MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ουτε αυτο συνεβη. Στο βαλιτσακι μου εχω παντα κολλυριο.Καταλαβα - η δικη της οραση πηγε περιπατο μετα...
Ουτε αυτο συνεβη. Στο βαλιτσακι μου εχω παντα κολλυριο.Καταλαβα - η δικη της οραση πηγε περιπατο μετα...
o αδερφος μου ειχε παει τις προαλλες μετα απο βολτα κατα τις 5 μπουρδελοτσαρκα
και σε καποια στιγμη ακουγεται μεσα απο το δωματιο η τανα να λεει
''βυζι ειναι δεν ξεβιδωνει''
ηχα χα χα χα
τρομερη ατακα.....για αυτο το λογω εχει βγει και η εκφραση
Βρε πως τα λεω η πουτανα
O Θεος ή ο Διαολος να σε φυλαει απο ετοιμολογη πουτανα. Την εβαψεςo αδερφος μου ειχε παει τις προαλλες μετα απο βολτα κατα τις 5 μπουρδελοτσαρκα
και σε καποια στιγμη ακουγεται μεσα απο το δωματιο η τανα να λεει
''βυζι ειναι δεν ξεβιδωνει''
και μετα απο λιγο βγαινει ενας μεθυσμενος
τωρα τι της εκανε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
απο τη μια ρε φιλε ναιO Θεος ή ο Διαολος να σε φυλαει απο ετοιμολογη πουτανα. Την εβαψες
Μιλησα γενικα. Τωρα η συγκεκριμενη κοπελα σαφως και ειχε δικιο για να φτασει σε σημειο να ακουστει μεχρι το διαδρομο και τον αδελφος σου. Τωρα τι πηγε να της κανει ο λιωμας... "Καληνυχτα σας, αυριο", που λεει και ο πατερ του σαιτ.απο τη μια ρε φιλε ναι
αλλα απο την αλλη τι προσπαθουσε να κανει ο μαγγας?
γαματα μου λεει ο αδερφος μου αν με τον τονο αυτο ελεγε κατι σοβαρο (βοηθεια κατι τετοιο) και οχι αστειο θα μπαιναν ολοι μεσαΜιλησα γενικα. Τωρα η συγκεκριμενη κοπελα σαφως και ειχε δικιο για να φτασει σε σημειο να ακουστει μεχρι το διαδρομο και τον αδελφος σου. Τωρα τι πηγε να της κανει ο λιωμας... "Καληνυχτα σας, αυριο", που λεει και ο πατερ του σαιτ.
Να εισαι σιγουρος. Και τοτε οτυπος θα καταλαβαινε ποσο ευκολο ειναι να του ξεβιδωσει καποιος τ΄αρχ@#δια. Δεν παιζεις σε τετοια μερηγαματα μου λεει ο αδερφος μου αν με τον τονο αυτο ελεγε κατι σοβαρο (βοηθεια κατι τετοιο) και οχι αστειο θα μπαιναν ολοι μεσα
ναι λες και θα καταλαβενε με το ξυλοΝα εισαι σιγουρος. Και τοτε οτυπος θα καταλαβαινε ποσο ευκολο ειναι να του ξεβιδωσει καποιος τ΄αρχ@#δια. Δεν παιζεις σε τετοια μερη
Παιζει ρολο του οτι χαλαρωνεις κι'ολαςΠαιδια θα συμφωνησω με καποιους προλαλησαντες
Μολις πιω (απο λιγο εως αρκετα)το εργαλειο γινετε σαν σανιδα σιδερωματος.
Σκληρη και στητη. Απο δειαρκεια δε αστα να πανε... αναλογα με την ποσοτητα αλκοολης, εως και ολονυχτια (βοηθεια μας) κραταει.
Αν δεν το παρακανεις να εισαι λιωμα ειναι ηχαρα της γυναικας γιατι για μενα καποιες φορες κατανταει και κουραστικο.
εγω παντος επειδη δεν πινω θυμαμαι σε ενα γαμο που ειχα πιει και εγινα ζαμπονοτυροπιτα οχι γαμησιΠαιζει ρολο του οτι χαλαρωνεις κι'ολας
εγω παντος επειδη δεν πινω θυμαμαι σε ενα γαμο που ειχα πιει και εγινα ζαμπονοτυροπιτα οχι γαμησι
αλλα ουτε το φερμουαρ δεν εβρισκα για να κατουρησω
Φίλε therion μ αυτό το κομμάτι γ...άνε κι οι νεκροί.μπορεί κι εσύ να γα..άς νεκρούς και να μην το καταλαβαίνειςΣυναγωνιστές πάρτε και τον ύμνο της ανώνυμης αλκοόλας
από τους φανταχτερούς Ramones:
Συναγωνιστές πάρτε και τον ύμνο της ανώνυμης αλκοόλας
από τους φανταχτερούς Ramones: