Νέα

Πόσο μακριά εκτοξεύουμε την χυσιά μας??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vassiliani
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Το καλοκαίρι που γ@. . . . κυριολεκτικά στο τρέξιμο όταν εκτοξευόταν το υγρό πυρ πήγαινε στον έξω απο'δώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι παίζει ρόλο αν είσαι όρθιος ή καθιστός/ξαπλωμένος!!

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
740
Πόντοι
81
Ενα καλοκαιρι μια γκομενα που ειχα τοτε ειχε φυγει διακοπες και για δυο εβδομαδες δεν τον ειχα παιξει καν οποτε ειχε συσσωρευθει πολυ πραμα. Οταν γυρισε βρεθηκαμε και πηδιομασταν και στο 3λεπτο της λεω sorry δεν αντεχω αλλο τον βγαζω εξω, βγαζω καποτα για να τη χυσω στην κοιλια και βυζια και φευγουν κατι κορδονια κανονιες στη μαπα, στα μαλλια στο μαξιλαρι. Η τυπισσα ειχε μεινει καγκελο (δεν τα ειχε ξαναφαει στη μουρη απο εμενα τουλαχιστον), εγω κοντευα να λιποθυμησω απο αυτο που ειχα βγαλει και κοιταω τον τοιχο πανω απο το κεφαλι της και ειχαν πεσει 2 βολες και εκει και ειχαν απλωθει απο τη δυναμη που εσκασαν :P Εχω την εντυπωση πως αν δεν ηταν τοιχος πισω, θα ειχαν μπει σε τροχια, δεν ειχα και δεν εχω ξαναχυσει απο τοτε ετσι.

Επισκέπτης
Τι λέτε ρε μάγκες ;;;;;;
Εγώ έχω να μείνω  χωρίς να χύσω για πάνω από 38 ώρες,
πάνω από 10 χρόνια.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εμενα γενικα το χυσι μου φτανει μακρια...Στη μαλακια οχι και τοσο αλλα οταν γαμαω και υπαρχει πιο πολυ τρομπαρισμα δεν μπορω να κοντρολαρω που θα παει η ριπη μου...Γαμαω μια γκομενα εδω και πολλα χρονια συστηματικα και παντα τη χυνω στη μουρη,παντα ομως.Σε σημειο που λεω οτι αμα δε τη χυσω στη μουρη παει τσαμοα το γαμησι.εχει φαει λιτρα στη μουρη απο μενα...ε λοιπον,την πρωτη ριπη ποτε δεν εχω καταφερει να τη στοχευσω στη μαπα της ακριβως.
Φευγει με τετοια ορμη και δυναμη που μια στα μαλια της θα παει,μια στον καναπε,στο μαξιλαρι...τα υπολοιπα τα τρωει κανονικα μετα και την κανω λουτσα...
Τρελλαινομαι να χυνω τα ξεκωλακια στη μουρη οπως και στα βυζια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εμενα γενικα το χυσι μου φτανει μακρια...Στη μαλακια οχι και τοσο αλλα οταν γαμαω και υπαρχει πιο πολυ τρομπαρισμα δεν μπορω να κοντρολαρω που θα παει η ριπη μου...Γαμαω μια γκομενα εδω και πολλα χρονια συστηματικα και παντα τη χυνω στη μουρη,παντα ομως.Σε σημειο που λεω οτι αμα δε τη χυσω στη μουρη παει τσαμοα το γαμησι.εχει φαει λιτρα στη μουρη απο μενα...ε λοιπον,την πρωτη ριπη ποτε δεν εχω καταφερει να τη στοχευσω στη μαπα της ακριβως.
Φευγει με τετοια ορμη και δυναμη που μια στα μαλια της θα παει,μια στον καναπε,στο μαξιλαρι...τα υπολοιπα τα τρωει κανονικα μετα και την κανω λουτσα...
Τρελλαινομαι να χυνω τα ξεκωλακια στη μουρη οπως και στα βυζια...
εχεις κανει πλουσιους αυτους που καθαριζουν σαλονια δλδ τυπε

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εχεις κανει πλουσιους αυτους που καθαριζουν σαλονια δλδ τυπε
Τυπε εχω αφησει πολλες σταμπες...οχι μονο σε αυτην,σε πολλους καναπεδες δεξια και αριστερα χαχαχαχ

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το καλοκαίρι που γ@. . . . κυριολεκτικά στο τρέξιμο όταν εκτοξευόταν το υγρό πυρ πήγαινε στον έξω απο'δώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι παίζει ρόλο αν είσαι όρθιος ή καθιστός/ξαπλωμένος!!

Επίσης παίζει ρόλο σε ποια γωνία έχεις το καβλί, πόσον καιρό έχεις να  :zfuck: Επίσης αν  :jerking: με το να  :zfuck: έχει διαφορά κυρίως στην ποσότητα. Στο γαμήσι βγάζεις παραπάνω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μας έβαλε όμως και ψάξαμε την σημασία του παρσέκ όσους δεν το γνωρίζαμε η γνώση υπάρχει παντούμόνο  ;)
μόνο εσύ έψαξες το παρσεκ βάτραχε
Οι υπόλοιποι είπαμε ο πυροβολημενος έκανε πάλι πόστ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Συγχαρητηρια για το θρεντ.
Εγω θυμαμαι μια φορα ημουνα με μια κοπελα (ιεραποστολικο)και ενιωθα οτι πλησιαζω, και τραβιεμαι (καποτα δεν φοραγα).
Και φευγουν και την πετυχαινουν στο ματι.
Απο τη μια καταντραπηκα, απο την αλλη το χαρηκα.
Ευτυχως δεν παραπονεθηκε. Της ζητησα συγνωμη και ειπε απλως "ε ενταξει βρε καλε μου, κοφτη στο χυσι θα βαλεις?"

http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/KOINWNIA/new/arkoydess.jpg[/img[/URL]]

* αυτά τα θέματα τύπου πόσο τον έχετε, πόσο μακριά χύνετε κλπ οκ μπορεί να είναι διασκεδαστικά αλλά κάποια [u]παίζει[/u] και να ανοίγονται από πουστράκια για να διαβάζουν τις απαντήσεις και να τρομπάρουν :idiot:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/KOINWNIA/new/arkoydess.jpg[/img[/URL]]

* αυτά τα θέματα τύπου πόσο τον έχετε, πόσο μακριά χύνετε κλπ οκ μπορεί να είναι διασκεδαστικά αλλά κάποια [u]παίζει[/u] και να ανοίγονται από πουστράκια για να διαβάζουν τις απαντήσεις και να τρομπάρουν :idiot:
[/quote]

Μικρό το κακό

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
44
Πόντοι
246
Φιλαράκο! και πουστρακι να μην είσαι, παίρνεις μέρος όμως. :cum: Πάντως η μαλακια είναι ότι καλλίτερο. Εγώ γουστάρω να χύνω επάνω μου, και μετά να τα πασαλείβω. Τώρα όρθιος? Πάει δυνατά στο μαξιλάρι,και ποιο περα!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Συνημμένα

• 7520537[1][1].jpg
    7520537[1][1].jpg
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 49

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Επίσης παίζει ρόλο σε ποια γωνία έχεις το καβλί, πόσον καιρό έχεις να  :zfuck: Επίσης αν  :jerking: με το να  :zfuck: έχει διαφορά κυρίως στην ποσότητα. Στο γαμήσι βγάζεις παραπάνω.
επισης εχει και διαφορα αν τραβας μαλακια με το δεξι ή με το αριστερο χερι....με το αριστερο παει πιο μακρια εγγυημενα.....

υΓ Σε δεξιοχειρα εννοειται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom