Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Αν δεν πεις πως θα ψηφισουμε?
Διαφανεια παντου!!
Μη ψηφίσεις φίλε...
Θα σε βάλουμε στους αναποφάσιστους!
Αν δεν πεις πως θα ψηφισουμε?
Διαφανεια παντου!!
Τυπε δυστυχως οι φιλοι φιδια δωσανε ενα σαρωτικο προβαδισμα στο ζευγος..αλλα εμεις προσπαθουμε να ανατρεψουμε την κατασταση..Αν δεν πεις πως θα ψηφισουμε?
Διαφανεια παντου!!
λεγε ποσα μαυρε....Τυπε δυστυχως οι φιλοι φιδια δωσανε ενα σαρωτικο προβαδισμα στο ζευγος..αλλα εμεις προσπαθουμε να ανατρεψουμε την κατασταση..
Ψηφιζω βυζια μπακοδημου γιατι αρνιεμαι οτι υπηρξε ζευγαρι...
Ψηφιζω βυζια μπακοδημου γιατι αρνιεμαι οτι υπηρξε ζευγαρι...
λεγε ποσα μαυρε....
μεσανυχτα.....φιλωνος εξω απο το καμπαρε αρζεντινα...εγω εσυ και τα μαχαιρια μας...Φερε κοσμο!!!θα την γυρισουμε την ψηφοφορια!!!
μεσανυχτα.....φιλωνος εξω απο το καμπαρε αρζεντινα...εγω εσυ και τα μαχαιρια μας...
οχι θειο....δρα στο παρασκηνιο....παει να φαει καθε οπαδο πεντακαθαριδη μπελαβιλα σε οφελος μαριονετας μωραλη....θείο μπορεί να ειναι ρώσικος δάχτυλος, όπως με τον θείο τραμπ στην υσα και τα κίτρινα γιλέκα στην γαλλία του μακρόν ...
νιμου φοραω κιτρινο γιλεκο και κατεβαινω για διαμαρτυρια θα τον τιμωρησει το καρμα τυπε..θα δεις ουτε φετος θα γινει δεκτη η αιτηση συμμετοχης του στο παουερ :S :S :Sνα ακυρωθει η ψηφοφορια
γελαει ο μαδουρο αγκαλια με τον κιμ....Ανακοινωση :
Ο ελεγχος ολοκληρωθηκε...ελεχθησαν ολες οι ψηφοι..δεν ευρεθησαν ιχνη νοθειας...
γελαει ο μαδουρο αγκαλια με τον κιμ....
το υπο της εντολες μου κινημα τα "κιτρινα σωβρακα" θα σε συντριψει....Εγω φταιω που εκανα κοτζαμ εξονυχιστικο ελεγχο ρε αχαριστε!!!! :S
μεσανυχτα.....φιλωνος εξω απο το καμπαρε αρζεντινα...εγω εσυ και τα μαχαιρια μας...
σωστοΑς τον θειο να δει τη Μίλαν να αποκλείεται και μετά τον σφάζεις
γελαει ο μαδουρο αγκαλια με τον κιμ....
ιδια κλαση και ποιοτητα ο ροπαο στα νηματα τουΕξαίρετοι δημοκράτες στην ιστορία της υφηλίου.