Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε εχεις πμ..μην ακους κινεζικο ελλατωματικο λεγκο χωρις πιστοποιηση αιζο..το στελνουν εδω να διαδιδει φακες νιουζ :S :S :Sεχω π.μ τυπε.....?![]()
τυπε εχεις πμ..μην ακους κινεζικο ελλατωματικο λεγκο χωρις πιστοποιηση αιζο..το στελνουν εδω να διαδιδει φακες νιουζ :S :S :Sεχω π.μ τυπε.....?![]()
παρατησες τα μικυ μαο για να ψωλοβροντηξεις με βυζα ραλλη νιμου...?τυπε εχεις πμ..μην ακους κινεζικο ελλατωματικο λεγκο χωρις πιστοποιηση αιζο..το στελνουν εδω να διαδιδει φακες νιουζ :S :S :S
μας την πεσανε οι εξωγηινοι ρε νιαμου......το νου σας.... :S :S :SΤο νήμα τούτο είναι ποταπό, ιταμό καο ουτιδανό!
τυπε ακομα μου στελνουν πμ και ζητανε φωτο και βιντεο τρου στορυ :-(παρατησες τα μικυ μαο για να ψωλοβροντηξεις με βυζα ραλλη νιμου...?![]()
![]()
![]()
δωστους τα ρε νιμου....μην εισαι μοναχοφαης...τυπε ακομα μου στελνουν πμ και ζητανε φωτο και βιντεο τρου στορυ :-(:S :S :S
τυπε το μπαχαλ τιμ πνεει τα λοισθια..πρεπει να αρχισει μαστερσεφι να ανταλλαξουμε αποψεις σαν ανθρωποι :S :S :Sμας την πεσανε οι εξωγηινοι ρε νιαμου......το νου σας.... :S :S :S
ειναι λογικο να κανουμε μια κοιλια μεσουσης της σεζον.......τυπε το μπαχαλ τιμ πνεει τα λοισθια..πρεπει να αρχισει μαστερσεφι να ανταλλαξουμε αποψεις μας σαν ανθρωποι :S :S :S
αυτο που με ανησυχει ειναι η κοιλια που θα κανουμε τις γιορτεςειναι λογικο να κανουμε μια κοιλια μεσουσης της σεζον.......![]()
αυτο που με ανησυχει ειναι η κοιλια που θα κανουμε τις γιορτες![]()
![]()
![]()
![]()
μπα τυπε δεν αξιζει..θα ζητησω απ τον αιβασιλη οτι θελω :S :S :S![]()
![]()
.....σκεψου τον Αντζελο που θα χτυπησει ενα κοντεινερ μελοκαμαρονα και μια πισινα κουραμπιεδες κ παρηγορησου νιμου..... :S....εσυ νιμου θα πεις τα καλαντα..?
![]()
βγαλε ρε την ψηφοφορια να κανουμε γιορτες....απατεωνα κλεφτοκοταΟσοι μπορουν ας στηριξουν τον τρουμπακη για την ανατροπη στην ψηφοφορια...![]()
Οσοι μπορουν ας στηριξουν τον τρουμπακη για την ανατροπη στην ψηφοφορια...![]()
ψυχραιμα...ειναι σεβαστος...επεσε σε λαθος μονο...αν παει μεχρι τα χριστουγεννα θα τον τσιμεντωσωΑπαξιωνεις το μπραδερινι μου;
αρχισαν τα δελτια....ειμαστε ολοι κιτρινα γιλεκα τωρα
οχι φυσικα...με την ζωη ειμαι....Λαφαζανικος;
οχι φυσικα...με την ζωη ειμαι....
Εγω τον κατανοω τυπε...εχει τα νευρα του λογω της ψηφοφοριας - καταπελτη - κολαφος....Απαξιωνεις το μπραδερινι μου;