Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
επισης εχει και διαφορα αν τραβας μαλακια με το δεξι ή με το αριστερο χερι....με το αριστερο παει πιο μακρια εγγυημενα.....
υΓ Σε δεξιοχειρα εννοειται
yeap ;)
επισης εχει και διαφορα αν τραβας μαλακια με το δεξι ή με το αριστερο χερι....με το αριστερο παει πιο μακρια εγγυημενα.....
υΓ Σε δεξιοχειρα εννοειται
η Νικόλ έχει ακόμα το ίδιο ύψος ενώ η Σοφία λόγω ηλικίας είναι κάτω κι από 1,70μ πλέον
οστεοπορωση και κυφωση μαν;η Νικόλ έχει ακόμα το ίδιο ύψος ενώ η Σοφία λόγω ηλικίας είναι κάτω κι από 1,70μ πλέον
Φιλαράκο! και πουστρακι να μην είσαι, παίρνεις μέρος όμως. Πάντως η μαλακια είναι ότι καλλίτερο. Εγώ γουστάρω να χύνω επάνω μου, και μετά να τα πασαλείβω. Τώρα όρθιος? Πάει δυνατά στο μαξιλάρι,και ποιο περα!!
Καμιά φορά πάντως παρατηρώ και το φαινόμενο όταν έχω να αυνανιστώ πολλές μέρες, τα χύσια να βγαίνουν παχύρευστα και απλά να τρέχουν και όχι να πετάγονται. Αλλά αυτό πιο σπάνια.
Φιλαράκο επιδεις γυμνάζομαι. Λυγίζω το σώμα μου, και όντως κάνω τσιμπούκι μόνος μου. Ακόμα τα παίρνω όλα στο στόμα, και τα απολαμβάνω! Καύλωσες???Τύπε αν μπορούσες να κάνεις πίπα στον εαυτό σου θα το έκανες?
Φιλαράκο επιδεις γυμνάζομαι. Λυγίζω το σώμα μου, και όντως κάνω τσιμπούκι μόνος μου. Ακόμα τα παίρνω όλα στο στόμα, και τα απολαμβάνω! Καύλωσες???
να πίνεις πολλά νερά να αραιώσουν τύπε!
αν διψάς και έχεις λιώσει στον ιδρώτα λογικό είναι να σου βγαίνουν σα μαρμελάδα