apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λυσσαρες.....
αληθεια ο κλωνος γιατι δεν βαζει την βαλεντινα παλι μεσα;αντε να αρχιζει ο χαβαλες,ωραια τα λες ρε κουφαλα λαγουδακη
βαλεντινα γυρνα πισω!αλικη αλλαξε λογαριασμο και μπες σαν σταρ τρανς!
Γιατι δεν το κανεις εσυ...... δεν νομιζω να σου ειναι δυσκολο.......
Αυτο το Με κάθε σοβαρότητα ... Με συγκλονισε...
Μπειτε μια μερα και οι 3 μαζι να γινη Τζερτζελες. Να γελαση ο κοσμακης..
Μια που το ανοιξατε το μπακαλικο ας εχει και ενα οφελος....
Φαίνετε λίγο γριά η Δανάη.
Να πώ και για τα ακάποτα που λένε πως γουστάρει? Ο άλλος λέει ξενέρωσε μόλις την είδε!πρέπει να τάχει τα χρονάκια της 40 γεμάτα ίσως και...
Πρεπει να "εκπαιδευσεις" τον κλωνο σου... Παει το χασαμε!Ρε ουτε εγω δεν το καταλαβα ετσι οπως το εγραψες!!
βαλεντινα γυρνα πισω!αλικη αλλαξε λογαριασμο και μπες σαν σταρ τρανς!
δε το χασαμε...το καψαμε...Πρεπει να "εκπαιδευσεις" τον κλωνο σου... Παει το χασαμε!
Ταλος τι μαθαινω?? Εχουμε βρεθει απο κοντα??
ISO9002 εχουμε βρεθει απο κοντα??
Το μονο ειναι σιγουρο. Ειμαι απο την πρωτη σελιδα μεσα του θρεντ Τραβελια με προσοντα και εχουμε φταση σελιδα 720 και ακομα υπαρχω μηπως ενοχλει καποιους???? Λεω τωρα ρε παιδι μου μηπως τρωω το ψωμι κανενος ξερω εγω?? Και θα συνεχισω να υπαρχω οσο υπαρχουν κωλοπαιδα εδω....... θα υπαρχω και εγω... παρτε το χαμπαρη...
Ε και..... και 2000 να φτασει οσο εισαι απλα θα τα ακους....
Εισαι τοσο ασχημουλη που δεν μπορεις να μεινεις ασχολιαστο.....
Ρε δαναητσα θα ηθελα να σε δω :
Αβαφτη.... τσασμενο ποστις..... με τους κυκλους στα ματακια... εκεινη την ωρα που πας με τις παντοφλες να κανεις εκεινο το ντουζ , μετα απο το φορτε της ημερας........ Εκει θα ηθελα να σε δω.......!!!
ΑΚΑΠΕΛΩΤΑ.......!!!
Aς δροσιστουμε λιγο!!![youtube=425,350] <object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Εδώ είμαι οπότε θες έλα να με δεις. Νομίζεις ότι κουβαλάω κόμπλεξ?? Τουλάχιστον Εδώ όσες είμαστε πραγματικές δεν έχουμε πρόβλημα να δείξουμε τον εαυτό μας... Τα άτομα που είναι τέτοιο στιλ απλά τα απομονώνουν Εδώ και αναγκάζονται να ανοίξουν θρεντ μπας και τα προσέξει κάποιος κατάλαβες αγαπητέ Αλικο?? Διότι εσύ και η παρεουλα σου είστε για το πουτσο Εδώ. Ας προσέχατε λοιπόν....Ε και..... και 2000 να φτασει οσο εισαι απλα θα τα ακους....
Εισαι τοσο ασχημουλη που δεν μπορεις να μεινεις ασχολιαστο.....
Ρε δαναητσα θα ηθελα να σε δω :
Αβαφτη.... τσασμενο ποστις..... με τους κυκλους στα ματακια... εκεινη την ωρα που πας με τις παντοφλες να κανεις εκεινο το ντουζ , μετα απο το φορτε της ημερας........ Εκει θα ηθελα να σε δω.......!!!
ΑΚΑΠΕΛΩΤΑ.......!!!