Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
δεν χάνουν τα βυζιά ρε τρουμπ..αχαστα τα βυζια θειο.....ο αλητης ο ροπαο με πολεμαει αλλα θα ψηφισω μπελαβιλα
δεν χάνουν τα βυζιά ρε τρουμπ..αχαστα τα βυζια θειο.....ο αλητης ο ροπαο με πολεμαει αλλα θα ψηφισω μπελαβιλα
2874 ψηφοφοριες ειχα βαλει μπιρλα δεν εχασε ποτε....δεν χάνουν τα βυζιά ρε τρουμπ..
τυπε πρεπει να σαι πολυ θρησκος :S :S :Sτον αντιθεο μου μεσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω αυτον δεν τον ξαναστηριζω..γκρινιαζει συνεχεια :S :S :Sθείο έμαθα ότι έπεσαν τηλέφωνα από πολύ ψηλά...
εγώ στήριξα μπακο πάντως.![]()
προδοταρε ξεβρακωμενεAυτή τη φορά θα χάσουν.![]()
![]()
προδοτη ξεβρακωτεAυτή τη φορά θα χάσουν.![]()
![]()
Aυτή τη φορά θα χάσουν.![]()
![]()
προδοταρε ξεβρακωμενε
εμφανεις ομοιοτητες...τι να περιμενεις απο την πλεμπα αλλωστε :S :S :Sπροδοτη ξεβρακωτε
σε εχει κανει ο κλωνος σου ιδιο ρεεμφανεις ομοιοτητες...τι να περιμενεις απο την πλεμπα αλλωστε :S :S :S
πτου σουεμφανεις ομοιοτητες...τι να περιμενεις απο την πλεμπα αλλωστε :S :S :S
τωρα μιλας καλα :S :S :Sθαυμαζω εσενα και τον κλωνο σου
φτου σουτωρα μιλας καλα :S :S :S
ίδια κόλπα με σκυλοκουβαλητη ελλεηνιδας..τωρα μιλας καλα :S :S :S
ευγε μπιρλα..δεν το περιμενα απο σενα :S :S :Sίδια κόλπα με αξιοτιμο χελ που τον κυνηγαν ολες οι γκομενες
πιστό σκυλί...ευγε μπιρλα..δεν το περιμενα απο σενα :S :S :S
σου κανω παραθεση τροποποιηση και θα ακολουθησει αναφορα στον προσωπικο μου τηλεφωνικο καταλογο :animatedballs: :S :S :Sπιστό σκυλί...
να το περάσεις και ένα ασταρι να πιάσει καλά υποτακτικε του ντελιβεροπιρφορουσου κανω παραθεση τροποποιηση και θα ακολουθησει αναφορα στον προσωπικο μου τηλεφωνικο καταλογο :animatedballs: :S :S :S