moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Έχω δεν έχω γκόμενα μπαίνω και το απολαμβάνω το σουπερ σάιτ μας...
ενας απ τους πολους λογους που χωρισα....αυτη πηγε να μου κοψει την μεγαλη μου καψουρα...την μπαλα....ισα μωρη χαμουρα απο κει λεμεεεεεεεεεεεετο λες για πλακα και ομως μερικοι το κανουν φιλε μου.
Το σπίτι μου το άφησα τη γκόμενα παράτησα, και ήρθα απόψε να σου πω ΘΡΥΛΕ μου πόσο σ'αγαπω...το λες για πλακα και ομως μερικοι το κανουν φιλε μου.
σε καταλαβαινω psaxnw γιατι τοχω παθει καιγω.η κοπελια ενος φιλου μου παρακολουθουσε μπαλα μαζι του μεχρι που παντρευτηκαν και κοπηκαν ολα αυτα βεβαια.ευτυχως το παιδι χωρισε και βρηκε τον εαυτο του και την υγεια του.βρε ουστ απο δω.αν σας αρεσουμε.ενας απ τους πολους λογους που χωρισα....αυτη πηγε να μου κοψει την μεγαλη μου καψουρα...την μπαλα....ισα μωρη χαμουρα απο κει λεμεεεεεεεεεεεε
Γιατί να φύγω από το sait όταν έχω σχέση; Μήμπως να κόψω και το γήπεδο;;;
Η δικια μου ερχοταν μαζι μου στο γηπεδο καμια φορα για να μου δειξει οτι τα ενδιαφεροντα μου της ηταν ευχαριστα αλλα το εκανε για σταχτη στα ματια...Αν ηθελε να κανουμε κατι μαζι μου ελεγε,δεν θα πας η δεν θα το δεις αφου πχ εγω ηρθα μαζι σου πριν μια βδομαδα......Τι λες ωρε?και?σε καταλαβαινω psaxnw γιατι τοχω παθει καιγω.η κοπελια ενος φιλου μου παρακολουθουσε μπαλα μαζι του μεχρι που παντρευτηκαν και κοπηκαν ολα αυτα βεβαια.ευτυχως το παιδι χωρισε και βρηκε τον εαυτο του και την υγεια του.βρε ουστ απο δω.αν σας αρεσουμε.
ΙΕΡΟΣΥΛΕ...είναι ποτέ δυνατόν με τη γκόμενα στο γήπεδο;;;; Εγώ τους απαγορεύω και να μου τηλεφωνούν όταν παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, έχω δεν έχω πάει...Η δικια μου ερχοταν μαζι μου στο γηπεδο καμια φορα για να μου δειξει οτι τα ενδιαφεροντα μου της ηταν ευχαριστα αλλα το εκανε για σταχτη στα ματια...Αν ηθελε να κανουμε κατι μαζι μου ελεγε,δεν θα πας η δεν θα το δεις αφου πχ εγω ηρθα μαζι σου πριν μια βδομαδα......Τι λες ωρε?και?
Ομηρικοι καβγαδες...
-Δηλαδη ειναι ο Ολυμπιακος πανω απο μενα?
Εσενα μωρη σε βλεπω καθε μερα..το ιδιο ειναι....?
Τι να πεις καριολες...
Η δικια μου ερχοταν μαζι μου στο γηπεδο καμια φορα για να μου δειξει οτι τα ενδιαφεροντα μου της ηταν ευχαριστα αλλα το εκανε για σταχτη στα ματια...Αν ηθελε να κανουμε κατι μαζι μου ελεγε,δεν θα πας η δεν θα το δεις αφου πχ εγω ηρθα μαζι σου πριν μια βδομαδα......Τι λες ωρε?και?
Ομηρικοι καβγαδες...
-Δηλαδη ειναι ο Ολυμπιακος πανω απο μενα?
Εσενα μωρη σε βλεπω καθε μερα..το ιδιο ειναι....?
Τι να πεις καριολες...
Για τα εκτος εδρας μιλαω...Στο ναο δεν την πηγα ποτε!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! ;)ΙΕΡΟΣΥΛΕ...είναι ποτέ δυνατόν με τη γκόμενα στο γήπεδο;;;; Εγώ τους απαγορεύω και να μου τηλεφωνούν όταν παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ, έχω δεν έχω πάει...
Τι είναι υπερβολή για να καταλάβω;;; Οι 20 φορές το χρόνο που θα πάει γήπεδο;;;καλη η μπαλα παιδια κ ρισπεκτ κ αποδοχη των χομπυ του αλλουνου (οχι οι οικοι ανοχης δεν συμπεριλαμβανονται) αλλα ως ενα οριο...
αμα ο αλλος παραταει τα παντα για να πηγαινει γηπεδο σε καθε περιπτωση ε ... υπερβολη...
οπως κ καθε τι αλλο που μπορει να τον πορωνει γιατι δεν ειναι μονος του πια υπαρχει κ αλλος ανθρωπος με τον οποιο μοιραζεται τη ζωη του (αμα μιλαμε για σοβαρες σχεσεις γαμους κλπ)
Τι είναι υπερβολή για να καταλάβω;;; Οι 20 φορές το χρόνο που θα πάει γήπεδο;;;
και τι λες δηλαδη?να μου επιβαλει εμενα το ποτε θα παω γηπεδο?καλα προσεχτε μην χτυπησετε απ την πολλη ανδριλα χαχαχαχαχαχα
Απο ποστ συναγωνιστηκαι τι λες δηλαδη?να μου επιβαλει εμενα το ποτε θα παω γηπεδο?
της ειπα εγω ποτε θα παει κομμωτηριο?
τι θα πει παρατας τα παντα και πας γηπεδο?ναι τα παραταω!ποια ειναι τα παντα?
Εκεινη την μερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι το γηπεδο...και μιλαω για σοβαρη σχεση 5 χρονων...Οι αγωνες ειναι προγραμματισμενοι ποσο καιρο πριν και το ξερει οτι δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο εκεινη την μερα...
Οχι σαν εσας που σας καβλωνει τελευταια στιγμη κι ενω ειμαι πτωμα....-Αγαπη μου,παμε μια βολτα στα μαγαζια που θελω να παρω μια τσαντα που εχω παει 1000 φορες να την δω..
Αφου μωρη πηγες 1000 φορες και την ειδες,γιατι δεν την πηρες την 999 φορα και πρεπει να σερνω κι εγω το πτωμα μου στα μαγαζια....?
Έχεις πάει ποτέ μαζί τους για ψώνια; Ακούω Ζαρας και πρήζονται τα πόδια μου, καλά πως αντέχουν;;;
Δηλαδη οι 5678 φορες που η κυρια θα παει για ψωνια, ριζα,ανταυγες δεν ειναι?
καλα προσεχτε μην χτυπησετε απ την πολλη ανδριλα χαχαχαχαχαχα