Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

μονο που εμεις εχουμε απειρες αποδειξεις, γιατι τα γραπτα μενουν, απο τον σαικοπαθ εαυτο σου
ενω εσυ καμια αποδειξη για μας... εκτος απ τ οτι δεν βαζουμε τα νιτσακια μας στα φορα (ντοινγκ!)

παντως αμα ησουνα κ με παριζιανα κ οσο να πεις κατι θα κανατε θα τρομπαριζοσασταν χα χα κ εισαι ακομη οπως εισαι.. θ αρχισω να σε λυπαμαι κ δεν θα σε δουλευω.. πολυ

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι
μονο που εμεις εχουμε απειρες αποδειξεις, γιατι τα γραπτα μενουν, απο τον σαικοπαθ εαυτο σου
ενω εσυ καμια αποδειξη για μας... εκτος απ τ οτι δεν βαζουμε τα νιτσακια μας στα φορα (ντοινγκ!)

παντως αμα ησουνα κ με παριζιανα κ οσο να πεις κατι θα κανατε θα τρομπαριζοσασταν χα χα κ εισαι ακομη οπως εισαι.. θ αρχισω να σε λυπαμαι κ δεν θα σε δουλευω.. πολυ

Τι να δουλέψεις μωρή κακομοίρα; Μπορείς να δουλέψεις εμένα; Γι' αυτό και καταφεύγεις συστηματικά στο τελευταίο (πιο ύπουλο και πρόστυχο) όπλο που σου απομένει: να προσπαθείς συνέχεια να με βγάλεις τρελό! Αυτό φανερώνει τόσο την αδυναμία σου όσο και την προστυχιά σου (πόσο πουτάνα είσαι δηλαδή στην ψυχή). 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Τι να δουλέψεις μωρή κακομοίρα; Μπορείς να δουλέψεις εμένα; Γι' αυτό και καταφεύγεις συστηματικά στο τελευταίο (πιο ύπουλο και πρόστυχο) όπλο που σου απομένει: να προσπαθείς συνέχεια να με βγάλεις τρελό! Αυτό φανερώνει τόσο την αδυναμία σου όσο και την προστυχιά σου (πόσο πουτάνα είσαι δηλαδή στην ψυχή). 
σιγουρα δεν μπορω να σε δουλεψω
ουτε κ κανεις αλλος
ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις
ασε που το να τα βαζεις κ με σαικο οσο να πεις ειναι δυσκολο κ θα χασεις

αυτο που μας εχει πει μονο 746835635787876890 φορες πτνς τις γυναικες, 6848667395748602 φορες πστδς κ κοτες κλπ τους ανδρες
κ δεν εχει γινει ουτε καν γουορν... πολυ με παραξενευει...

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αυτο που μας εχει πει μονο 746835635787876890 φορες πτνς τις γυναικες, 6848667395748602 φορες πστδς κ κοτες κλπ τους ανδρες

έχει το ακαταλόγιστο!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σιγουρα δεν μπορω να σε δουλεψω
ουτε κ κανεις αλλος
ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις
ασε που το να τα βαζεις κ με σαικο οσο να πεις ειναι δυσκολο κ θα χασεις

Είδες πώς σε καίει να γίνω warned; Σας έχει γίνει ενοχλητική η φωνή μου έ; Μια και είσαι τσατσού εδώ μέσα κανόνισε να με φιμώσετε. Έχω σπαστεί να είμαι σε ένα site το οποίο θεματικά τραβάει την κατηφόρα, στο οποίο κυριαρχούν φασιστο-ρουφιάνοι που θέλουν με τον τσαμπουκά να επιβάλουν εδώ το δικό τους σκοταδιστικό πνεύμα, να είμαι σε ένα site όπου διαβάζεις πια θέματα του επιπέδου "Μ' αρέσει να χέζω στη θάλασσα"! Φίμωσε με λοιπόν φασιστο-ρουφιάνα και πουτάνα στην ψυχή! Εμένα καλό θα μου κάνεις.  

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εμενα η φωνη σου με διασκεδαζει
αλλα ειπαμε  το πολυ το κυριε ελεησον...
μας ειπες για τις ρουφιανοκλειστεςελλεινιδιστικες κοινωνιες με τα κολλημενα μυαλα σημερα ή ακομη?

έχει το ακαταλόγιστο!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

σαν δε ντρεπεσαι .. εισαι κ εσυ μια... ομοια με μας  στη ψυχη  :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λες να ειναι σπερμα στο σλιπακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάπια πάλι είσαι λάθος στην εκτίμηση σου για μένα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα πρόβλημα να "ξεβρακωθώ" όπως το λες μπροστά σε κόσμο. Αφιερωμένη σε σένα λοιπόν. Αν θες σου αφιερώνω και άλλη φώτο με το πουλί μου Χ 8 φορές αυτό που βλέπεις! Πάρτα νάχεις κλασόπαπια!

happening2xm7.jpg

Συνημμένα

• happening2xm7.jpg
    happening2xm7.jpg
    258,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιε δεν τραβας μια πηχτη να ξελαμπικαρεις?Εαν δεν χυσεις θα αρχισουν να τρεχουν απο τα αυτια σου κανε κατι....Η μαλακια σε εχει βαρεσει κατακεφαλα

Άντε γαμίσου ρε σκατόπουστα, κωλο-ρουφιανο-κλώνε (του γνωστού);

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Άντε γαμίσου ρε σκατόπουστα, κωλο-ρουφιανο-κλώνε (του γνωστού);

παλι δεν βριζει αυτο.. αχαχαχαχαχα

τελικα μηπως εμεις ειμαστε οι τρελλοι κ αυτος ο μονος λογικος? :idiot:

δεν με λες βρε αρχαιε... αφου δεν σ αρεσει το σαιτακι για δεν την κανεις απο μονος σου κ μενεις κ χαλιεσαι? μαζοχισμος ειναι? (κ αυτο το χεις πια?)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βριζε με οσο θες αλλα τουλαχιστον με την σωστη ορθογραφια.

Σε φανταζομαι θα τρεμεις απο τα νευρα και το στομα σου αντι για αφρους θα βγαζει σπερμα.

Ξεπερασε το κουκλε

Δεν πάω με τίποτα τους πούστηδες στην ψυχή, σαν εσένα! Και με 23 μυνήματα βγήκες να μου την πεις εδώ; Ρουφιανο-κλώνος είσαι 100%

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εχεις ξεφυγει τελειως   :jerking: :jerking: :jerking:

Ναι ρε Loukia έχω ξεφύγει εγώ! Και όχι οι τόσοι ρουφιάνοι (+κλώνοι) εδώ μέσα που πέφτουν σαν τα αρπαχτικά όλοι μαζί πάνω μου για να μου κλείσουν τη φωνή επειδή λέω αλήθειες. To site πάνω απ' όλα ζημιώνετε από το σκοταδισμό αυτών των φασιστο-ρουφιάνων!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δεν εχει μεινει ψυχη για ψυχη σε τουτο το σαιτ που να μην ειναι πτνα κ πστς...

εχω πεσει στο βουρκο χαχα

κοραλ δεν το ειχα σκεφτει ετσι,... ειναι που ειμαι κ εγωιστρια :-

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άλλος φασιστο-ρουφιάνος - κλώνος θα μου την πέσει, γιατί έχω αρχίσει να ψιλο-βαριέμαι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
συνηθως αμα υπαρχει διαφωνια κ οι 100 συμφωνουν κ ο 1 οχι... συνηθως φταιει ο ενας...

κ μετα βλεπει οραματα με κλικες ρουφιανους κλωνους πτνς πστδες κοτες λαγους χωρα των θαυματων

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε Loukia έχω ξεφύγει εγώ! Και όχι οι τόσοι ρουφιάνοι (+κλώνοι) εδώ μέσα που πέφτουν σαν τα αρπαχτικά όλοι μαζί πάνω μου για να μου κλείσουν τη φωνή επειδή λέω αλήθειες. To site πάνω απ' όλα ζημιώνετε από το σκοταδισμό αυτών των φασιστο-ρουφιάνων!

Σε βλέπω ρε φίλε τόσο καιρό.......μέσα  στο παραλήρημα σου....γράφεις ...γράφεις...γράφεις....θίγεις..προσβάλλεις.....μας έδειξες και το γαριδάκι σου.....τώρα τα χουν βάλει όλοι μαζί σου..............ποιός είσαι επιτέλους ;;;;;
Κανείς δεν είχε άλλη  δουλειά απο το να ασχολείται μαζί σου........Δεν προσγειώνεσαι λίγο λέω γω ;;;;;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
συνηθως αμα υπαρχει διαφωνια κ οι 100 συμφωνουν κ ο 1 οχι... συνηθως φταιει ο ενας...

κ μετα βλεπει οραματα με κλικες ρουφιανους κλωνους πτνς πστδες κοτες λαγους χωρα των θαυματων

Όπως το λες ακριβώς! Όταν όμως αυτοί που στην πέφτουν είναι όλοι "γνωστοί" μεταξύ τους (για να μην πω παραπάνω) - και δίνουν "σήμα" ο ένας στον άλλο -  τότε δεν φταίει ο ένας που δεν συμμορφώνετε μαζί τους αλλά οι ίδιοι που είναι κλωνο-ρουφιάνοι και θέλουν φασιστικά να επιβάλουν το δικό τους σκοταδισμό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom