ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
πουτανες απο τα μπουρδελα αλλα ποιο πολυ απο ομονοια πιατσα
μπαρ μασαζ και στριπ δεν ειναι ιεροδουλες αυτες που εργαζονται καταραχας.....αρα ατοπη η ψηφοφορια.....Αντε να δεχτω την πιατσα που μπορει να γινεται δεξαμενη συγκοινωνουσα και για ιεροδουλες που εχουν δουλεψει και σε νομιμα σπιτια
τα αλλα τρια δεν συγκοινωνουν με τον επισημο αγοραιο ερωτα....ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας βασικα,οπως και οι ανθρωποι που τα επισκεπτονται στο θεμα πληρωμενο σεξ
και εδω ουσιαστικα με επιβεβαιωνεις.....ο στοχευμενος μπουρδελιαρης/στουντιακιας συνηθως δεν παει σε αλλα μερη να γαμησει....Aγαπητοί φίλοι,
Όλοι μας εδώ μέσα κάνουμε λίγο είτε πολύ το άθλημα.
Η ψηφοφορία είναι πολλαπλών επιλογών κι έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τον ψήφο σας αν κάνατε κάπου λάθος.
Ως πρωτάρης (τότε δεν υπήρχαν και πολλά, πολλά) ξεπαρθενιάστηκα σε έναν οίκο ανοχής.
Δεν πολυπήγαινα όμως αν κι η κατάστασή τους (δεκαετία του 90) ήταν καλύτερη από αρκετούς τωρινούς.
Πλέον με την εμφάνιση των studios αποφεύγω να πάω σε οίκους ανοχής. Call girl αν γνωρίζω ότι είναι καλό θα το πάρω ή έστω θα ρισκάρω. Είμαι γενικά της άποψης να στερηθώ περισσότερο έχοντας περισσότερη άνεση - καθαριότητα.
Από πιάτσα δεν έχω πάρει ποτέ κι ούτε πρόκειται. Σε στριπτιζάδικα αλλά και κωλόμπαρα έχω πάει με το ζόρι, υπό την έννοια με έχουν πιέσει οι κολλητοί στο παρελθόν. Ούτε κι από εκεί έχω ψωνίσει.
Αυτά εν ολίγοις, περιμένω να ανοίξει η κουβέντα!
πιατσες και μπουρδελα
κι εγώ 40άρης είμαι τώρα, ίδιας φιλοσοφίας.Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά που σκας με την σέσουλα για να χουφτώσεις κι άντε να σου παίξει καμιά μαλακία... Και να γίνεις χάλια, να λερώσεις παντελόνια, σώβρακα, πουκάμισα και να τρέχεις ξεκούμπωτος στις τουαλέτες να καθαριστείς!!! Πολύ μανούρα! Και το πληρώνεις κιόλας!, Ε, όχι!
Εντάξει έχεις δίκιο αλλά η ιδέα μου ήταν να κάνω γενικά μια ψηφοφορία που πάμε και τα σκάμε για να κάνουμε έρωτα επί πληρωμήςσε μπαρ μασαζ και στριπ δεν ειναι ιεροδουλες αυτες που εργαζονται καταρχας.....αρα ατοπη η ψηφοφορια.....Αντε να δεχτω την πιατσα που μπορει να γινεται δεξαμενη συγκοινωνουσα και για ιεροδουλες που εχουν δουλεψει και σε νομιμα σπιτια
Αυτό που το αναφέρεις στο δεύτερο μέλος του post σου, αλλά αν έβαζα ως τίτλο του thread γενικά περί αγοραίου έρωτα θα έπρεπε να βρω άλλη κατηγορία, τέσπα η ουσία είναι η ίδια θαρρώ (όπως κι ο μπακλαβάς γωνία)....τα αλλα τρια δεν συγκοινωνουν με τον επισημο αγοραιο ερωτα....ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας βασικα,οπως και οι ανθρωποι που τα επισκεπτονται στο θεμα πληρωμενο σεξ
Διάολε λες κι είσαι μέσα στο μυαλό μου, σα να με ξέρεις εδώ και χρόνια!και εδω ουσιαστικα με επιβεβαιωνεις.....ο στοχευμενος μπουρδελιαρης/στουντιακιας συνηθως δεν παει σε αλλα μερη να γαμησει....
OK done!Βάλε και τα μασατζίδικα στην ψηφοφορία για να είναι πλήρης.