Νέα

POWER OF LOVE season 2 sequel reloaded

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατι δεν μπαινει ο ποδολαγνος πια?

• Μπαινει ο τρουμπ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπαινει στον τρουμπ

Ψήφοι: 6 27,3%
  • Δεν υπηρξε ζευγος / ηταν προπαγανδα των βαζελογαυρων

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εμαθαν οι δικοι του οτι ειναι ανωμαλος και τον κλειδωσαν στον σταβλο / νεο κωσταλεξι

Ψήφοι: 17 77,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.440
Πόντοι
3.556
η άλλη έφερε τον πρώην να μιλήσει για αυτήν  όταν ήταν 16 χρονών και τα είχανε για δυο μήνες θα πηδηχτώ από το παράθυρο  :idiot:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
η άλλη έφερε τον πρώην να μιλήσει για αυτήν  όταν ήταν 16 χρονών και τα είχανε για δυο μήνες θα πηδηχτώ από το παράθυρο  :idiot:

μαζί σου...
αν θες να πηδηχτούμε και μαζί...

από το παράθυρο εννοώ ;)

αναρωτιέμαι αν τελικά πιο στημένο είναι το power of love ή το ποδόσφαιρο  :rolleyes: :S

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Εάν μετα την κουβέντα με τον πρώην γαμιά της ο ΣΚΡΟΥΤΖ Φίλιππος συνεχίσει στο Pol , με την Λενια θα ειναι μαλακας με πατέντα

Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Like
11
Πόντοι
1
η άλλη έφερε τον πρώην να μιλήσει για αυτήν  όταν ήταν 16 χρονών και τα είχανε για δυο μήνες θα πηδηχτώ από το παράθυρο  :idiot:

Τύπε, μπορεί να τη σημάδεψε αυτή η σκέση, να τη στιγμάτισε που λέει κι ο Κοντόπας.

URL]]

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εάν μετα την κουβέντα με τον πρώην γαμιά της ο ΣΚΡΟΥΤΖ Φίλιππος συνεχίσει στο Pol , με την Λενια θα ειναι μαλακας με πατέντα

μη το βλέπεις έτσι
δες το σαν οικογενειακές ιστορίες - ιστορίες εκπομπής καινούριου
δες το σαν αντζελίνα ζολί - μπρατ πιτ... :S

συνάδελφοι είναι
μπορεί να έχουν υπογράψει ήδη με το σκαι για να παίξουν σε σήριαλ μετά το power of love 2, σαν ζευγάρι και απλά κάνουν πρόβες :S

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.440
Πόντοι
3.556
Τύπε, μπορεί να τη σημάδεψε αυτή η σκέση, να τη στιγμάτισε που λέει κι ο Κοντόπας.

http://[URL unfurl="true"]www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/08/anextika-polla-s-auth-th-skesh-o-kwstas.png[/img[/URL]]
[/quote]                                                                                                             
  τότε πάω πάσο 

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τελικά 3 εβδομάδες πήρε για να κάνουν ζευγάρια 7 άντρες και 7 γυναίκες :S καλά είναι
(μου θυμίζει τις ασκήσεις αντιστοίχησης που κάναμε σε κάποια μαθήματα όταν πήγαινα εγώ δημοτικό, και έπρεπε να αντιστοιχήσουμε 7 λέξεις από τη μία στήλη με 7 λέξεις από την απέναντι στήλη)

άντε να τα φτιάξουν τώρα και παύλος με τζόνι και ολοκληρώθηκε το πάζελ :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλημέρα στους κυρίους, και στις κυρίες και στους γκέι του bourdela :hi:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:S

Συνημμένα

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Αν εξαιρέσεις το ανθρώπινο δράμα του κατατρεγμένου Αφγανού, βαρετό ήταν χθες το μαστερ σεφ και με κέρδισε τελικά το πολ.
Εν τω μεταξύ, πρώτη φορά βλέπω "άντρες" να τσακώνονται σαν κυράτσες! "μου είπες", "του είπε", "πες αυτό που μου είπες", "πες αυτό που σου είπε" κτλ, μόνο ο μπουχέσας Ίων ξεχείλιζε τεστοστερόνη :2funny:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αν εξαιρέσεις το ανθρώπινο δράμα του κατατρεγμένου Αφγανού, βαρετό ήταν χθες το μαστερ σεφ και με κέρδισε τελικά το πολ.
Εν τω μεταξύ, πρώτη φορά βλέπω "άντρες" να τσακώνονται σαν κυράτσες! "μου είπες", "του είπε", "πες αυτό που μου είπες", "πες αυτό που σου είπε" κτλ, μόνο ο μπουχέσας Ίων ξεχείλιζε τεστοστερόνη :2funny:

εγώ πάλι δεν βλέπω σχεδόν τίποτα όσο έχω ανοιχτό το bou το fb και έχω καύλες... :S
γαμώτο!!!

θα προσπαθήσω σήμερα να τα έχω κλειστά, να δω μία φορά ένα ολόκληρο επεισόδιο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δυστυχως 2 μερες τωρα δεν καταφερα να δω την αγαπημενη μας εκπομπη
ομως απο τα τρειλερ που ειδα οι εξελιξεις ειναι συκλονιστικες
πισωπλατα μαχαιρωματα, ιντριγκες, τσαμπουκαδες, κλικες και ανιερες συμμαχιες
αν πεσει στο τραπεζι και καμια μουνοχαραδρα θα μιλαμε για το καλυτερο ριαλιτυ εδω και χρονια

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
δυστυχως 2 μερες τωρα δεν καταφερα να δω την αγαπημενη μας εκπομπη
ομως απο τα τρειλερ που ειδα οι εξελιξεις ειναι συκλονιστικες
πισωπλατα μαχαιρωματα, ιντριγκες, τσαμπουκαδες, κλικες και ανιερες συμμαχιες
αν πεσει στο τραπεζι και καμια μουνοχαραδρα θα μιλαμε για το καλυτερο ριαλιτυ εδω και χρονια

το χθεσινο επεισοδιο ηταν όλα τα λεφτα τυπε...πρεπει να το δεις...ολη η λαμψη, το καλημέρα ζωη, η τολμη και γοητεια, το νταλας και η δυναστεια, συμπυκνωμένα και σφιχτοδεμένα σαν κουραδα σε ένα σκληρο επεισοδιο 3 ωρων... :rockon: :rockon: :rockon:

θυμισε στιγμες mission με στεφανο κοκολογιαννη, ψυχακια γυαλακια και τυπο με καμπαρτινα ματριξ... :'( :rockon:

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
στα χαιλαιτς του χθεσινου επεισοδίου και οι μπουκες της μπακοδημου στο σπιτι μετα από κάθε μαδομουνι…
σαν σκληρη καργιολισσα και αυταρχικη σαδομαζο αφεντρα επεβαλλε την ταξη χωρις σουξου μουξου και εβαζε στην θεση του οποιον παρεκτραποταν…
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Η Σκατοδήμου  παίρνει το ύφος της καλής Σαμαρίτισσας καθε φορά που εμφανίζεται και δεν της πάει. Απο την άλλη ο άριος αλβανός όλο βαθιά καθίσματα κάνει όταν χορεύει, φαίνεται ότι είναι εκπαιδευμένος καλά στην ιππασία.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
άντε να δούμε λίγο power of love να γελάσει το χειλάκι μας

γιατί είδα master chef και έχουν πρηστεί τα ματάκια μου τα όμορφα από το κλάμα  :'(

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
στα χαιλαιτς του χθεσινου επεισοδίου και οι μπουκες της μπακοδημου στο σπιτι μετα από κάθε μαδομουνι…
σαν σκληρη καργιολισσα και αυταρχικη σαδομαζο αφεντρα επεβαλλε την ταξη χωρις σουξου μουξου και εβαζε στην θεση του οποιον παρεκτραποταν…
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

η τσατσοΔημου ειναι η αφεντρα του σπιτιου στην Πόλη και απο οτι λενε οι φημες, εχει σχεση με τουρκο . Ελληνας με την μπακοδημου-τσατσοδήμου, σχεση και γάμο, αποκλειεται να κανει διοτι θα βγαλει το στραπ ον και θα του κανει το κολάντερο , κοκορέτσι, εκτός εαν πέσει σε κάποιον ψωμόπουλο, την βιασει και την πεταξει σε μπλε κάδο ανακύκλωσης, όπως και της αξιζει

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:2funny:

υγ. έχει δηλώσει κανένας από εδώ μέσα για survivor 3  :rolleyes:

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Είδα πολλά φιλιά στο τρέιλερ οπότε απόψε θα προσπεράσω για να μην χαλάσω το στομάχι μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom