Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
σωστα τα λες
αλλωστε κ ο δε μπλεηντ τωρα ειναι της γνωστης κλικας... :rolleyes:

δεν σου φαινεται παραξενο (μ αρεσει που μεσα μεσα προσπαθω να σου μιλησω κ σοβαρα) που ολο κ περισσοτερος κοσμος αρχιζει να στην "λεει"? λες οολοι αυτοι να ειναι κλικα??? τι ειμαστε πια? η καγκεμπε...

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
συνηθως αμα υπαρχει διαφωνια κ οι 100 συμφωνουν κ ο 1 οχι... συνηθως φταιει ο ενας...

κ μετα βλεπει οραματα με κλικες ρουφιανους κλωνους πτνς πστδες κοτες λαγους χωρα των θαυματων

Χμ... δεν είναι πάντα έτσι. Οδηγούσε ο Κωστάκος στην Σταδίου αντίθετα με το ρεύμα πηγαίνοντας προς Ομόνοια. Καθώς ο άνθρωπος τα είχε χαμένα που έβλεπε όλα τα άλλα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω του, άκουσε από τα μεγάφωνα του δρόμου (αυτά που κάνουν παρέα στις κάμερες), "ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ", έβγαλε λοιπόν το κεφάλι του από το παράθυρο και φώναξε προς το μεγάφωνο "Μόνο ένας, όλοι ανάποδα πηγαίνουν"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παλιέ,
σήμερα δε θέλω να μπινελικωθούμε.
Θέλω να μου πεις τι κόμμα ψηφίζεις.
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παλιέ,
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Θαυμάστε ποιότητα ανθρώπου! Μπαίνει μέσα με άπειρους κλώνους και προσπαθεί με όποιον τρόπο να μου την πει και μετά βγαίνει με το κανονικό του nick και λέει ότι δεν θέλει να μπινελικωθούμε. Τι να σου πω; Σε λυπάμαι για το πόσο λίγος είσαι!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
παλιέ,

Βεργη.

Διοτι ειναι ο μονος που εβγαλε την φουφου του φορα παρτιδα.
Παραφραζοντας την ηρωικη ρηση του Βεργη εχουμε το: «Μπιτε, ελα να την παρεις!»

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σωστα τα λες
αλλωστε κ ο δε μπλεηντ τωρα ειναι της γνωστης κλικας... :rolleyes:

δεν σου φαινεται παραξενο (μ αρεσει που μεσα μεσα προσπαθω να σου μιλησω κ σοβαρα) που ολο κ περισσοτερος κοσμος αρχιζει να στην "λεει"? λες οολοι αυτοι να ειναι κλικα??? τι ειμαστε πια? η καγκεμπε...
Κούκλα τι  κάνεις ;;;;
Πόοοοοσοοοο καιρόοοοο έχουμε να τα πούμε ;;;;
Το σίγουρο είναι ένα.
Δεν νομίζω να μπορεί κανένας εδώ μέσα να πεί ότι τα χρόνια που  βρίσκομαι εδώ....έδειξα φανατισμό για οτιδήποτε....
Ούτε ότι συνηθίζω να κοπιάρω κανέναν.
Αλλά βλέπω τον τραγέλαφο τόσες μέρες τώρα.....ε, δεν άντεξα...πρέπει να κατέβει λίγο ο φίλος απο το καλάμι.....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Θαυμάστε ποιότητα ανθρώπου! Μπαίνει μέσα με άπειρους κλώνους και προσπαθεί με όποιον τρόπο να μου την πει και μετά βγαίνει με το κανονικό του nick και λέει ότι δεν θέλει να μπινελικωθούμε. Τι να σου πω; Σε λυπάμαι για το πόσο λίγος είσαι!

Στο  συγκεκριμένο που λές.....δεν ξέρω και ούτε εξετάζω αν έχεις δίκιο.....
ΕΣΥ εμένα όμως..ποιόν μου θυμίζεις..ποιόν ;;;
Που  θα μου παέι  ;;;;
Θα σε κεντραρω.
Να είσαι  σίγουρος.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
παλιοπερσονε σε ξεσκεπασε παλι...

τελικα.. ε ναι.. σε βαρεθηκα... παλαιε.. εχει κολλησει η βελονα..
η αρχηγος της κλικας σ αφηνει στον επομενο αρχηγο... χαχαχα

λεπιδακι τι να σου πω... ανησυχω για τη ψυχη μου λιγο... αλλα κατα τ αλλα πολυ καλα ειμαι εσυ? :-*

Βεργη.

Διοτι ειναι ο μονος που εβγαλε την φουφου του φορα παρτιδα.
Παραφραζοντας την ηρωικη ρηση του Βεργη εχουμε το: «Μπιτε, ελα να την παρεις!»

παλι εγω θα βασανιστω? χαχαχα

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παλιοπερσονε σε ξεσκεπασε παλι...

τελικα.. ε ναι.. σε βαρεθηκα... παλαιε.. εχει κολλησει η βελονα..
η αρχηγος της κλικας σ αφηνει στον επομενο αρχηγο... χαχαχα

λεπιδακι τι να σου πω... ανησυχω για τη ψυχη μου λιγο... αλλα κατα τ αλλα πολυ καλα ειμαι εσυ? :-*

παλι εγω θα βασανιστω? χαχαχα

Καλά κι εμείς....αλλά με αυτά που βλέπω..δεν έχω πια την ίδια όρεξη  να ποστάρω...πιο πολύ παρακολουθώ.....

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Κύριοι, μόλις τώρα πρόσεξα τον τίτλο του thread "... γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)"
είναι λοιπόν λόγος για να αποχωρήσω. Καλή σας διασκέδαση (όσοι τυχεροί μείνετε)!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειστε ολοι κλωνοι και ρουφιανοι επικρατει εδω μεσα η υπερτατη συνομωσια για να εξοντωσετε τον παλιο...τετοιο σκοταδισμο δεν τον περιμενα...μεχρι και στο cult σλιπακι του εχετε κανει φωτομονταζ για να φαινεται η κιτρινιλα...ας μην αναφερω και το πουλακι που εχετε βαλει απο μικρο παιδι..θα επρεπε να ντρεπεστε δεν εχω να πω κατι αλλο..
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειστε ολοι κλωνοι και ρουφιανοι επικρατει εδω μεσα η υπερτατη συνομωσια για να εξοντωσετε τον παλιο...τετοιο σκοταδισμο δεν τον περιμενα...μεχρι και στο cult σλιπακι του εχετε κανει φωτομονταζ για να φαινεται η κιτρινιλα...ας μην αναφερω και το πουλακι που εχετε βαλει απο μικρο παιδι..θα επρεπε να ντρεπεστε δεν εχω να πω κατι αλλο..
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε διαβάζεις ελληνικά;
καθάρισε λίγο το σπέρμα απ τη βλεφαρίδα......
ΣΗΜΕΡΑ είπα...
Και άυριο μέρα είναι να σε μάθω και άλλα μπινελίκια.
κιτρινιάρη, ε κιτρινιάρη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λεπίδα
κάντου δώρο ρε ένα γουίλκινσον να ξυρίσει το εργαλείο....
θα φαίνεται και μεγαλύτερο απ του τάλου έτσι...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom