troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.008
- Πόντοι
- 5.506
νευριασα αδικα σελεπριν...δεν ελεγα για εσενα ακομα,,,μεχρι να γραψεις μαλακια και εσυεγω ειμαι με τα μικυμαου ρε τυπε...μην με προσβαλεις :S :S :S
νευριασα αδικα σελεπριν...δεν ελεγα για εσενα ακομα,,,μεχρι να γραψεις μαλακια και εσυεγω ειμαι με τα μικυμαου ρε τυπε...μην με προσβαλεις :S :S :S
δυσκολο να αντισταθω..παντως θα κρατηθω λιγο ακομα :S :S :Sνευριασα αδικα σελεπριν...δεν ελεγα για εσενα ακομα,,,μεχρι να γραψεις μαλακια και εσυ
χεστηκες πανω σου που ολη τρουμπα θα ψηφησει μπελεβιλα ε?Θα αλλαξω ψηφοφορια ρε μουνια!!!δεν χαλανε οι φιλιες για τις ψηφους ρε μαλακα!!!
χεστηκες πανω σου που ολη τρουμπα θα ψηφησει μπελεβιλα ε?
εμενα παντα φιλος μου θα εισαι να ξερεις
βασια αποστολος τυπε?εποχες μεγκα :S :S :SΘα αλλαξω ψηφοφορια ρε μουνια!!!δεν χαλανε οι φιλιες για τις ψηφους ρε μαλακα!!!
τυπε θα βαλεις τα της μπακο να ψηφισουμε επιτελους :S :S :SNεα ψηφοφορια
το μικε δε βλεπω πουθενα ως επιλογη που ψηφιζα παραδοσιακα στο παουα οβ λοβ 1η ψηφοφορια που ολοι ζητήσατε, είναι στον αερα!!!!!
το μικε δε βλεπω πουθενα ως επιλογη που ψηφιζα παραδοσιακα στο παουα οβ λοβ 1
είναι μεγάλο το διλλημα Τάκη..δεν εχει μικε...ή βυζα θα ψηφισεις ή το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης...και αμα θες...
τοτε απεχωδεν εχει μικε...ή βυζα θα ψηφισεις ή το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης...και αμα θες...
ο φιναλίστ μίλησε ντόμπρα και παντελονατα..τοτε απεχω
χεστηκα για τα βυζα και τα γαυ ζευγαρια σας
εγω στηριζω μικε που ηταν ο μονος που πηδαγε στο παουα οβ λοβ 1
τοτε απεχω
χεστηκα για τα βυζα και τα γαυ ζευγαρια σας
τον αντιθεο μου μεσα
αχαστα τα βυζια θειο.....ο αλητης ο ροπαο με πολεμαει αλλα θα ψηφισω μπελαβιλαθείο έμαθα ότι έπεσαν τηλέφωνα από πολύ ψηλά...
εγώ στήριξα μπακο πάντως.