pantelos2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Συνήθως,ποτέ δεν την πέφτω σε γυναίκες που είναι στον εργασιακό μου χώρο, αλλά το καλοκαίρι μέσα στις άδειες ήρθε μια καινούργια εμφανίσιμη κοπέλα. Σκέφτηκα ότι καλή θα ήταν για κάποιο ξεγράσωμα. Σύντομα της πρότεινα να με ακολουθήσει το βράδυ, σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου με φίλους είχαμε κλείσει τραπέζι πρώτο πίστα. Όταν ήπιε μερικά ποτά σήκωσε τις άλλες γυναίκες να χορέψουν. Τότε έγινε χαμός, ο τρόπος που χόρευε ήταν περισσότερο πρόστυχος παρά αισθησιακός (σκέφτηκα εδώ θα φάμε καλά). Όταν τελείωσε το πρόγραμμα, την πήγα σπίτι, με άφησε να τις ρουφήξω τα βυζιά, δύο ρόγες σαν σύρματα μακριές και να τις βάλω δάκτυλο στο μουνί.Μετά απο λίγες ημέρες ξαναβγήκαμε αυτήν την φορά, καταλήξαμε σπίτι μου. Με το καβάλημα, άρχισε να παίρνει γκριμάτσες θαρρείς έπαιζε σε κάποιο χάπενινγκ, στράβωνε το στόμα, σήκωνε τα φρύδια και ούρλιαζε σαν κάποιο καρτούν. Καμία σχέση με φωνές καύλας. Η κατάσταση κατάντησε γελοία, ώσπου μου έπεσε. Την άλλη ημέρα το συζήτησα με γνωστό πουτανιάρη της πόλης και μου είπε μόλις φτιαχτούμε να την γυρίσω σε πισοκολήτό για να μην την βλέπω την φάτσα ή να της βάλω την μαξιλαροθήκη στο κεφάλι.Πράγματι την επόμενη φορά της τον φόρεσα κατευθείαν απο πίσω και μπόρεσα να χύσω.