Νέα

πόσοι από εσάς βαριούνται τα ραντεβού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Vril, αφού σε αναγκάζει να κουβεντιάσεις μαζί της , γιατί δεν τη ρωτάς πράγματα που σε ενδιαφέρουν ; Και , παρεπιπτόντως, τι θα σε ενδιέφερε να κουβεντιάσεις ;
Πριν το σεξ τίποτα. Μετά τον πρώτο γύρο είμαι όλος αυτιά. :P
Πέρα από την πλάκα θα μπορούσαμε να συζητάμε για σεξ. Αλλά το 99% είναι κολλημένα μυαλά έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει σημασία.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
ε θα ερθει στο 2ρο σιγα

αν βγαινεις με την αλλη μονο για να χωσεις
λογικο να μην βλεπεις την ωρα να σκασει με ντιπθροτ

αλλα αν ειναι καλο μουνακι ας ακουσουμε και καμια μαλακια
Όλοι γι' αυτό βγαίνουμε κατά βάθος. Η σχέση έρχεται δεύτερη. Εκτός αν είσαι κανένας αγαπούλης, σχεσάκιας, οπότε δεν έχω κάτι να πω μαζί σου.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Καλό είναι το σεξ χωρίς χρήματα με κάποια νεαρή γυναίκα. Αλλά είναι λιγάκι δύσκολο για όσους θέλουνε να διατηρήσουν ένα διαφορετικό προφίλ στην δουλειά τους ή στους χώρους που συναναστρέφονται με άλλες γυναίκες και προσέχουνε να μην διαλύσουν την σχέση ή τον γάμο τους. Ελλοχεύει ο κίνδυνος της αποκάλυψης της σεξουαλικής τους δραστηριότητας. Δεν είναι λίγες οι φορές που γυναίκες που πήδηξες για μια-δύο φορές στο εργασιακό σου χώρο για λόγους οικονομίας χρόνου να σε καταγγείλουν για σεξουαλική παρενόχληση επειδή ήθελες να ξεκόψεις. Επίσης το κυνήγι νεαρών «ζαρκαδιών» θέλει χρόνο, τρόπο και υπομονή, γιατί όπως ο κυνηγός έτσι και εσύ θα βγεις εκατό φορές για κυνήγι μια φορά θα έχεις  καλή θήρα. Άρα τι κάνεις ; Μπαίνεις στο Μπουρδέλα, βλέπεις που υπάρχουνε καλές κριτικές, πηγαίνεις και εκπληρώνεις τις φαντασιώσεις σου και ικανοποιείς και τις ανάγκες σου.
Δε μιλάω για παντρεμένους που πρέπει να είναι προσεκτικοί, ούτε για σχέσεις από τον εργασιακό χώρο. Στη γυναικοκεντρική κοινωνία που ζούμε όπου όλοι παίρνουν το μέρος της γυναίκας, οι δεύτερες καλό είναι να αποφεύγονται, αν δε θέλεις να καταλήξεις στον ΟΑΕΔ ή στα δικαστήρια.

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την απάντηση , vril ! Νόμιζα ότι θα έλεγες ή αθλητικά ή πολιτικά !  :)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Η πρώτη πρόταση της παραγράφου ήταν εισαγωγική για το μέσο χρήστη του site. Εγώ έχω βγει άπειρους καφέδες με γκόμενες και γι αυτό τα γράφω. Με ό,τι κανόνες κι αν θεωρείς εσύ ότι παίζεται που λογικά είσαι και ο πρώτος γαμιάς, δε γίνεται να αποφύγεις τον "κανόνα" των ραντεβού. Δεν υπάρχει γκόμενα που θα σου κάτσει χωρίς ραντεβού και χωρίς να αφιερώσεις χρόνο, όσο "σωστό" παιχνίδι κι αν κάνεις. Πέρα από κάτι μπάζα φυσικά.

Δεν εχει σημασια ποσους καφεδες εχει βγει, σημασια εχει σε ποσες τον εχωσες και απότι καταλαβαινω ειναι καμια. :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Όλοι γι' αυτό βγαίνουμε κατά βάθος. Η σχέση έρχεται δεύτερη. Εκτός αν είσαι κανένας αγαπούλης, σχεσάκιας, οπότε δεν έχω κάτι να πω μαζί σου.
με καταλαβες τυπε μου

κριμα σε εχασα απο συνομιλητη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω ρωταω πρακτικα πραματα

