Νέα

Πόσο Κομπλεξικοί παίζει να είναι οι Ρουμάνοι τελικά ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είμαι 2 χρόνια στην κώλο-Ρουμανία κι επειδή έξω καταλάβει ότι όλοι οι Ρουμάνοι κατακλύζονται από χιλιάδες κόμπλεξ έξω πάψει να ανοίγω συζητήσεις μαζί τους πλέον μέχρι να βγάλω αρκετά χρήματα και να την κάνω για Ρωσσία.
Χθες που έψαχνα για σπίτι, λόγω του ότι άλλαξα πόλη (από Βουκουρέστι ήρθα Arad), έπεσα σε ιδιοκτήτη που είχε πολύ όρεξη για πολιτικές και κοινωνιολογικές συζητήσεις.
Εγώ απλά πήγα να δω πως είναι το διαμέρισμα που ενοικιάζει κι εκείνος με κράτησε
1 ώρα μιλώντας μου για κρίση, για δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα και τελείωσε στην Ελλάδα κτλ.
Δεν άντεξα κι άρχισα επίθεση (με το γάντι) κατά της τρισαθλίας χώρας του λέγοντας του έμεσα πως για να μας φτάσουν θα χρειαστούν 100 χρόνια.
Αφού πλέον τον ισοπέδωσα σε όλα τα επίπεδα (από ιστορία, πολιτισμό,πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Ολυμπιακούς αγώνες, ανάπτυξη, τουρισμό, φυσικές ομορφιές, πλούτο σε αεροδρόμια, δρόμους, metro, κτήρια, Clubs κτλ) άλλαξε θέμα και φτάσαμε να μιλάμε για γκόμενες... κι εκεί που τα λέγαμε μου πρότεινε να πάμε σε ένα μπαράκι που δουλεύει η ερωμένη του για να μου την γνωρίσει.
Φτάσαμε λοιπόν στο bar (ένα βρώμικο δωματιάκι με 5-6 τραπεζάκια κι έναν πάγκο με μετρημένα μπουκάλια δηλαδη)
και με συστήνει στην ερωμένη και σε μια συνάδελφο της η οποία αμέσως με γουστάρε κι άρχισε να μου μιλάει Ελληνικά και να μου λέει πως πέρασε στην Ελλάδα (Ιωάννινα) πριν από μερικά χρόνια που είχε πάει για δουλειά.Η γκόμενα του τύπου μου έκανε κι ένα κοπλιμέντο "Esti un baiat foarte frumos" (Είσαι πολύ ωραίο αγόρι) κι ο τύπος την πιάνει παιχνιδιάρικα από το λαιμό την φιλάει και της λέει "Εσύ είσαι γεννημένη για Ρουμάνο δεν είσαι για τυχοδιoκτικούς μεσογειακούς" -Το καταπίνω- διότι η φίλη της γκόμενας του κούνησε την καρέκλα και ήρθε και κόλησε δίπλα μου ακουμπώντας με και μιλώντας μου σε απόσταση αναπνοής....  Ο τύπος με την ερωμένη την θαύμασαν για τα Ελληνικά της και της έκαναν κοπλιμέντο κι εκείνη τους απαντά με ένα θράσσος "Ε αφού οι Έλληνες δεν μιλάνε καθόλου Αγγλικά έπρεπε να μάθω από της πρώτες μέρες που έφτασα Ελλάδα τα Ελληνικά" Εκείνη τη στιγμή τα πήρα άγρια κι άρχισα "Αυτό είναι αστείο ! Στην Ελλάδα τα Αγγλικά τα έχουμε δεύτερη γλώσσα" εκείνη να επιμένει, ο μαλάκας ο άλλος να την ακούει μαζί με την ερωμένη του και να γυρνάει με ειρωνία να με ρωτάει
"Αλήθεια δεν μιλάτε Αγγλικά?"
Εκεί πια τα πήρα ακόμα πιο άγρια κι αρχίζω "Μπορώ να αποδείξω αυτή τη στιγμή ότι ο Έλληνας τα μιλάει άπταιστα ενώ οι Ρουμάνοι δεν μπορούν να σταθούν σε μια κουβέντα στα Αγγλικά - Let's carry on our conversation in English then"
Kι αρχίζει η ερωμένη του "Είσαι την Ρουμανία και πρέπει να μιλάς Ρουμανίkα μαζί μας" Kαι τότε γυρίζω κι εγώ και τους λέω "και το που καταδέχτικα να κάτσω να μιλήσω 2 ώρες μαζί σας πολύ σας είναι ΡΟΥΜΆΝΟΙ !" και σηκώθηκα τους πέταξα 100 RON υποτιμητικά στο τραπέζι κι έφυγα .
Δεν με νοιάζει που έχασα την ευκαιρία με την γκόμενα διότι έxω ένα milf το οποίο το κάνω όπως θέλω και της έξω κόψει τον αέρα σχετικά με την Ελλάδα (δεν τολμάει να πει το παραμικρό για την ένδοξη χώρα μου - Μόνο εγώ λέω για τη δική της και καλά κάνω).
Οι Ρουμάνοι μας ζηλεύουν επικύνδινα  !!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μεγαλε αναψε κανα κερακι που ακομα δεν εισαι πεταμενος σε κανα υπονομο οπου μετα θα σε αναλαβουν τα παιδια του τσαουσεσκου για μεσημεριανο

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ήμουνα αυτή την εβδομάδα δύο μέρες στη συμπροτεύουσα (Θεσ.). Έμενα σε ένα ξενοδοχείο στην Εγνατία. Ένα από τα  πρωϊνά που κατέβηκα να φάω στο ξενοδοχείο, μέσα στη σάλα ήτανε ένα μεγάλο γκρουπ από ρουμάνους/ρουμάνες, ανάκατοι από παπάδες παπαδιές και θεούσες (ωραία μουνάκια). Αφού φάγανε του σκοτωμού και ήπιανε όλους τους χυμούς και καφέδες πήραν και σχεδόν όλα τα κρουασάν και άλλα διάφορα από τον πάγκο. Οι υπόλοιποι που κατέβηκαν (Έλληνες) μετά για να φάνε, φάγανε τ΄αρχι.....τους, αφού οι ρουμάνοι τα είχανε αρπάξει όλα για το ταξίδι της επιστροφής. Εντάξει, είπαμε να πάρουμε κάτι μαζί μας, αυτοί τα πήραν όλα. Δεν κατακρίνεται η συγκεκριμένη πράξη (μπορεί να μην είχανε και πολλά λεφτά οι άνθρωποι μαζί τους) αλλά η νοοτροπία  "να αρπάξουμε" ήταν πολύ έντονη.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μεγαλε χαλαρωσε αυτα ειναι καποια μεμονωμενα περιστατικα κ τετοιους ειδους κομπλεξιλικια μπορεις να συναντησεις σε καθε λαο,σε ολη την ευρωπη συγκεκριμενα...γιατι εδω στην ελλαδα δεν υπαρχουν κομπλεξικα ατομα που θα κοιταξουν να σε μειωσουν?η νομιζεις οτι αν πας ρωσια θα σου στρωνουν κοκκινα χαλια,επειδη εισαι ελληνας?σπουδασα κ γω ρουμανια κ υπαρχει πολυς κοσμος που μας παει,μας εκτιμαει κ μιλαει με τα καλυτερα για μας...μην ξεχνας αλλωστε οτι πολλοι ελληνες εχουν κανει κατα το παρελθον απειρες μαλακιες στη ρουμανια κ εχουν αφησει κακο ονομα...μαλλον θα σαι πιο μικρος για να ξερεις...πολλοι ελληνες πριν 20 χρονια οταν αυτοι μολις ειχαν βγει απο τον κουμανισμο κ ηταν μεσα στη φτωχεια τους πηγαιναν ρουμανια κ φεροντουσταν προκλητικα πιστευοντας οτι με τα χρηματα μπορουν να τα γαμησουν ολα
για το περιστατικο με το ξενοδοχειο που περιγραφει ο φιλος απο πανω...πιστεψε με φιλε εχω βρεθει κ σε γκρουπ ελληνων στο εξωτερικο κ εχουν κανει ακριβως το ιδιο!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
για το περιστατικο με το ξενοδοχειο που περιγραφει ο φιλος απο πανω...πιστεψε με φιλε εχω βρεθει κ σε γκρουπ ελληνων στο εξωτερικο κ εχουν κανει ακριβως το ιδιο!
Eίναι αλήθεια αυτό που λες και για τους Έλληνες που κάνουν κάτι αντίστοιχο από γυφτιά όμως. Ωστόσο οι ρουμάνοι εχουν και αρκετή φτώχια  οπότε είναι αναμενόμενη αυτή η συμπεριφορά. Τελικά δεν είναι κατακρητέο κάτι τέτοιο, απλώς είναι γυφτιά.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ειχαν φτωχια...τωρα εχουν στρωσει τα πραγματα προς το καλυτερο...κ ετσι οπως παμε μαλλον οι φτωχοι του χωριου θα μαστε εμεις

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
GiganteBuono η μαλακία σου είναι ότι έδωσες αξία σε τέτοια βλαχαδερά συζητώντας μαζί τους.. Χαλάς και τη ζαχαρένια σου και πας να μπλέξεις σε καβγά για μαλακίες.. ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ να πιάσουμε ΣΟΒΑΡΗ συζήτηση με οποιοδήποτε αμόρφωτο και ΑΞΕΣΤΟ στοιχείο οποιασδήποτε εθνικότητας! Δεν βγαίνουμε για ποτό μαζί του ειδικά αν είναι προφανές ότι έχει σκοπό να μας προκαλέσει και να μας κάνει σπάσιμο..
Αν ήθελες να νοικιάσεις το σπίτι του έπρεπε να τον κόψεις εκεί που πήγε να ανοίξει συζήτηση και γενικά να τον έχεις ένα "Γεια, τι κάνεις" και το ενοίκιο στην ώρα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
GiganteBuono η μαλακία σου είναι ότι έδωσες αξία σε τέτοια βλαχαδερά συζητώντας μαζί τους.. Χαλάς και τη ζαχαρένια σου και πας να μπλέξεις σε καβγά για μαλακίες.. ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ να πιάσουμε ΣΟΒΑΡΗ συζήτηση με οποιοδήποτε αμόρφωτο και ΑΞΕΣΤΟ στοιχείο οποιασδήποτε εθνικότητας! Δεν βγαίνουμε για ποτό μαζί του ειδικά αν είναι προφανές ότι έχει σκοπό να μας προκαλέσει και να μας κάνει σπάσιμο..
Αν ήθελες να νοικιάσεις το σπίτι του έπρεπε να τον κόψεις εκεί που πήγε να ανοίξει συζήτηση και γενικά να τον έχεις ένα "Γεια, τι κάνεις" και το ενοίκιο στην ώρα.

Γι αυτο του λεω ν αναψει κερακι που δεν βρεθηκε το κεφαλι του στο βουκουρεστι και το ποδι στην κραιοβα

πηγε και στο κωλομπαρο να κανει εντονο διαλογο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ειχαν φτωχια...τωρα εχουν στρωσει τα πραγματα προς το καλυτερο...κ ετσι οπως παμε μαλλον οι φτωχοι του χωριου θα μαστε εμεις

Μπορεί να έστρωσαν εκεί πέρα, αλλά από τρόπους πάσχουν.....

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
οι μοναδικοι λαοι που μας συμπαθουνε ακομα στην ευρωπη,ειναι οι ιταλοι κ οι ισπανοι.
οι υπολοιποι μας εχουνε για γυφτους,τεμπεληδες,καλοπερασακηδες και πολλα αλλα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οι μοναδικοι λαοι που μας συμπαθουνε ακομα στην ευρωπη,ειναι οι ιταλοι κ οι ισπανοι.
οι υπολοιποι μας εχουνε για γυφτους,τεμπεληδες,καλοπερασακηδες και πολλα αλλα.

και οι αλβανοι

μοιαζουν πολυ με τους νεοελληνες

Επισκέπτης
πουστικη κωλοφαρα ειναι...
οσο για τα αγγλικα που δηθεν ξερουν....
ΑΡΧΙΔΙΑ ξερουν  . . . :2funny:  βρεθηκα περισυ τα χριστουγεννα εκει και σε μια παρεα 8 ατομων μονο μια γκομενα ηξερε
απλα τα πολυ βασικα...

παπαρια αγγλικα γνωριζουν!!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
πουστικη κωλοφαρα ειναι...
οσο για τα αγγλικα που δηθεν ξερουν....
ΑΡΧΙΔΙΑ ξερουν  . . . :2funny:  βρεθηκα περισυ τα χριστουγεννα εκει και σε μια παρεα 8 ατομων μονο μια γκομενα ηξερε
απλα τα πολυ βασικα...

παπαρια αγγλικα γνωριζουν!!!
foarte multi pupici

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.630
Πόντοι
4.125
Φιλαράκο μου από όλο αυτό που διάβασα δεν κατάλαβα γιατί οι Ρουμάνοι είναι κομπλεξικοί. Κομπλεξικοί είμαστε εμείς που δεν εξυψώνουμε την χώρα μας. Ενώ έχουμε κάνει τόσα για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας σκέψης και του παγκόσμιου πολιτισμού δεν έχουμε ιδέα για το τι έχουμε πετύχει ως έθνος λόγω του ότι στα σχολεία μας δεν μπήκαν ποτέ στο κόπο να μας τα μάθουν. Έτσι καθόμαστε και ανοίγουμε συζητήσεις με το κάθε πικραμένο λιγούρι του ανατολικού μπλόκ που δεν έχει γνωρίσει τι είναι δημοκρατία και ελεύθερη έκφραση ακόμη και στις μέρες μας, να αναφέρει οτι η χώρα του είναι αξιόλογη. Δυστυχώς εκεί μας έχουν καταντήσει. Να ντρεπόμαστε οτι είμαστε Ελληνες και να μας έχουν βγάλει άχρηστους. Ποιούς? Τους Έλληνες που στελεχώνουν τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και είναι πίσω από όλα τα μεγάλα ερευνητικά πρότζεκτ. !!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιο κομπλεξικούς από τους νεο-Έλληνες αποκλείεται να βρεις...νιώθουν μεγάλοι κ τρανοί σε όλα-όλοι,επειδή κάποτε υπήρξε ο Σωκράτης στο ίδιο έδαφος, χτίσανε κάποιοι Παρθενώνα...νικήσαν τα Μογγόλα το 21(λέμε τώρα,ας μην βάζαν χέρι στα μεμέτια οι Μεγάλες Δυνάμεις κ όλοι οι επαναστάτες την τύχη του Διάκου θα είχανε) και αντιστάθηκαν στους μακαρονάδες το 40(μετά οι ναζί βέβαια περίπατο κ η η Ελλάς τελικά υποδουλώθηκε).

Κοντινότερη ''λαμπρή'' στιγμή του έθνους πριν 70 χρόνια...αλλά ναι είμεθα ένδοξος-περήφανος-λαμπρός λαός..... :rockon:

Τι και αν μας φτύνουν οι πολιτικοί μας τους ξανα ψηφίζουμε...τι και αν χρεοκόπησε η χώρα...η δόξα...δόξα. :2funny: :2funny:

Αυτή την στιγμή πρέπει να ναι η Ελλάς η μόνη χώρα που έχει μηδενίσει σε όλα...αλλά η περηφάνια...περηφάνια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πιο κομπλεξικούς από τους νεο-Έλληνες αποκλείεται να βρεις...νιώθουν μεγάλοι κ τρανοί σε όλα-όλοι,επειδή κάποτε υπήρξε ο Σωκράτης στο ίδιο έδαφος, χτίσανε κάποιοι Παρθενώνα...νικήσαν τα Μογγόλα το 21(λέμε τώρα,ας μην βάζαν χέρι στα μεμέτια οι Μεγάλες Δυνάμεις κ όλοι οι επαναστάτες την τύχη του Διάκου θα είχανε) και αντιστάθηκαν στους μακαρονάδες το 40(μετά οι ναζί βέβαια περίπατο κ η η Ελλάς τελικά υποδουλώθηκε).

Κοντινότερη ''λαμπρή'' στιγμή του έθνους πριν 70 χρόνια...αλλά ναι είμεθα ένδοξος-περήφανος-λαμπρός λαός..... :rockon:

Τι και αν μας φτύνουν οι πολιτικοί μας τους ξανα ψηφίζουμε...τι και αν χρεοκόπησε η χώρα...η δόξα...δόξα. :2funny: :2funny:

Αυτή την στιγμή πρέπει να ναι η Ελλάς η μόνη χώρα που έχει μηδενίσει σε όλα...αλλά η περηφάνια...περηφάνια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

εαν δεν σ αρεσει αλλαξε χωρα

μεχρι τοτε θα περνας μπροστα απο εκκλησιες, και δεν θα βλεπεις λαθρο να εχουν τζαμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom