Νέα

Πόσο μακριά εκτοξεύουμε την χυσιά μας??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vassiliani
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
η εκτοξευση μου εχει φτασει εμενα στο 1 με 1,5 μετρο αποσταση. βεβαια αυτο ειναι σε σπανιες περιπτωσεις οταν υπαρχει πολυ καβλα και εχω να χυσω καιρο. . συνηθως απο τι ξερω και εχω παρατηρησει οταν εχεις να χυσεις 3-4 ημερες τοτε η εκτοξευση ειναι μεγαλητερη σε σχεση οταν χυνεις καθε ημερα.επισης πολλες φορες ισχυει και αυτο οτι περισσοτερο διαρκεια γαμισσιου τοτε μεγαλητερη εκτοξευση.αυτο τουλαχιστον ισχυει τις περισσοτερες φορες σε εμενα.επισης ρολο στην εκτοξευση παιζει και η πιεση που ασκεις στο πεος σου λιγο πριν χυσεις !

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καμιά φορά πάντως παρατηρώ και το φαινόμενο όταν έχω να αυνανιστώ πολλές μέρες, τα χύσια να βγαίνουν παχύρευστα και απλά να τρέχουν και όχι να πετάγονται. Αλλά αυτό πιο σπάνια. :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Φιλαράκο! και πουστρακι να μην είσαι, παίρνεις μέρος όμως. :cum: Πάντως η μαλακια είναι ότι καλλίτερο. Εγώ γουστάρω να χύνω επάνω μου, και μετά να τα πασαλείβω. Τώρα όρθιος? Πάει δυνατά στο μαξιλάρι,και ποιο περα!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Τύπε αν μπορούσες να κάνεις πίπα στον εαυτό σου θα το έκανες?

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Καμιά φορά πάντως παρατηρώ και το φαινόμενο όταν έχω να αυνανιστώ πολλές μέρες, τα χύσια να βγαίνουν παχύρευστα και απλά να τρέχουν και όχι να πετάγονται. Αλλά αυτό πιο σπάνια. :2funny:

να πίνεις πολλά νερά να αραιώσουν τύπε!
αν διψάς και έχεις λιώσει στον ιδρώτα λογικό είναι να σου βγαίνουν σα μαρμελάδα  :cum:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
44
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 8069319[1].jpg
    8069319[1].jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 44
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Φιλαράκο επιδεις γυμνάζομαι. Λυγίζω το σώμα μου, και όντως κάνω τσιμπούκι μόνος μου. Ακόμα τα παίρνω όλα στο στόμα, και τα απολαμβάνω! Καύλωσες??? :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Γιόγκα και πιλάτες κάνεις τύπε? 

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
να πίνεις πολλά νερά να αραιώσουν τύπε!
αν διψάς και έχεις λιώσει στον ιδρώτα λογικό είναι να σου βγαίνουν σα μαρμελάδα  :cum:

Σωστό και αυτό με τα νερά  ;) Αλλά θέλω να βρω και καμιά γκόμενα μπας και ξεμπουκώσει το σύστημα ψεκασμού  :cum:

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Οσο περνανε τα χρονια ολο και λιγοτερη αποσταση ο παπους ο βατραχος

Stories

Νέο!

Stories