αμα ξερει να μαγειρευει να πλενει να σιδερωνει αμα κανει δουλειες και τετοια

να εχουμε καβατζες

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.173
Πόντοι
206
Ναι βαριέστε να είστε έξω με ωραίες γκόμενες και προτιμάτε Φυλής δλδ... Το ακούσαμε και αυτό...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Κατά την άποψη μου πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ πουτανών και γυναικών από ραντεβού για εμάς τους άντρες. Στις πουτάνες δεν υπάρχει το κυνήγι να την ρίξεις την στο κρεβάτι(αργά ή γρήγορα), είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας "Παν μέτρον άριστον".
Όσοι βαριούνται τα ραντεβού τότε η μόνη λύση είναι οι πουτάνες(όλων των ειδών).
Η ισορροπία πρέπει να υπάρχει μεταξύ πουτάνων και γκόμενων. Και ναι, η μόνη λύση είναι είτε να γίνεις MGTOW και να βολεύεσαι μόνο με πουτάνες ή να συμβιβαστείς και να βγαίνεις με το ζόρι ελπίζοντας να πέσεις σε κάποια πιο εύκολη. Παίζεις το παιχνίδι τους αναγκαστικά για να μην ξεχάσεις πως είναι η επαφή με μη εκδιδόμενη.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Δεν εχει σημασια ποσους καφεδες εχει βγει, σημασια εχει σε ποσες τον εχωσες και απότι καταλαβαινω ειναι καμια. :grin:
Μέσα σε ένα χρόνο πάω με περισσότερες από ό,τι εσύ σε όλη σου τη ζωή. Φαίνεσαι μεγάλος αγαπούλης που θα πέταγε τη σκούφια του για να βγαίνει καφέδες χωρίς να γαμάει. Καληνύχτα.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Ναι βαριέστε να είστε έξω με ωραίες γκόμενες και προτιμάτε Φυλής δλδ... Το ακούσαμε και αυτό...
Έχω βγει 3 καφές με τύπισσα που τη θεωρούσα πολύ ωραία, αλλά όλο μου έλεγε ότι χρειάζεται το χρόνο της. Σκέφτηκα ότι αφού είναι τόσο ωραία, χαλάλι της. Ε τελικά όντως βαρέθηκα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

αν μιλάμε για σεξ, σαν τις πουτάνες δεν έχει τίποτα.. με φτιάχνει η ακολασία της υπόθεσης όσο τίποτα δεν μπορώ να το περιγράψω
από την άλλη με γκόμενα να βγεις, να περάσεις καλά,να παίξετε τις social υποκρισίες,ok.. αλλά δεν θα φτιαχτώ ούτε για πλάκα όσο με μια πουτάνα !!!!
ειδηκά αν είναι και από πιάτσα  :grin:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Μέσα σε ένα χρόνο πάω με περισσότερες από ό,τι εσύ σε όλη σου τη ζωή. Φαίνεσαι μεγάλος αγαπούλης που θα πέταγε τη σκούφια του για να βγαίνει καφέδες χωρίς να γαμάει. Καληνύχτα.

Καθε μερα φυλης και μεταξουργειο εισαι ?? ΧαχΑ

Ακαποτα δεν εχεις παει ακομα παντως.ειμαι σιγουρος... μπορει και να μην εχεις φιλησει περα απο το ψευτικο με την κορυφη της γλωσσας που κανουν οι πουτανες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αν μιλάμε για σεξ, σαν τις πουτάνες δεν έχει τίποτα.. με φτιάχνει η ακολασία της υπόθεσης όσο τίποτα δεν μπορώ να το περιγράψω
από την άλλη με γκόμενα να βγεις, να περάσεις καλά,να παίξετε τις social υποκρισίες,ok.. αλλά δεν θα φτιαχτώ ούτε για πλάκα όσο με μια πουτάνα !!!!
ειδηκά αν είναι και από πιάτσα  :grin:

πιατσοβιος δικε μου??

ρε συ που πετυχενεις καλα κομματια ολο κατι σαπιες εχει

καλυτερα κολγκερλακια

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Έχω βγει 3 καφές με τύπισσα που τη θεωρούσα πολύ ωραία, αλλά όλο μου έλεγε ότι χρειάζεται το χρόνο της. Σκέφτηκα ότι αφού είναι τόσο ωραία, χαλάλι της. Ε τελικά όντως βαρέθηκα.

Μπορεις οταν βγαινεις για καφε να πηγαινεις στην τουαλετα και να τον παιζεις ενω αυτην σε περιμενει. Αφου δεν θα γαμησεις τουλαχιστον γαμησε την το χρονο της να σε περιμενει.χαχα

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Μπορεις οταν βγαινεις για καφε να πηγαινεις στην τουαλετα και να τον παιζεις ενω αυτην σε περιμενει. Αφου δεν θα γαμησεις τουλαχιστον γαμησε την το χρονο της να σε περιμενει.χαχα
Φέτος είμαι στις 17 (μη εκδιδόμενες). Κλάψε ηλίθιε σχεσάκια.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Φέτος είμαι στις 17 (μη εκδιδόμενες). Κλάψε ηλίθιε σχεσάκια.

Σημερα εισαι στις 17  :jerking: απο το πρωι που ξυπνησες και εχουμε ακομα δρομο μεχρι να βγει η μερα  :grin: :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Φίλε προσωπικά μου έχει φύγει η όρεξη για εκδιδόμενες. Γιατί και εκεί παιχνίδι υπάρχει. Αλλη σε γαμάει με τρέλα λες και είσαι η φαντασιωση της και άλλη σ ρχεται με τα χέρια τρυπημενα, τα ρουθούνια κοκκινισμενα και ευχαριστας το 12θεο βασικά τα πάντα όλα που δεν σε πέρασε για το κρέας που το ετοιμάζει για τηγανιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom