Νέα

Πόσοι άνδρες χτυπούν τις γυναίκες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επειδη ειχα μια συζητηση με μια φιλη, και μου ειπε οτι παρα πολλοι ανδρες χτυπουν τις γυναικες τους, θα ηθελα να κανουμε ενα γκαλοπ για να δουμε ποσοι απο μας σηκωνουν χερι στο ταιρι τους, και για πιο λογο. η μηπως δεν υπάρχει λογος ?  ( αυτες σιγουρα ξερουν το λογο).

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αφου αυτες ξερουν σιγουρα τον λογο να κανουμε την υποθεση οτι εισαι κι εσυ σιγουρα ενας απο αυτους?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν μου φαινεται οτι η ζωη της μαζι σου να ειναι Ντολτσεβιτα!  :cheesy:

Επισκέπτης
εγω παντος δεν εχω σηκωσει χερι ποτε σε γυναικα

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Θυμαστε κατι που ειχε πει ο Αδαμαντιδης;
Εχω χτυπησει γυναικα αλλα με τροπο  :cheesy: :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είναι τεράστια ξεφτίλα να χτυπάς γυναίκα και γενικά κάποιον που δε μπορεί να αντισταθεί. Εκτός και αν αυτό συμβεί σε καμιά ακρία περίπτωση που δικαιολογημένα θα τα πάρεις και οποιοσδήποτε θα νευρίαζε.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δεν πιστευω οτι πολλοι ανδρες τις χτυπούν...
ειναι ελάχιστοι κατα την ταπεινή μου άποψη..

Επισκέπτης
επετρεψε μου να πιστευω οτι ειναι παρα πολλοι .............

Επισκέπτης
και συνηθως ατομα κομπλεξικα που διαλεγουν τον ευκολο τροπο να λυσουν τις οποιες διαφορες τους,ξεροντας οτι τα βαζουν με ενα ατομο "αδυνατο" να αντισταθει

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω παντος δεν εχω σηκωσει χερι ποτε σε γυναικα

Τους δίνεις μόνο κλωτσιές δηλαδή;

δεν πιστευω οτι πολλοι ανδρες τις χτυπούν...
ειναι ελάχιστοι κατα την ταπεινή μου άποψη..

Χμμμμ, μάλλον είναι αρκετοί!!

και συνηθως ατομα κομπλεξικα που διαλεγουν τον ευκολο τροπο να λυσουν τις οποιες διαφορες τους,ξεροντας οτι τα βαζουν με ενα ατομο "αδυνατο" να αντισταθει

Σίγουρα, το αντριλίκι δε φαίνεται απ' το αν κοπανάς τη γυναίκα σου, ωστόσο και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν "άλλα" για αντίποινα, και σε τέτοιες περιπτώσεις ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση πως ειναι αρκετοι.Ελπιζω να κανω λαθος παντως.

Επισκέπτης
θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε την γνωμη αυτων που τις χτυπουν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε την γνωμη αυτων που τις χτυπουν

πρέπει πρώτα να εντοπιστούν στο site, και δεύτερον, να αρχίσουν να ... απολογούνται :rockon:

Εχω την εντυπωση πως ειναι αρκετοι.Ελπιζω να κανω λαθος παντως.

Αυτό το Warned πού το κονόμησε ο LEFTY; :think:

Τί πόσταρες ρε :tickedoff:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παιδιά κακά τα ψέματα, καμιά σφαλιάρα όταν το παρακάνουν τη θέλουν. Ελαφριά :2funny:

Επισκέπτης
χτύπα την γυναίκα σου μια φορά την μέρα έστω και αν δεν ξέρεις τι σου έχει κάνει, αύτη σίγουρα ξέρει....

πλάκιτσα, δεν χτυπάμαι γυναίκες παιδιά και άμαχο πλυθησμο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκρμφφφφφφ εγραφα τοση ωρα και χαθηκαν ολαααααααα γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

ελεγα λοιπον οτι εχω μια φιλη την οποια βαραγε ο καθολα συμπαθεστατος φιλος της...εγω οταν το εμαθα σοκαριστηκα παντως....ευγενεστατο παιδι, ομορφουλικο, συμπαθεστατος, γενικα δεν τον επιανε το ματι σου σε ογκο, ωραιο ζευγαρι....και μια μερα της εχωσε μια σφαλιαρα δι ασημαντον αφορμην...εκεινη δεν αντισταθηκε ιδιαιτερα και η μια σφαλιαρα εγινε δυο και μετα πιο αγριοι τσαμπουκαδες σπρωξιδια και μελανιες....δεν την σαπισε στο ξυλο αλλα νομιζω δεν θα ηταν και απαραιτητο....
η κοπελα ειχε μεγαλο προβλημα καταρχας για να μας μιλησει για το θεμα, κατα δευτερον για να παρει αποφαση οτι πρεπει να χωρισει και τελος για να τον χωρισει μιας και αυτος της εκανε διαφορα μετα (παρακολουθαγε, τηλεφωνα σπιτι κτλ)

το 99% των γυναικων που τρωνε ξυλο παντως θεωρουν οτι αυτες φταινε και οτι τους αξιζει....γιαυτο και τους ειναι δυσκολο να απαγκιστρωθουν...ειναι αρρωστες σχεσεις αυτες.....

λεονορο σφαλιαρες μονο στο σεξ :P ουτε ελαφρια ουτε δυνατη σε οποιαδηποτε αλλη στιγμη....αν και το να παταει και καμια φωνη ο αντρας δεν ειναι κακο....τι να τον κανεις αμα ειναι μανιαμουνιας....αλλα οχι και χερι ρε παιδια :(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χτύπα την γυναίκα σου μια φορά την μέρα έστω και αν δεν ξέρεις τι σου έχει κάνει, αύτη σίγουρα ξέρει....

πλάκιτσα, δεν χτυπάμαι γυναίκες παιδιά και άμαχο πλυθησμο

Καλα οχι οτι εχουν και το αλαθητο του παπα και αυτες.....αμα σε βγαλει εξω απο τα ρουχα σου πχ ε μπορει και να σηκωσει και χερι ισως δεν ξερω....ενας αντρας χανει πιο ευκολα την ψυχραιμια του....και δεν εννοω με το παραμικρο αλλα να σε βγαλει στην κυριολεξια απο τα ρουχα σου....επισης αμα σου ορμηξει εκεινη ε μπορει και παλι να παραφερθεις.....δεν ειμαστε και μονιμως τα θυματα οι γυναικες....καμια φορα το προκαλλουμε το σπρωξιδι ή το χαστουκι....

ηταν μια τις προαλλες στην παραλια που ετσι οπως μιλαγε σε εναν τυπακο αλλης παρεας (τσακωνονταν για ενα μπαλακι που τη χτυπησε στο κεφαλι) εγω απορουσα πως δεν της ορμηξε να την πλακωσει στις σφαλιαρες....

Επισκέπτης
σε μια ξενη αν μου την εμπαινε ασχημα, ισως και να εριχνα καμια σφαλιαρα, αλλα στην γυναικα μου ποτε. υπαρχουν και αλλοι τροποι να αντιδρασεις

Επισκέπτης
το θέμα είναι ότι το να βαράς την γυναίκα είναι κάτι άρρωστο, όπως το να σε κάνει κουμάντο η γυναίκα είναι εξίσου άρρωστο, πρέπει να επιβάλλεσαι χωρίς τσαμπουκάδες αλλά με την πυγμή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom