Νέα

Ποτό+Τσιγάρο=no sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρε λεμπρόν....επάγγελμα το'χεις κάνει με το να σηκώνεις παλαιά θρεντ;;; Κοντά 4 χρόνια έχει να απαντηθεί :S

δεν ειναι λεμπρον φιλε... λεπρον ειναι.
Μούμιας που ξεθάβει αρχαία θρεντ  :grin:

Επισκέπτης
xa0x0a0xa0x0a κλαίω!

Συνημμένα

• lebron-cry.jpg
    lebron-cry.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 12

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Σε πολλούς θα έχει τύχει ύστερα από ξενύχτι ποτό τσιγάρο να έχετε πάει με την γκόμενά σας ή πουτάνα και να μην γίνεται τίποτα.Ας ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας.Εγώ μία φορά είχα κατεβάσει μισή τεκίλα και 2 ποτηράκια baccardi και όταν ήρθε η κρίσιμη στιγμή δεν σηκωνόταν ο μητσάρας ύστερα από ένα κρύο ντους μετά βίας ολοκληρώθηκε η πράξη.. ;)

Μεγαλε εσυ ηπιες τον κωλο σου! Παλι καλα να λες που σου σηκωθηκε μετα απο ολο αυτο! Εγω στη θεση σου θα επεφτα με τη μια για υπνο.. που μυαλο για γαμησια με τα απο τετοιο πιωμα  :2funny:
Το τσιγαρο τωρα δε θα ελεγα οτι παιζει τοσο σημαντικο ρολο.. το ποτο απο μονο του φτανει αν πιεις τον κωλο σου  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο με το τσιγάρο ειναι τρομερή μαλακία!!!!!

Νομίζω βεβαια πως αν φτασεις στο σημειο να μην εχεις στυση

λογω κυκλοφοριακού τοτε πάς προσω ολοταχως για έμφραγμα... ή καρδια.

ΑΡα το γαμησι ειναι το τελευταιο που σε ενδιαφερει. -.-

ianp1

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
4
Πόντοι
0
όποιον τον χαλάει να μην πίνει. τα καλύτερα γαμήσια γίνονται μετά από ξενύχτια και ξύδια  :rockon:

Επισκέπτης
Το να γαμησεις μεθυσμενη γκομενα δεν ειναι μαγκια!Μαλακια ειναι!...Γαμα την οταν ειναι στα καλα της εαν εισαι μαγκας με την αξια σου!

Επισκέπτης
όποιον τον χαλάει να μην πίνει. τα καλύτερα γαμήσια γίνονται μετά από ξενύχτια και ξύδια  :rockon:

Κι εγω λιωμα εχω ριξει τα καλυτερα γαμησια, αλλα εχω φαει και φρικες να μη μου σηκωνετε ουτε με γερανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom