You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο μακριά εκτοξεύουμε την χυσιά μας??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vassiliani
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι παίζει ρόλο αν είσαι όρθιος ή καθιστός/ξαπλωμένος!!
Λίγο φυσική να ξέρεις και λίγο με νεροπίστολο να χεις παίξει μικρός...λογικό ακούγεται!
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 740
- Πόντοι
- 81
Ενα καλοκαιρι μια γκομενα που ειχα τοτε ειχε φυγει διακοπες και για δυο εβδομαδες δεν τον ειχα παιξει καν οποτε ειχε συσσωρευθει πολυ πραμα. Οταν γυρισε βρεθηκαμε και πηδιομασταν και στο 3λεπτο της λεω sorry δεν αντεχω αλλο τον βγαζω εξω, βγαζω καποτα για να τη χυσω στην κοιλια και βυζια και φευγουν κατι κορδονια κανονιες στη μαπα, στα μαλλια στο μαξιλαρι. Η τυπισσα ειχε μεινει καγκελο (δεν τα ειχε ξαναφαει στη μουρη απο εμενα τουλαχιστον), εγω κοντευα να λιποθυμησω απο αυτο που ειχα βγαλει και κοιταω τον τοιχο πανω απο το κεφαλι της και ειχαν πεσει 2 βολες και εκει και ειχαν απλωθει απο τη δυναμη που εσκασαν Εχω την εντυπωση πως αν δεν ηταν τοιχος πισω, θα ειχαν μπει σε τροχια, δεν ειχα και δεν εχω ξαναχυσει απο τοτε ετσι.
Επισκέπτης
Τι λέτε ρε μάγκες ;;;;;;
Εγώ έχω να μείνω χωρίς να χύσω για πάνω από 38 ώρες,
πάνω από 10 χρόνια.
πάνω από 10 χρόνια.
Εμενα γενικα το χυσι μου φτανει μακρια...Στη μαλακια οχι και τοσο αλλα οταν γαμαω και υπαρχει πιο πολυ τρομπαρισμα δεν μπορω να κοντρολαρω που θα παει η ριπη μου...Γαμαω μια γκομενα εδω και πολλα χρονια συστηματικα και παντα τη χυνω στη μουρη,παντα ομως.Σε σημειο που λεω οτι αμα δε τη χυσω στη μουρη παει τσαμοα το γαμησι.εχει φαει λιτρα στη μουρη απο μενα...ε λοιπον,την πρωτη ριπη ποτε δεν εχω καταφερει να τη στοχευσω στη μαπα της ακριβως.
Φευγει με τετοια ορμη και δυναμη που μια στα μαλια της θα παει,μια στον καναπε,στο μαξιλαρι...τα υπολοιπα τα τρωει κανονικα μετα και την κανω λουτσα...
Τρελλαινομαι να χυνω τα ξεκωλακια στη μουρη οπως και στα βυζια...
Φευγει με τετοια ορμη και δυναμη που μια στα μαλια της θα παει,μια στον καναπε,στο μαξιλαρι...τα υπολοιπα τα τρωει κανονικα μετα και την κανω λουτσα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εχεις κανει πλουσιους αυτους που καθαριζουν σαλονια δλδ τυπεΕμενα γενικα το χυσι μου φτανει μακρια...Στη μαλακια οχι και τοσο αλλα οταν γαμαω και υπαρχει πιο πολυ τρομπαρισμα δεν μπορω να κοντρολαρω που θα παει η ριπη μου...Γαμαω μια γκομενα εδω και πολλα χρονια συστηματικα και παντα τη χυνω στη μουρη,παντα ομως.Σε σημειο που λεω οτι αμα δε τη χυσω στη μουρη παει τσαμοα το γαμησι.εχει φαει λιτρα στη μουρη απο μενα...ε λοιπον,την πρωτη ριπη ποτε δεν εχω καταφερει να τη στοχευσω στη μαπα της ακριβως.
Τυπε εχω αφησει πολλες σταμπες...οχι μονο σε αυτην,σε πολλους καναπεδες δεξια και αριστερα χαχαχαχεχεις κανει πλουσιους αυτους που καθαριζουν σαλονια δλδ τυπε
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
σε παρσέκ μετράει?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
όλο μαλακιεςσε παρσέκ μετράει?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όλο μαλακιες
μας έβαλε όμως και ψάξαμε την σημασία του παρσέκ όσους δεν το γνωρίζαμε η γνώση υπάρχει παντού ;)
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Το καλοκαίρι που γ@. . . . κυριολεκτικά στο τρέξιμο όταν εκτοξευόταν το υγρό πυρ πήγαινε στον έξω απο'δώ
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι παίζει ρόλο αν είσαι όρθιος ή καθιστός/ξαπλωμένος!!
Επίσης παίζει ρόλο σε ποια γωνία έχεις το καβλί, πόσον καιρό έχεις να Επίσης αν με το να έχει διαφορά κυρίως στην ποσότητα. Στο γαμήσι βγάζεις παραπάνω.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι λέτε ρε μάγκες ;;;;;;
πάνω από 10 χρόνια.
Είσαι 11?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μόνο εσύ έψαξες το παρσεκ βάτραχεμας έβαλε όμως και ψάξαμε την σημασία του παρσέκ όσους δεν το γνωρίζαμε η γνώση υπάρχει παντούμόνο ;)
Οι υπόλοιποι είπαμε ο πυροβολημενος έκανε πάλι πόστ
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Συγχαρητηρια για το θρεντ.
Εγω θυμαμαι μια φορα ημουνα με μια κοπελα (ιεραποστολικο)και ενιωθα οτι πλησιαζω, και τραβιεμαι (καποτα δεν φοραγα).
Και φευγουν και την πετυχαινουν στο ματι.
Απο τη μια καταντραπηκα, απο την αλλη το χαρηκα.
Ευτυχως δεν παραπονεθηκε. Της ζητησα συγνωμη και ειπε απλως "ε ενταξει βρε καλε μου, κοφτη στο χυσι θα βαλεις?"
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/KOINWNIA/new/arkoydess.jpg[/img[/URL]]
* αυτά τα θέματα τύπου πόσο τον έχετε, πόσο μακριά χύνετε κλπ οκ μπορεί να είναι διασκεδαστικά αλλά κάποια [u]παίζει[/u] και να ανοίγονται από πουστράκια για να διαβάζουν τις απαντήσεις και να τρομπάρουν :idiot:
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
κι αν πω πως όλο μαλακίες ερωτήσεις γίνονται???όλο μαλακιες
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/KOINWNIA/new/arkoydess.jpg[/img[/URL]]
* αυτά τα θέματα τύπου πόσο τον έχετε, πόσο μακριά χύνετε κλπ οκ μπορεί να είναι διασκεδαστικά αλλά κάποια [u]παίζει[/u] και να ανοίγονται από πουστράκια για να διαβάζουν τις απαντήσεις και να τρομπάρουν :idiot:
[/quote]
Μικρό το κακό
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ναι,τα σοβαρά θέματα είναι τι ύψος είχε η σοφία λόρεν και η νικόλ μηντμανκι αν πω πως όλο μαλακίες ερωτήσεις γίνονται???
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 44
- Πόντοι
- 246
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επισης εχει και διαφορα αν τραβας μαλακια με το δεξι ή με το αριστερο χερι....με το αριστερο παει πιο μακρια εγγυημενα.....Επίσης παίζει ρόλο σε ποια γωνία έχεις το καβλί, πόσον καιρό έχεις να Επίσης αν με το να έχει διαφορά κυρίως στην ποσότητα. Στο γαμήσι βγάζεις παραπάνω.
υΓ Σε δεξιοχειρα εννοειται
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η Νικόλ έχει ακόμα το ίδιο ύψος ενώ η Σοφία λόγω ηλικίας είναι κάτω κι από 1,70μ πλέονναι,τα σοβαρά θέματα είναι τι ύψος είχε η σοφία λόρεν και η νικόλ μηντμαν