Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε εχεις πμ..μην ακους κινεζικο ελλατωματικο λεγκο χωρις πιστοποιηση αιζο..το στελνουν εδω να διαδιδει φακες νιουζ :S :S :Sεχω π.μ τυπε.....?
τυπε εχεις πμ..μην ακους κινεζικο ελλατωματικο λεγκο χωρις πιστοποιηση αιζο..το στελνουν εδω να διαδιδει φακες νιουζ :S :S :Sεχω π.μ τυπε.....?
παρατησες τα μικυ μαο για να ψωλοβροντηξεις με βυζα ραλλη νιμου...?τυπε εχεις πμ..μην ακους κινεζικο ελλατωματικο λεγκο χωρις πιστοποιηση αιζο..το στελνουν εδω να διαδιδει φακες νιουζ :S :S :S
μας την πεσανε οι εξωγηινοι ρε νιαμου......το νου σας.... :S :S :SΤο νήμα τούτο είναι ποταπό, ιταμό καο ουτιδανό!
τυπε ακομα μου στελνουν πμ και ζητανε φωτο και βιντεο τρου στορυ :-( :S :S :Sπαρατησες τα μικυ μαο για να ψωλοβροντηξεις με βυζα ραλλη νιμου...?
δωστους τα ρε νιμου....μην εισαι μοναχοφαης...τυπε ακομα μου στελνουν πμ και ζητανε φωτο και βιντεο τρου στορυ :-( :S :S :S
τυπε το μπαχαλ τιμ πνεει τα λοισθια..πρεπει να αρχισει μαστερσεφι να ανταλλαξουμε αποψεις σαν ανθρωποι :S :S :Sμας την πεσανε οι εξωγηινοι ρε νιαμου......το νου σας.... :S :S :S
ειναι λογικο να κανουμε μια κοιλια μεσουσης της σεζον.......τυπε το μπαχαλ τιμ πνεει τα λοισθια..πρεπει να αρχισει μαστερσεφι να ανταλλαξουμε αποψεις μας σαν ανθρωποι :S :S :S
αυτο που με ανησυχει ειναι η κοιλια που θα κανουμε τις γιορτεςειναι λογικο να κανουμε μια κοιλια μεσουσης της σεζον.......
.....σκεψου τον Αντζελο που θα χτυπησει ενα κοντεινερ μελοκαμαρονα και μια πισινα κουραμπιεδες κ παρηγορησου νιμου..... :S....εσυ νιμου θα πεις τα καλαντα..?αυτο που με ανησυχει ειναι η κοιλια που θα κανουμε τις γιορτες
μπα τυπε δεν αξιζει..θα ζητησω απ τον αιβασιλη οτι θελω :S :S :S.....σκεψου τον Αντζελο που θα χτυπησει ενα κοντεινερ μελοκαμαρονα και μια πισινα κουραμπιεδες κ παρηγορησου νιμου..... :S....εσυ νιμου θα πεις τα καλαντα..?
βγαλε ρε την ψηφοφορια να κανουμε γιορτες....απατεωνα κλεφτοκοταΟσοι μπορουν ας στηριξουν τον τρουμπακη για την ανατροπη στην ψηφοφορια...
Το νήμα τούτο είναι ποταπό, ιταμό καο ουτιδανό!
Οσοι μπορουν ας στηριξουν τον τρουμπακη για την ανατροπη στην ψηφοφορια...
ψυχραιμα...ειναι σεβαστος...επεσε σε λαθος μονο...αν παει μεχρι τα χριστουγεννα θα τον τσιμεντωσωΑπαξιωνεις το μπραδερινι μου;
αρχισαν τα δελτια....ειμαστε ολοι κιτρινα γιλεκα τωρα
οχι φυσικα...με την ζωη ειμαι....Λαφαζανικος;
οχι φυσικα...με την ζωη ειμαι....
Εγω τον κατανοω τυπε...εχει τα νευρα του λογω της ψηφοφοριας - καταπελτη - κολαφος....Απαξιωνεις το μπραδερινι μου;