Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Έχω δεν έχω γκόμενα μπαίνω και το απολαμβάνω το σουπερ σάιτ μας...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το λες για πλακα και ομως μερικοι το κανουν φιλε μου.
ενας απ τους πολους λογους που χωρισα....αυτη πηγε να μου κοψει την μεγαλη μου καψουρα...την μπαλα....ισα μωρη χαμουρα απο κει λεμεεεεεεεεεεεε

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ενας απ τους πολους λογους που χωρισα....αυτη πηγε να μου κοψει την μεγαλη μου καψουρα...την μπαλα....ισα μωρη χαμουρα απο κει λεμεεεεεεεεεεεε
σε καταλαβαινω psaxnw γιατι τοχω παθει καιγω.η κοπελια ενος φιλου μου παρακολουθουσε μπαλα μαζι του μεχρι που παντρευτηκαν και κοπηκαν ολα αυτα βεβαια.ευτυχως το παιδι χωρισε και βρηκε τον εαυτο του και την υγεια του.βρε ουστ απο δω.αν σας αρεσουμε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σε καταλαβαινω psaxnw γιατι τοχω παθει καιγω.η κοπελια ενος φιλου μου παρακολουθουσε μπαλα μαζι του μεχρι που παντρευτηκαν και κοπηκαν ολα αυτα βεβαια.ευτυχως το παιδι χωρισε και βρηκε τον εαυτο του και την υγεια του.βρε ουστ απο δω.αν σας αρεσουμε.
Η δικια μου ερχοταν μαζι μου στο γηπεδο καμια φορα για να μου δειξει οτι τα ενδιαφεροντα μου της ηταν ευχαριστα αλλα το εκανε για σταχτη στα ματια...Αν ηθελε να κανουμε κατι μαζι μου ελεγε,δεν θα πας η δεν θα το δεις αφου πχ εγω ηρθα μαζι σου πριν μια βδομαδα......Τι λες ωρε?και?
Ομηρικοι καβγαδες...
-Δηλαδη ειναι ο Ολυμπιακος πανω απο μενα?
Εσενα μωρη σε βλεπω καθε μερα..το ιδιο ειναι....?
Τι να πεις καριολες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλη η μπαλα παιδια κ ρισπεκτ κ αποδοχη των χομπυ του αλλουνου (οχι οι οικοι ανοχης δεν συμπεριλαμβανονται) αλλα ως ενα οριο...
αμα ο αλλος παραταει τα παντα για να πηγαινει γηπεδο σε καθε περιπτωση ε ... υπερβολη...
οπως κ καθε τι αλλο που μπορει να τον πορωνει γιατι δεν ειναι μονος του πια υπαρχει κ αλλος ανθρωπος με τον οποιο μοιραζεται τη ζωη του (αμα μιλαμε για σοβαρες σχεσεις γαμους κλπ)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η δικια μου ερχοταν μαζι μου στο γηπεδο καμια φορα για να μου δειξει οτι τα ενδιαφεροντα μου της ηταν ευχαριστα αλλα το εκανε για σταχτη στα ματια...Αν ηθελε να κανουμε κατι μαζι μου ελεγε,δεν θα πας η δεν θα το δεις αφου πχ εγω ηρθα μαζι σου πριν μια βδομαδα......Τι λες ωρε?και?
Ομηρικοι καβγαδες...
Τι να πεις καριολες...
ΙΕΡΟΣΥΛΕ...είναι ποτέ δυνατόν με τη γκόμενα στο γήπεδο;;;; Εγώ τους απαγορεύω και να μου τηλεφωνούν όταν παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, έχω δεν έχω πάει... :bottom:

Επισκέπτης
Ομηρικοι καβγαδες...
Τι να πεις καριολες...

γεια σου ρε psaxnw εισαι θεος ρε...αυτος ειναι αντρας ελληνας ρε πουστη μου...ποσο καιρο εχω να ακουσω αντρα να μιλαει ετσι... μου ελεγε ο αλλος να πουμε προχθες οτι αντρας ελληνας ειναι να τον χεζουν να τον κατουρανε κ να τον τρωει απο τον κωλο για ενα εκατομμυριο ευρω....εχουμε μπουχτησει πια στη σαπιλα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα προσεχτε μην χτυπησετε απ την πολλη ανδριλα χαχαχαχαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΙΕΡΟΣΥΛΕ...είναι ποτέ δυνατόν με τη γκόμενα στο γήπεδο;;;; Εγώ τους απαγορεύω και να μου τηλεφωνούν όταν παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, έχω δεν έχω πάει... :bottom:
Για τα εκτος εδρας μιλαω...Στο ναο δεν την πηγα ποτε!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! ;)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
καλη η μπαλα παιδια κ ρισπεκτ κ αποδοχη των χομπυ του αλλουνου (οχι οι οικοι ανοχης δεν συμπεριλαμβανονται) αλλα ως ενα οριο...
αμα ο αλλος παραταει τα παντα για να πηγαινει γηπεδο σε καθε περιπτωση ε ... υπερβολη...
οπως κ καθε τι αλλο που μπορει να τον πορωνει γιατι δεν ειναι μονος του πια υπαρχει κ αλλος ανθρωπος με τον οποιο μοιραζεται τη ζωη του (αμα μιλαμε για σοβαρες σχεσεις γαμους κλπ)
Τι είναι υπερβολή για να καταλάβω;;; Οι 20 φορές το χρόνο που θα πάει γήπεδο;;; :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
και τι λες δηλαδη?να μου επιβαλει εμενα το ποτε θα παω γηπεδο?
της ειπα εγω ποτε θα παει κομμωτηριο?
τι θα πει παρατας τα παντα και πας γηπεδο?ναι τα παραταω!ποια ειναι τα παντα?
Εκεινη την μερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι το γηπεδο...και μιλαω για σοβαρη σχεση 5 χρονων...Οι αγωνες ειναι προγραμματισμενοι ποσο καιρο πριν και το ξερει οτι δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο εκεινη την μερα...
Οχι σαν εσας που σας καβλωνει τελευταια στιγμη κι ενω ειμαι πτωμα....-Αγαπη μου,παμε μια βολτα στα μαγαζια που θελω να παρω μια τσαντα που εχω παει 1000 φορες να την δω..
Αφου μωρη πηγες 1000 φορες και την ειδες,γιατι δεν την πηρες την 999 φορα και πρεπει να σερνω κι εγω το πτωμα μου στα μαγαζια....?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην μεταφραζουμε οπως θελουμε αυτα που διαβαζουμε....

ειπα υπερβολη ειναι να παραταει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (τα σημαντικα οχι να μην πας να δεις τελικο κυπελλου επειδη η αλλη θελει να βγειτε με τις φιλες της) για να πηγαινει γηπεδο

το να παει 20 φορες το χρονο η καθε βδομαδα αμα παιζει η ομαδα του εγω προσωπικα δε το βρισκω κακο
το να θελει να δει μουνδιαλ κ να μην του τα πρηζεις κουλ μια χαρα συμφωνω
το να θελει ομως να κανονιζει ολη τη ζωη σας βαση του που κ ποτε θα παιξει η ομαδα του... υπερβολ

υγ: ψαχνω 100000000 φορες γηπεδο παρα μαγαζια για ψωνια :2funny:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
και τι λες δηλαδη?να μου επιβαλει εμενα το ποτε θα παω γηπεδο?
της ειπα εγω ποτε θα παει κομμωτηριο?
τι θα πει παρατας τα παντα και πας γηπεδο?ναι τα παραταω!ποια ειναι τα παντα?
Εκεινη την μερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι το γηπεδο...και μιλαω για σοβαρη σχεση 5 χρονων...Οι αγωνες ειναι προγραμματισμενοι ποσο καιρο πριν και το ξερει οτι δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο εκεινη την μερα...
Οχι σαν εσας που σας καβλωνει τελευταια στιγμη κι ενω ειμαι πτωμα....-Αγαπη μου,παμε μια βολτα στα μαγαζια που θελω να παρω μια τσαντα που εχω παει 1000 φορες να την δω..
Αφου μωρη πηγες 1000 φορες και την ειδες,γιατι δεν την πηρες την 999 φορα και πρεπει να σερνω κι εγω το πτωμα μου στα μαγαζια....?
Απο ποστ συναγωνιστη

Συνημμένα

• apostolhuf1.jpg
    apostolhuf1.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
... δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγα γήπεδο... :rolleyes:
βασικά δεν αχολούμαι με το ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ... :grin:

Επισκέπτης

καλυτερα παντως να ειμαι μονος παρα να καθομαι να με χεζουν να με κατουρανε,να ειμαστε φιλεναδες που πηγαινουμε μαζι κομμωτηριο....τωρα οσο για την αντριλα που του ειπα αυτη ειναι η αποψη που εχω στο μυαλο μου για το πως ειναι ο αντρας τωρα μαναρι μου δεν σου ειπα να τα φτιαξουμε κιολας...εχεις φιλεναδες πολλεςς...μπουυυυυυυυυυχααχααχαχ

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οχι μονο εχω παει. Εχω πλακωθει και με πωλητριες για χαρη της και στο τελος με ειπε και αγενη και οτι την εκανα ρεζηλι στα hondos :headbang: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom