tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.050
- Πόντοι
- 606
εχει.αλλα τα χω δει τοσες φορες που νομιζω οτι βλεπω κωσταντινου και ελενης.φως φαναρι...και δεν εχει και μειντει
εχει.αλλα τα χω δει τοσες φορες που νομιζω οτι βλεπω κωσταντινου και ελενης.φως φαναρι...και δεν εχει και μειντει
εχει.αλλα τα χω δει τοσες φορες που νομιζω οτι βλεπω κωσταντινου και ελενης.
τσατσοΔημου η αφεντρα του σπιτιου στην Πόλη και απο οτι λενε οι φημες, εχει σχεση με τουρκο
εχω κανει στροφη στη πγιοτητα.
γιατι ο σουπερμαν πεταει ρε ερεισερ?τελικά πέφτουν?
Γροθιές Ξανθούλη και Παυλάκου,πόσο πιθανό να παιχτεί κάτι τετοιο?
θα του κλασει τον πεο ο ντιντιςΘα τον ισοπεδωσει ο παυλαρας
εμενα ο τρουμπακης γυρισε και μου ειπε οτι γυρισες και του ειπες οτι ειμαστε κλικαΤυπε προσεχε, το παουερ οφ λοβ θελει γερο στομαχι..αμα δεν εισαι συνηθισμενος, μπορει να μην το σηκωσει ο οργανισμος σου...
μιλαει πισω απο την πλατη μας μας και ξερω οτι σου ειπε οτι μου ειπε τι να τους πωεμενα ο τρουμπακης γυρισε και μου ειπε οτι γυρισες και του ειπες οτι ειμαστε κλικα
και ο ερεισερ να ξερεις ειναι φιδι και γυρισε και ειπε στον μπλιζαρνται οτι δε του ζητησες συγνωμημιλαει πισω απο την πλατη μας μας και ξερω οτι σου ειπε οτι μου ειπε τι να τους πω
σου εχει πει θειο αυτο που του ειπες που μου ειπαν οτι μας ειπε θειο?
εμενα ο τρουμπακης γυρισε και μου ειπε οτι γυρισες και του ειπες οτι ειμαστε κλικα
θες να παρεις τον ερεισερ με το μερος σου?σου εχει πει θειο αυτο που του ειπες που μου ειπαν οτι μας ειπε θειο?
σε στοχευσε ο τεντυ μου λενε...νου σουθες να παρεις τον ερεισερ με το μερος σου?
σου εχει πει θειο αυτο που του ειπες που μου ειπαν οτι μας ειπε θειο?