Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μετά τη νιοστή μαλακία ήτο, εξ ου και η ρυπαρότις......
Σκατά από τον κώλο του περσόνα είναι....Και τούχω πει να του κάνω κλύσμα πριν....
μετά τη νιοστή μαλακία ήτο, εξ ου και η ρυπαρότις......
ραπανάκια να πάρετε είναι τα αγαπημένα μου.....
καλώς τον φωτογράφο........Σκατά από τον κώλο του περσόνα είναι....
τότες να πάρετε και παριζάκι...... και κρέας ρολό.....αν τα κανουμε κομπολοι κατι θα γινει
καλώς τον φωτογράφο........
και σου πα ρε μαλάκα μην πέρνεις τα βρακιά μου για μαξιλάρι...Σκατά από τον κώλο του περσόνα είναι....Και τούχω πει να του κάνω κλύσμα πριν....
και σου πα ρε μαλάκα μην πέρνεις τα βρακιά μου για μαξιλάρι...
αλλά εσύ έχεις μια κοπρολαγνεία... το κατάλαβα τώρα.......
τιμή στον μαθητευόμενο....και εσυ ασπρο βρακακι?της μοδας ειναι τελικα
Σκατά από τον κώλο του περσόνα είναι....Και τούχω πει να του κάνω κλύσμα πριν....
και σου πα ρε μαλάκα μην πέρνεις τα βρακιά μου για μαξιλάρι...
αλλά εσύ έχεις μια κοπρολαγνεία... το κατάλαβα τώρα.......
αφου σ αρέσει ρε....Αφού σ' αρέσει να στον βάζω καθάρισε τουλάχιστον λίγο τη σκατίλα από το άντερο σου ρε!
Αφού σ' αρέσει να στον βάζω καθάρισε τουλάχιστον λίγο τη σκατίλα από το άντερο σου ρε!
ο παλιός με την μινόλτα του ....... Μόνο αυτός......ΠΡΕΠΕΙ να γινει μελος του σαιτ και ο Λαζοπουλος!!!Αλ μπουρδελα νιουζ!!!Με τον φωτογραφο και το βρακι του σημα της εκπομπης!!!
ναι.... τον είδα που τα γλείφει.....εσυ τα βρακακια σου τα πλενεις?
εσυ τα βρακακια σου τα πλενεις?
γι αυτό βρωμάει ψαρίλα;Με τόσους βρωμόπουστες που μαμώ δεν προλαβαίνω να καθαρίσω το λούτσο μου...
Με τόσους βρωμόπουστες που μαμώ δεν προλαβαίνω να καθαρίσω το λούτσο μου...
καλα ρε βλάκα, δεν χορταίνεις να σου τα χώνουν κ να γελάνε μαζί σου όλοι με τετοιες μαλακίες που λες;; τόσο μαζόχα είσαι;;
καλα ρε βλάκα, δεν χορταίνεις να σου τα χώνουν κ να γελάνε μαζί σου όλοι με τετοιες μαλακίες που λες;; τόσο μαζόχα είσαι;;