1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κόψε χαρτάκι προτεραιότητας και εισιτήριο για το νησί.....Δ Ε Ν κανω πλακα...ΙΔΙΑ!!!
κόψε χαρτάκι προτεραιότητας και εισιτήριο για το νησί.....Δ Ε Ν κανω πλακα...ΙΔΙΑ!!!
Δ Ε Ν κανω πλακα...ΙΔΙΑ!!!
απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες[youtube=425,350]Bh0gUrLrEJ4[/youtube]
Δ Ε Ν κανω πλακα...ΙΔΙΑ!!!
Ελιά πάνω δεξιά (της) από τον αφαλό είχε;
εγώ πάντως εξακολουθώ να λυπάμαι το φωτογράφο.......
κόψε χαρτάκι προτεραιότητας και εισιτήριο για το νησί.....
πάντα έχει δίκιο η περσόνα......αστα περσονα ειχε ξεχασει το ομομα του... και δεν γαμησε κιολας
είσαι και συ από τα μέλη που τους αρέσει να χύνουν στη θάλασσα;Εγώ θα πάω με υδροπλάνο.
ρε συ βικούλα έτσι όπως γίναμε μαλλιοκούβαρα δω μέσα μπας και ήταν ο παλιός και μέσα στην καβλοζάλη του τράβηξε μετά τις φωτό που πόσταρε εψές;αστα περσονα ειχε ξεχασει το ομομα του... και δεν γαμησε κιολας
ΟΜΟΜΑ???????????? Παρεμεινε ΑΜΩΜΟΣ ...ΚΑΙ με αλτσχαιμερ...Βασιλισσα του σαιτ η βικυ...και με την στηριξη των μπακουνινικων του εν λογω ιστοχωρουαστα περσονα ειχε ξεχασει το ομομα του... και δεν γαμησε κιολας
αστα περσονα ειχε ξεχασει το ομομα του... και δεν γαμησε κιολας
Παρεμεινε ΑΜΩΜΟΣ ...ΚΑΙ με αλτσχαιμερ...
Θες να πεις οτι ο παλαιουρας ητο ΕΝ ΣΤΥΣΗ οταν εφωτογραφηθη με την ρυπαρη σκελεα????ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩρε συ βικούλα έτσι όπως γίναμε μαλλιοκούβαρα δω μέσα μπας και ήταν ο παλιός και μέσα στην καβλοζάλη του τράβηξε μετά τις φωτό που πόσταρε εψές;
μετά τη νιοστή μαλακία ήτο, εξ ου και η ρυπαρότις......Θες να πεις οτι ο παλαιουρας ητο ΕΝ ΣΤΥΣΗ οταν εφωτογραφηθη με την ρυπαρη σκελεα????ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Οπου κυβερνα το αδικο,η επανασταση γινεται καθηκον
συμπαράσταση στον φωτογράφο εδώ και τώρα......
Δωστε τη βικάρα στο φωτογράφο....
θα φέρετε και τα κατοικίδια μαζί;καλα τωρα που θα ερθω αθηνα θα κανουμε καινουργια αλμπουμ
θα φέρετε και τα κατοικίδια μαζί;
ραπανάκια να πάρετε είναι τα αγαπημένα μου.....οχι θα περσουμε απο τη λαικη πρωτα