εκεί στις ελιές, τώρα ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα, υπάρχουν άλλες κατηγορίες επ' αυτού.

γαμησα εγω στην θεσσαλονικη στα λαδαδικαοταν υπηρετουσα,καλη κοπελα ηταν ευγενικη,θυμαμαι ειχα χυσι σχετικα γριγορα με 5,6 μπες βγες..
Λογικό ήταν. Ο ταλαίπωρος ο φαντάρος εκσπερματώνει γρήγορα όπως ο κόκκορης. Κικιρίκο!
Γιαυτό μου έλεγε ο αδελφός μου ο μεγαλύτερος => οι πόρνες προτιμούν φαντάρους επειδή χύνουν όπως τα κοκκόρια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλά βλέποντας το profile σου αναφέρεις ότι είσαι 36 (δηλαδή 4 έτη μικρότερος) επομένως δεν είμαι νέα γενιά, 40άρης καβουρόγερος είμαι :2funny:
Πάντως κι εγώ είμαι σε ηλικία απόσυρσης μου το λένε σχεδόν όλοι οι γνωστοί => ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ 40!
ασε τα προφιλ.....αυτα ειναι εικονικα...ολο παππουδια ειμαστε στο σαιτ :grin:

τα λεγε ο αβραμης

psilosmixalhs@in.gr

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλονουμε και εξακολουθουμε αν πηγαινουμε να χυσουμε στα μπουρδελα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
η ευχή αλλα στην κατηγορια ιεροδουλες και δε βρηκα τιποτα κανοντας αναζητηση. Δε μου πηγαινε το μυαλο να ψαξω σε αλλες κατηγοριες.
Thank you παντως και στους Αdmins για τη συννενωση των δυο θεματων.
Καλημερες σε ολους και να ειμαστε ολοι καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom