Νέα

Πόσο μαλάκας είμαι και φαίνομαι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε και κερδίστε γλυκό συκαλάκι!

• 1

Ψήφοι: 1 50,0%
  • 2

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Για να κάνουμε ένα τεστ μαλακίας που βαρά πολλούς απο εμάς και ντρέπομαι γι αυτό

1. Βάζω τα αυτοκόλλητα κυκλοφορίας στη σειρά στο παρμπρίζ το ένα δίπλα στ άλλο. Σε 5 χρόνια θα αγοράσω νέο παμπρίζ που έχω σταμπάρει και θα το κολλήσω δίπλα στο παλιό :rockon: :rockon: :rockon:

2. Εχω παλιό αμάξι και βάζω μουσική δυνατά να με προσέχουν. Φυσικά όπως δεν είχα λεφτά για αμάξι δεν έχω και για στέρεο, γι αυτό ο ήχος "ξύνει" όταν το βάζω δυνατά, αλλά τουλάχιστον με προσέχουν.

3. Οταν πρωτοβγαίνω με μια γκόμενα, μιλάω δυνατά στο κινητό μου να με ακούει και λέω πράγματα όπως "Θα τον γαμήσω πες του, τ ακούς? Θα τον εξαφανίσω αμα τον πετύχω" Η γκόμενα πέφτει αβλεπί έτσι.

4. Οταν παω σε στούντιο ή μασαζερί ή σε πιάτσες, γαμάω ακάποτα καμμιά φορά όταν η γκόμενα φαίνεται καθαρή. Εχω έμπειρο μάτι εγώ!

5. Μπαίνω στο ίντερνετ απο ίντερνετ καφέ με το laptop μου, έτσι έχω πλήρη ανωνυμία και κανείς δεν με καταλαβαίνει αν θέλω να βρίσω online κάποιον.

6. Δεν έχω πάει γιατρό ποτέ στη ζωή μου, τι να τον κάνω, αφού νιώθω και είμαι υγιής;

7. Κάνω ταρζανιές στο δρόμο με το βολάν. Είμαι γαμώ τους οδηγούς, σε μένα θα τύχει τρακάρισμα;

8. Δεν πληρώνω τις δόσεις μου στις τράπεζες. Φίλος μου είπε εγγυημένα πως κάποια στιγμή θα με ξεχάσουν και θα σβήσει το χρέος αυτόματα.

9. 'Οταν μιλάω για ποδοσφαιρικά ή πολιτικά μιλάω ως εξής "Σας κερδίσαμε", "Σας γαμήσαμε", "Μας τον πήρατε τον τάδε", κι αυτό γιατί νιώθω πως ανήκω κάπου, σε ένα κομμάτι της κοινωνίας και σίγουρα κι αυτοί θα με υποστηρίξουν κάποια στιγμή όπως το έκανα κι εγώ.

10. Πιστεύω το τέλος του κόσμου θα έρθει τελικά το 2012. Ηταν να γίνει το 1969, μετά αναβλήθηκε για το 1999, μετά πήγε το 2000. τώρα μου είπαν πως ο Πουστράδαμος λέει θα είναι τότε.

Επισκέπτης
Για να κάνουμε ένα τεστ μαλακίας που βαράς πολλούς απο εμάς και ντρέπομαι γι αυτό

1. Βάζω τα αυτοκόλλητα κυκλοφορίας στη σειρά στο παρμπρίζ το ένα δίπλα στ άλλο. Σε 5 χρόνια θα αγοράσω νέο παμπρίζ που έχω σταμπάρει και θα το κολλήσω δίπλα στο παλιό :rockon: :rockon: :rockon:

2. Εχω παλιό αμάξι και βάζω μουσική δυνατά να με προσέχουν. Φυσικά όπως δεν είχα λεφτά για αμάξι δεν έχω και για στέρεο, γι αυτό ο ήχος "ξύνει" όταν το βάζω δυνατά, αλλά τουλάχιστον με προσέχουν.

3. Οταν πρωτοβγαίνω με μια γκόμενα, μιλάω δυνατά στο κινητό μου να με ακούει και λέω πράγματα όπως "Θα τον γαμήσω πες του, τ ακούς? Θα τον εξαφανίσω αμα τον πετύχω"

4. Οταν παω σε στούνιο ή μασαζερί ή σε πιάτσες, γαμάω ακάποτα καμμιά φορά όταν η γκόμενα φαίνεται καθαρή. Εχω έμπειρο μάτι εγώ!

5. Μπαίνω στο ίντερνετ απο ίντερνετ καφέ με το laptop μου, έτσι έχω πλήρη ανωνυμία και κανείς δεν με καταλαβαίνει αν θέλω να βρίσω online κάποιον.

6. Δεν έχω πάει γιατρό ποτέ στη ζωή μου, τι να τον κάνω, αφού νιώθω και είμαι υγιής;

7. Κάνω ταρζανιές στο δρόμο με το βολάν. Είμαι γαμώ τους οδηγούς, σε μένα θα τύχει τρακάρισμα;
θεοςςςςςςς!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Γεια σου Πίτσι-Μαν, μεγάλη μου συμπάθεια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν τα κάνεις όλα αυτά πράγματι είσαι μεγάλος μαλάκας. Τι θέλεις επιβεβαίωση;

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για να κάνουμε ένα τεστ μαλακίας που βαρά πολλούς απο εμάς και ντρέπομαι γι αυτό

3. Οταν πρωτοβγαίνω με μια γκόμενα, μιλάω δυνατά στο κινητό μου να με ακούει και λέω πράγματα όπως "Θα τον γαμήσω πες του, τ ακούς? Θα τον εξαφανίσω αμα τον πετύχω" Η γκόμενα πέφτει αβλεπί έτσι.

4. Οταν παω σε στούντιο ή μασαζερί ή σε πιάτσες, γαμάω ακάποτα καμμιά φορά όταν η γκόμενα φαίνεται καθαρή. Εχω έμπειρο μάτι εγώ!

8. Δεν πληρώνω τις δόσεις μου στις τράπεζες. Φίλος μου είπε εγγυημένα πως κάποια στιγμή θα με ξεχάσουν και θα σβήσει το χρέος αυτόματα.

9. 'Οταν μιλάω για ποδοσφαιρικά ή πολιτικά μιλάω ως εξής "Σας κερδίσαμε", "Σας γαμήσαμε", "Μας τον πήρατε τον τάδε", κι αυτό γιατί νιώθω πως ανήκω κάπου, σε ένα κομμάτι της κοινωνίας και σίγουρα κι αυτοί θα με υποστηρίξουν κάποια στιγμή όπως το έκανα κι εγώ.
Βαλε σαν 10ο κι αυτο που εχεις στην υπογραφη σου Jules και θα εχεις τον 'δεκαλογο του μαλακα'...η μηπως δεν προκειται περι μαλακα αν καποιος ειναι μεγαλοπιασμενος χωρις πτυχιο και με τρελοχαρτο? :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

10. Πιστεύω το τέλος του κόσμου θα έρθει τελικά το 2012. Ηταν να γίνει το 1969, μετά αναβλήθηκε για το 1999, μετά πήγε το 2000. τώρα μου είπαν πως ο Πουστράδαμος λέει θα είναι τότε.
κιριε φιλε μου εγο δε κανο τιποτα απο ολα αφτα που λες αά ολι με φοναζουνε αρχιμαλακοπιτουρα γιατι????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οταν ειδα τον τιτλο χαρηκα γιατι νομιζα οτι γυρισε ο since1991
τελικα απογοητευτηκα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Ρε Θανασση μας πηρανε χαμπαρι ...μην τρως αλλες τουλουμπες
καλα τοσο μαλακουλις εισαι.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
κιριε φιλε μου εγο δε κανο τιποτα απο ολα αφτα που λες αά ολι με φοναζουνε αρχιμαλακοπιτουρα γιατι????

Φίλε μου είσαι προσωπικά πολύ συμπαθής καθώς είσαι μοναδικός. Τώρα για το αρχι-μαλακοπίτουρας, προφανώς είσαι σε μια κατηγορία ένα κλικ πιο πάνω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε μου είσαι προσωπικά πολύ συμπαθής καθώς είσαι μοναδικός. Τώρα για το αρχι-μαλακοπίτουρας, προφανώς είσαι σε μια κατηγορία ένα κλικ πιο πάνω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οχι τι γινεκαι δε με λεη ετσι λεη οτι μου αρεσι να ξενοπιδο και να ξενογαμο,τοποε στι μανα τις μια φορα και κριφακουσα
αλα αφτα που γραφις δε τα κανο
ισε ΦΙΛΟΣ

Cockonutpete3D

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Jules...γίνε Άρης να γουστάρεις!!!ΧΑΧΑΧΑ...Μόλις ξετρύπωσες έναν!!!

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
οχι τι γινεκαι δε με λεη ετσι λεη οτι μου αρεσι να ξενοπιδο και να ξενογαμο,τοποε στι μανα τις μια φορα και κριφακουσα
αλα αφτα που γραφις δε τα κανο
ισε ΦΙΛΟΣ

Είσαι ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ....η γυναίκα σου μάλλον δεν ξέρει τι ψυχή είσαι...Τώρα να πηδάς και λίγο ξένο μουνάκι δεν είναι και τόσο τρομερό...Απλά βάζεις λίγη ποικιλία όπως όλοι μας στο φαϊ.

ΥΓ. Επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως το ξένο μουνάκι ειναι πιο γλυκό πάντα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Ιδίως αν είναι απο νάμπερ ουάν ξεκωλάκι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και για να μην ξεχνιόμαστε ... πάρε και μουσική υπόκρουση ...

[youtube=425,350]
]

πάλι σκατα τα έκανα με το λινκ ....

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυτο ειναι που γουσταρω στο ο καθενας γραφει οτι θελει και κανενας δεν παιρνει χαμπαρι

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom