Νέα

Πόσο καιρό έχετε να γαμήσετε χωρίς λεφτά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποσο καιρο εχετε να γαμησετε χορισ λεφτα?με καμακι?

• 1 μερα

Ψήφοι: 11 12,8%
  • 1 βδομαδα

Ψήφοι: 6 7,0%
  • 1 μηνα

Ψήφοι: 18 20,9%
  • 1 χρονο

Ψήφοι: 23 26,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 28 32,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Επισκέπτης
μια φορα οταν κερδισα ενα στοιχημα και πληρωσε το στουντιο ενας φιλος  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος εννοει με κοπελα ΜΗ επαγγελματια
οχι οτι οι αλλες δεν ειναι πουτανες
αλλα ειναι σε ερασιτεχνικο επιπεδο ακομα :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε τυποι.... μονο τα δικα της λεμε. Να πληρωνεις....

Αλλωστε και μονος σου αν εισαι μετα το γαμησι στο στουντιο δεν θα βγεις για καμια μπυρα?

Η μεχρι το στουντιο που θα πας δεν θα πας με αμαξι? δεν θα χαλασεις και εκει βενζινη?

τι τα βαζετε ολα μεσα.... μονο τα δικα της οσα ειναι... (αντε και καμια ταριφια)
Υπαρχουν τα δωρα....μπουμερανγκ
Πχ  στρινγκακια που θα τα φοραει για παρτη σου, αντε και στη γιορτη τηs ...γοβεs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υπαρχουν τα δωρα....μπουμερανγκ
Πχ  στρινγκακια που θα τα φοραει για παρτη σου, αντε και στη γιορτη τηs ...γοβεs

Και οχι μονο τυπε....
εγω μια παλια μου...μου κανε και αυτη δωρα ρε δικιε μου...
Και ενταξει ορισμενοι ειναι τιγκα προκατειλειμενοι
δεν καιγεσαι και τελειως αμα προσεξεις και απεξω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ελα ρε ...το ξενοδοχειο ειναι στη κατηγορια  παγια εξοδα...Δεν πιανεται
γι αυτο ειπα οτι το εντελως τζαμπα ειναι σπανιο...στην καλυτερη περιπτωση θα χεις χαλασει λεφτα για τη μπυρα σου που λεει ο λογος...κι αν δεν εχει σπιτι μονη της το ξενοδοχειο ειναι μονοδρομος για μενα τουλαχιστον!

απ την αλλη υπαρχουν περιπτωσεις που αν εχει σπιτι  μπορεις ανετα να πατε εκει χωρις πολλα πολλα...

αυτα για μικροτερες ηλικιες ετσι...μετα τα 25-30 υποτιθεται το θεμα του σπιτιου λυνεται (λεμε τωρα) οποτε μενει μονο κερασματα,κανα σινεμα,βολτα κτλ...αρα παλι δεν ειναι ευκολο το εντελως τζαμπα εκτος κι αν μιλαμε για φασεις την πας στην τουαλετα  η σε κανα γιαπι(καλη ωρα) για ενα γρηγορο...μετα ομως?  αν δεν εχει συνεχεια καλως,αμα το προχωρησετε ομως...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και οχι μονο τυπε....
εγω μια παλια μου...μου κανε και αυτη δωρα ρε δικιε μου...
Και ενταξει ορισμενοι ειναι τιγκα προκατειλειμενοι
δεν καιγεσαι και τελειως αμα προσεξεις και απεξω.
Mα κι εγω δεν ειμαι τηs αποψηs του καθε τρειs και λιγο
Αλλα βρισκω ετσι μικρα δωρακια σε αξια και βγαινω κι απο πανω
Δεν γινεται....Μια στο τοσο ωφελει...Δεν ειναι δα και το εξοδο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
γι αυτο ειπα οτι το εντελως τζαμπα ειναι σπανιο...στην καλυτερη περιπτωση θα χεις χαλασει λεφτα για τη μπυρα σου που λεει ο λογος...κι αν δεν εχει σπιτι μονη της το ξενοδοχειο ειναι μονοδρομος για μενα τουλαχιστον!

απ την αλλη υπαρχουν περιπτωσεις που αν εχει σπιτι  μπορεις ανετα να πατε εκει χωρις πολλα πολλα...

αυτα για μικροτερες ηλικιες ετσι...μετα τα 25-30 υποτιθεται το θεμα του σπιτιου λυνεται (λεμε τωρα) οποτε μενει μονο κερασματα,κανα σινεμα,βολτα κτλ...αρα παλι δεν ειναι ευκολο το εντελως τζαμπα εκτος κι αν μιλαμε για φασεις την πας στην τουαλετα  η σε κανα γιαπι(καλη ωρα) για ενα γρηγορο...μετα ομως?  αν δεν εχει συνεχεια καλως,αμα το προχωρησετε ομως...
Αν εχει σπιτι ομωs....Αυτο το..Αν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Mα κι εγω δεν ειμαι τηs αποψηs του καθε τρειs και λιγο
Αλλα βρισκω ετσι μικρα δωρακια σε αξια και βγαινω κι απο πανω
Δεν γινεται....Μια στο τοσο ωφελει...Δεν ειναι δα και το εξοδο

Ε ναι ρε. Σιγα το εξοδο... αμα η αλλη κατσει ολη νυχτα στο ξενοδοχειο μαζι σου.

Εγω πιστευω τα μπουρδελα ειναι σαν τα φαστ φουνταδικα πας εκει επειδη καυλωνεις να τρως την βρωμια
και το αλατοπιπερακι σου αλλα δεν μπορεις να τρως συνεχεια θα ανεβασεις χοληστερινη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο την πλακα ορισμενοι λενε.... για τις μπυρες τους και τα ποτα τους.... ε νταξει ρε παιδια αυτα δεν θα τα πληρωνατε ουτως η αλλως?

Τι εισαι πια??? ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - ΣΠΙΤΙ , ΣΠΙΤΙ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σου στριψει στο τελος... θα γινεις χειροτερος και απο τον διαολο στα γεραματα σου με τοσο βαρυ προγραμμα ζωης και εμπειριων

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και σπιτι να χει βαλε τη βενζινα που θα καψεις για να πατε εκει,βαλε κανα εξτρα ποτο,πανε καμμια 30ευρω ετσι για την πλακα...2 μπυρες να πιεις θες 14 ευρω πανω κατω...αστα,δυσκολες εποχες :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε ναι ρε. Σιγα το εξοδο... αμα η αλλη κατσει ολη νυχτα στο ξενοδοχειο μαζι σου.

Εγω πιστευω τα μπουρδελα ειναι σαν τα φαστ φουνταδικα πας εκει επειδη καυλωνεις να τρως την βρωμια
και το αλατοπιπερακι σου αλλα δεν μπορεις να τρως συνεχεια θα ανεβασεις χοληστερινη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απο την πλακα ορισμενοι λενε.... για τις μπυρες τους και τα ποτα τους.... ε νταξει ρε παιδια αυτα δεν θα τα πληρωνατε ουτως η αλλως?

Τι εισαι πια??? ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - ΣΠΙΤΙ , ΣΠΙΤΙ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βοηθηστε και την Ελληνικη οικονομια
Που και που κανενα λελουδικο.....Που και που λεμε
Τεσπα μην πιειs 6 μπυρεs....Πιεs 3 και παρε και το ανθοs....
Και μονο που θα δειs χαμογελο απο δω ισαμε την Αυστραλια ...φτανει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ελα ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βοηθηστε και την Ελληνικη οικονομια
Που και που κανενα λελουδικο.....Που και που λεμε
Τεσπα μην πιειs 6 μπυρεs....Πιεs 3 και παρε και το ανθοs....
Και μονο που θα δειs χαμογελο απο δω ισαμε την Αυστραλια ...φτανει

Ολα χρειαζονται... και τα μπουρδελα τα αγαπαμε επειδη σε δυσκολες στιγμες

ηταν εκει για μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μας στηριξαν και τα στηριξαμε

Αλλα.... και οι εξω τυπισσες ολο και κατι εχουν να προσφερουν... ξαναλεω τηην μπυρα που λεει απο πανω
ο ντραμερ θα την επινε ουτως η αλλως και μονος του να ητανε.... ακομα και μετα το γαμησι ενα σουβλακι δεν το τρως? τι διαολο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ηταν εκει για μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μας στηριξαν και τα στηριξαμε

Αλλα.... και οι εξω τυπισσες ολο και κατι εχουν να προσφερουν... ξαναλεω τηην μπυρα που λεει απο πανω
ο ντραμερ θα την επινε ουτως η αλλως και μονος του να ητανε.... ακομα και μετα το γαμησι ενα σουβλακι δεν το τρως? τι διαολο
ναι απλως εγω λεω οτι το ΕΝΤΕΛΩΣ τζαμπα γαμησι ειναι σπανιο...γι αυτο αναφερω τις μπυρες πχ και τα συναφη γιατι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αμα βγεις εξω θα χαλασεις καποια χρηματα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Oλα κι ολα το μπουρδελο ειναι η καβαντζα
Μολιs δειs.....ανηφορια.....τραβαs κατα κει
Το αισθημα αισθημα αλλα...........ολα κι ολα....Δεν θα χαλασω συνηθειεs αιωνων τωρα
Ειμαι σαν την μελισσα......πολλα λουλουδια για...ρουφηγμα  ζζζζζζζζζζζζζζ :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ναι απλως εγω λεω οτι το ΕΝΤΕΛΩΣ τζαμπα γαμησι ειναι σπανιο...γι αυτο αναφερω τις μπυρες πχ και τα συναφη γιατι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αμα βγεις εξω θα χαλασεις καποια χρηματα...
Ετσι οπωs το λεs................ΕΝΤΕΛΩΣ    μιλαμε να καθεσαι ακινητοs στον καναπε
Να μη ξοδεψειs βενζινη, να μην περπατησειs, να μην παs σε ξενοδοχειο......
Γινεται?????????????
Αυτο ειναι πλεον...virtual................Βαζειs τα ειδικα γυαλια και εισαι με την Ναομι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Oλα κι ολα το μπουρδελο ειναι η καβαντζα
Μολιs δειs.....ανηφορια.....τραβαs κατα κει
Το αισθημα αισθημα αλλα...........ολα κι ολα....Δεν θα χαλασω συνηθειεs αιωνων τωρα
Ειμαι σαν την μελισσα......πολλα λουλουδια για...ρουφηγμα  ζζζζζζζζζζζζζζ :2funny:

Βασικα παλια για μενα ναι ηταν καβατζα πλεον....

ειναι μαζι με τις εξω γκομενες στην πρωτια....  ;)

Οσο πηδας γλυκαινεσαι... Αν επαιζε ακομη η Βανεσσα παιζει να την ερωτευομουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πουτανοκαψουρα.... μακαρι να ξαναγυρισει

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι οπωs το λεs................ΕΝΤΕΛΩΣ    μιλαμε να καθεσαι ακινητοs στον καναπε
Να μη ξοδεψειs βενζινη, να μην περπατησειs, να μην παs σε ξενοδοχειο......
Γινεται?????????????
Αυτο ειναι πλεον...virtual................Βαζειs τα ειδικα γυαλια και εισαι με την Ναομι
εμ δεν ειναι ετσι...δες πιο πριν τι εγραψα...μεσημερι γνωριστηκαμε βραδι σπιτι της...εξοδο? ο καφες μου που ετσι κι αλλιως θα τον επινα...αρα? ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑ (αλλα για μια νυχτα)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην αναφερετε τη βανεσσα...ακομα προσπαθουμε να την ξεχασουμε μερικοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom