troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
φως φαναρι οτι το εχεις γυρισει το ψαρι απο την αλλη μερια...Μια μπαβαρουαζ με μπισκουι τζοκοντ μαυρης σοκολατας και ινφιουσιον μελισσοχορτου
φως φαναρι οτι το εχεις γυρισει το ψαρι απο την αλλη μερια...Μια μπαβαρουαζ με μπισκουι τζοκοντ μαυρης σοκολατας και ινφιουσιον μελισσοχορτου
φως φαναρι οτι το εχεις γυρισει το ψαρι απο την αλλη μερια...
εχω γυμνες φωτο απο δαλιδα σταρ ακαδεμυ...αν βγει η ποταπη ψηφοφορια θα της δωσω με πμ σε ολους δωρεαν
τακη εδειξε λιγο αρμενισσα αβαφτη και σκιαχτηκα...Την τσιμπησες την μια ψηφο με αυτο που ειπες για δαλιδα..αμα ταξεισ και για κορωναιου, το γυρισες το ματσακι...
τακη εδειξε λιγο αρμενισσα αβαφτη και σκιαχτηκα...
πας καρφι για να παρεις θεση τρουμπακη στο ζευγος...Συγχαρητηρια τυπε, εισαι ο πρωτοσ που παρατηρησε την φατσα της..εγω ενα διμηνο τωρα δεν την εχω δει στην φατσα...
Με τετοιο σωμα, δε πα να χει και μουστακι???ζμπουτσαμ!!!
εχω γυμνες φωτο απο δαλιδα σταρ ακαδεμυ...αν βγει η ποταπη ψηφοφορια θα της δωσω με πμ σε ολους δωρεαν
μην κανεις καμμια τρελαΣας πτύω και κρατιέμαι να μην τη μπουμπουνίσω στο βαγονομούνι που την έχει πελώρια ανάγκη. :S
μην κανεις καμμια τρελα
και εγω το ιδιο...εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν αξιζει ο μαλακαςΤο μόνο που με κρατάει είναι οτι τραβήξαμε αγκαζέ με το πουλί αυτό το δύσκολο δρόμο από το καλοκαίρι, πριν ξεκινήσει η κάθε φάση τον είχα ήδη ψηφισμένο.
εκθειαζουμε ντουβληΠου’στε ρε τρανσεξουαλ.....
πτου ρε καριολια...ακομα να κλεισει το λυσιατρειο αυτο το ποταπο νημα?