Νέα

Πόσο σπάνιο είναι το φαινόμενο να πληρώνει εκείνη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ακουσα μια απιστευτη ιστορια σημερα και μπορω να πω πως σκαλωσα!  :o
Ποσο σπανιο ειναι να βρεις τελικα μια "σητεμενη" και να της τα τρως?  :dancing:
Ακουω εμπειριες και δηλωσεις!!!

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν δεν την γαμάει ούτε ο τελευταίος Μπανγκλαντέζος παρμπριζοπλύστης της οδού Κων/λεως και τα "χώνει" σε Ελληνα λευκό για να γαμιέται, δεν θα πρέπει να βλέπεται η γυναίκα. Τοσο μπαζόλα θα πρέπει να είναι...Σήμερα σιτεμένη της προκοπής και να τα χώνει δεν υπάρχει. Οι καλές εποχές του Πύργου Αθηνών και της Βουλιαγμένης 254, τέλος...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ακουσα μια απιστευτη ιστορια σημερα και μπορω να πω πως σκαλωσα!  :o
Ποσο σπανιο ειναι να βρεις τελικα μια "σητεμενη" και να της τα τρως?  :dancing:
Ακουω εμπειριες και δηλωσεις!!!

Περιορισμενη χρονικα η εμπειρια μου:
Ημουνα 20 χρονων και αυτη το ιδιο. "Παιζαμε" ηδη για ενα διαστημα.  Εκεινο το βραδυ με καλεσε, βγηκαμε, ειχε αμαξι (εγω οχι) οδηγουσε, πηγαμε ταβερνα, πληρωσε, πηγαμε σινεμα πληρωσε, πηγαμε στο διαμερισμα της (φοιτητρια με οικονομιμενους γονεις) ξεσχιστικαμε μεχρι το πρωι. Δεν το ξανακαναμε.  Με πληρωσε???????

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πρεπει καταρχας να σε ερωτευτει η γκομενα xD

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αυτη: ο μπαμπας της εχει εργοστασιο, θειο δημαρχο γενικα απο τις πιο γνωστες και φραγκατες οικογενειες της πολης αλλα τρωει πιο πολυ και απο μενα.
αυτος: φιλος, πολυ ωραιος δεν εχει στον ηλιο μοιρα. τα χουνε 8χρονια πανε για γαμο για να γραφτει το εργοστασιο. ο τυπος εχει γκομενα παραλληλα οπου η χοντρη το ξερει αλλα δεν λεει τπτ γιατι μετα θα μεινει παλι μονη.οταν παντρευτουμε λεει θα τον στρωσω.... (τον βλεπω με κεφαλοκλειδωμα η παντοφλα)... καποτε μου ειχε κανει ανηθικη προταση μια φιλη της εναντι αμοιβης αλλα ειπαμε ειμαι φιλοζωος οχι ζωοφιλος

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ενα ποιημα για τον φιλο μου τον Νικολιο

Θελω να γινω Αγιος
να σωσω την ψυχη μου
μα δεν μαφηνει ο διαολος
που χω μες το βρακι μου

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενα ποιημα για τον φιλο μου τον Νικολιο

Θελω να γινω Αγιος
να σωσω την ψυχη μου
μα δεν μαφηνει ο διαολος
που χω μες το βρακι μου
τι εχει 100 δοντια και κρυβει ενα τερας μεσα του??????????/
το φερμουαρ μου!!!!!!!!!!!!

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Πριν απο πολλα χρονια ειχε τυχει σε φιλο μου απο σαλονικη να του αγορασει R1 η γκομενα κατα την γνωμη μου και αυτο σαν να σε πληρωνει ειναι.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Πριν απο πολλα χρονια ειχε τυχει σε φιλο μου απο σαλονικη να του αγορασει R1 η γκομενα κατα την γνωμη μου και αυτο σαν να σε πληρωνει ειναι.

Έλα ρε φίλε που του αγόρασε μηχανή 16000€...Εκτός αν είναι καμιά σαν ιπποπόταμος (θηλαστικό της ζούγκλας!!!) και δεν τη γαμάει ακόμα και Πακιστανός λαθρομετανάστης μετά από περπάτημα όλης της Ασίας,οπότε βρήκε ένα κορόιδο...Πάντως θα προτιμούσα να γαμάω μια ωραία κοπέλα,και ας μη δώσει τίποτα.Όταν τη βαρεθείς θα φύγεις χωρίς πρόβλημα...

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
μπορει και να ειναι ετσι που τα λες δεν την ειχα δει.το ατομο αυτο το ειχα γνωρισει στον στρατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom