Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.470
- Πόντοι
- 3.656
δεν χάνουν τα βυζιά ρε τρουμπ..αχαστα τα βυζια θειο.....ο αλητης ο ροπαο με πολεμαει αλλα θα ψηφισω μπελαβιλα
δεν χάνουν τα βυζιά ρε τρουμπ..αχαστα τα βυζια θειο.....ο αλητης ο ροπαο με πολεμαει αλλα θα ψηφισω μπελαβιλα
2874 ψηφοφοριες ειχα βαλει μπιρλα δεν εχασε ποτε....δεν χάνουν τα βυζιά ρε τρουμπ..
τυπε πρεπει να σαι πολυ θρησκος :S :S :Sτον αντιθεο μου μεσα
εγω αυτον δεν τον ξαναστηριζω..γκρινιαζει συνεχεια :S :S :Sθείο έμαθα ότι έπεσαν τηλέφωνα από πολύ ψηλά...
εγώ στήριξα μπακο πάντως.
προδοταρε ξεβρακωμενεAυτή τη φορά θα χάσουν.
προδοτη ξεβρακωτεAυτή τη φορά θα χάσουν.
Aυτή τη φορά θα χάσουν.
προδοταρε ξεβρακωμενε
εμφανεις ομοιοτητες...τι να περιμενεις απο την πλεμπα αλλωστε :S :S :Sπροδοτη ξεβρακωτε
σε εχει κανει ο κλωνος σου ιδιο ρεεμφανεις ομοιοτητες...τι να περιμενεις απο την πλεμπα αλλωστε :S :S :S
πτου σουεμφανεις ομοιοτητες...τι να περιμενεις απο την πλεμπα αλλωστε :S :S :S
τωρα μιλας καλα :S :S :Sθαυμαζω εσενα και τον κλωνο σου
φτου σουτωρα μιλας καλα :S :S :S
ίδια κόλπα με σκυλοκουβαλητη ελλεηνιδας..τωρα μιλας καλα :S :S :S
ευγε μπιρλα..δεν το περιμενα απο σενα :S :S :Sίδια κόλπα με αξιοτιμο χελ που τον κυνηγαν ολες οι γκομενες
πιστό σκυλί...ευγε μπιρλα..δεν το περιμενα απο σενα :S :S :S
σου κανω παραθεση τροποποιηση και θα ακολουθησει αναφορα στον προσωπικο μου τηλεφωνικο καταλογο :animatedballs: :S :S :Sπιστό σκυλί...
να το περάσεις και ένα ασταρι να πιάσει καλά υποτακτικε του ντελιβεροπιρφορουσου κανω παραθεση τροποποιηση και θα ακολουθησει αναφορα στον προσωπικο μου τηλεφωνικο καταλογο :animatedballs: :S :S :S