gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στουντιο δεν υπαρχει...πατσατζιδικο ισως...... ;)στουντιο
στουντιο δεν υπαρχει...πατσατζιδικο ισως...... ;)στουντιο
Επειδη ξερω τι τρελα κουβαλας, φανταζομαι οτι εννοεις να πας σε studioι και να σε δεχτουν.
Ομως οσο ξερω τα studio δεν δεχονται κοπελες, ουτε καν σε τσαρκα ποσο μαλλον για "περασμα" στο δωματιο.
Τετοιες υπηρεσιες μονο απο call girl ΜΠΟΡΕΙ να βρεις.
Εχω παει με φιλο με μακρυα μαλλια σε studio και μονο στην ιδεα οτι υπηρχε πιθανοτητα να ειναι κοπελα παρολιγο να μας διωξουν.
Οταν διαπιστωσαν οτι ειναι αντρας ηρεμησαν.
Φανταζομαι οτι ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα οτι απαγορευονται οι γυναικες στα μαγαζια.
Αυτο παντως που πραγματικα αρχιζει και με παραξενευει ειναι πως πολλες κοπελες της δουλειας μου, εχουν εκμυστηρευτει οτι θελουν να πανε τσαρκα.........
Και μαλιστα θελουν να παμε μαζι........
η ναταλη ειναι φιλη μου δεν μπωρο,αλοστε δεν δουλεβη πια κασ.Σε παλαιότερη μου τσάρκα στην Κασσάνδρας, την ώρα που έφευγα έμπαινε στο studio ένα ζευγαράκι. Επίσης πάλι στην Κασσάνδρας, πήγα με έναν φίλο μου μαλλιά, μου άνοιξε η Ναταλί και μου είπε ότι νόμιζε ότι ήταν η κοπέλα μου Άρα δέχονται αν πέσουν τα φράγκα...
αααααααααααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα ρε τυπε.....ο φιλος ειχε φαρδιες πλατες και πετσινο;αυτο πες μου να πεσω κατω...........Σε παλαιότερη μου τσάρκα στην Κασσάνδρας, την ώρα που έφευγα έμπαινε στο studio ένα ζευγαράκι. Επίσης πάλι στην Κασσάνδρας, [size=20pt]πήγα με έναν φίλο μου μαλλιά,[/size] μου άνοιξε η Ναταλί και μου είπε ότι νόμιζε ότι ήταν η κοπέλα μου Άρα δέχονται αν πέσουν τα φράγκα...
γιατι ρε με φιλες γινονται οι καλυτερες παρτουζες....τι με εχθρους θα πας;η ναταλη ειναι φιλη μου δεν μπωρο,αλοστε δεν δουλεβη πια κασ.
η ναταλη ειναι φιλη μου δεν μπωρο,αλοστε δεν δουλεβη πια κασ.
αααααααααααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα ρε τυπε.....ο φιλος ειχε φαρδιες πλατες και πετσινο;αυτο πες μου να πεσω κατω...........
το δευτερο ψαχνωΘελετε να πατε να δουλεψετε βρε ή να γαμησετε ?
Αν ειναι το δευτερο δεχονται δε δεχονται κοπελες , βαλτε ενα ψετικο μουστακι και παμε μαζι τσαρκα
θα μπουμε για παρτουζακα και καλα . και μετα μεσα θα τα βρουμε
Που πήγε???
κηφισου 30Που πήγε???
Δεν φόραγε πέτσινο, αλλά έχει μεγάλο μούσι
το δευτερο ψαχνω
Oνάρ Εστίνμαγαζη που να δεχετε κοπελες ψαχνω κακο ειναι?
το δευτερο ψαχνω
χαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......... Άμα θέλει πεμτη πρωί Βριλησου 36 θα δεχτώ ιδιαίτερος...Πανε
Tριτη κ Σαββατο...Βριλησου 36!!
ή Παρασκευη...Κωνσταντινουπολεως 80!!
που μπωρο να παω?
μαγαζη που να δεχετε κοπελες ψαχνω κακο ειναι?
Κοριτσια οποια θελει ας ερθει απο το σπιτι , κερναω και καπουτσινο .
(οποιος πει-σκεφτει οτι γραφω κρυαδες να του καει το βιντεο)