barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Διωξανε τον γιο του προεδρου οι μπουστηδες στο μαστερ σεφ τζουνιορ!!!!ανοιξανε τον ταφο τους!!!!
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Διωξανε τον γιο του προεδρου οι μπουστηδες στο μαστερ σεφ τζουνιορ!!!!ανοιξανε τον ταφο τους!!!!
Εδω ποσο ειναι η ψηφοφορια? Λεω να ψηφιζω βυζια...
Πες μου τα νουμερα ψηφων για να ξερω την διαφορα που υπαρχειβυζγια....
στηριξε τρουμπακη...στηριξε προοδο
Πες μου τα νουμερα ψηφων για να ξερω την διαφορα που υπαρχει
τα βυζια 13 φανταστικος τρουμπακης 6...καποιος μπουστης μου την μπουμπουνισε τωρα ...ηυταν 5 μερες τωραΠες μου τα νουμερα ψηφων για να ξερω την διαφορα που υπαρχει
διωξανε τον εξωγαμο σεφ, τυπε.....δακτυλος ρωσοποντιου....? :SΠες μου τα νουμερα ψηφων για να ξερω την διαφορα που υπαρχει
Οκ...απεχω απο την ψηφοφορια αφου ως διοργανωτης πρεπει να διασφαλισω το αδιαβλητο...Δε σου λέμε γιατί πας και τα λες.
Οκ...απεχω απο την ψηφοφορια αφου ως διοργανωτης πρεπει να διασφαλισω το αδιαβλητο...
Στηριξα τρουμπ...
τα βυζια 13 φανταστικος τρουμπακης 6...καποιος μπουστης μου την μπουμπουνισε τωρα ...ηυταν 5 μερες τωρα
στην πρωτη χωρις νοθεια βγηκε τρουμπ..Στηριξα τρουμπ...
Οκ...απεχω απο την ψηφοφορια αφου ως διοργανωτης πρεπει να διασφαλισω το αδιαβλητο...
θα σε καταραστω την μερα που θα παρουμε το τσουλου και θα καιγετε το πασαλιμανι να εισαι στην λεωφορο και να βαφεις καγκελαΕιναι στανταρ αυτο τυπε? Ξανατσεκαρε το και πες μου...δεν θελω να πεσω θυμα πλανης...
Είσαι ο αδέκαστος Μπάρας.