KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Έτσι είναι Ανάλιπσον
Επικροτώ φίλτατε και υπεραυξάνω με την εμπειρία του φίλου KingEdward
Κάπου εδώ πρέπει να σε καληνυχτίσω φίλε "farkeli" ...
Έχε γειά...
Έτσι είναι Ανάλιπσον
Επικροτώ φίλτατε και υπεραυξάνω με την εμπειρία του φίλου KingEdward
Ουστ Ανώμαλε από δωΜε περνάς και 3 μήνες...
Υ.Γ. Σάψαλο...μην πειράζεις τα παιδάκια ρεεεεε...πάει 12.25' το χαπάκι σου το πήρες????
...ίσως και οι ημέρες να έχουν σημασία
ή και τα δευτερόλεπτα ακόμη
πολλά ζητήματα, απέχουν μεταξύ τους, όσο μια ...μεταξένια κλωστή
:'(Με περνάς και 3 μήνες...
Υ.Γ. Σάψαλο...μην πειράζεις τα παιδάκια ρεεεεε...πάει 12.25' το χαπάκι σου το πήρες????
Δεν είπα εσένα σάψαλο Blondie
Η νέα γενιά είναι εδώ.Αν δεν διαβαζα εδω τις δηλώσεις των φίλων για το πόσο είναι ΔΕΝ θα το πίστευα ότι έχουμε εδώ μέσα ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ....ηλικίες...
απίστευτο....κι όμως αληθινό...
Λίλλυ γιατί απορείς ???
Δεν είπα εσένα σάψαλο Blondie
Eκτός αν κλαίς για τους 3 μήνες...
Δεν ήταν απορημένο απλά μου άρεσε το πως εκφράστηκες και το σκέφτηκα!
;)
Ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να μεταφέρει (...εκφράσει) όλα τα νοήματα και πολλές φορές όλα τα συναισθήματα
Παρότι οι λέξεις έχουν "...ειδικό βάρος" και σημασία
ορισμένες (ή και όλες) τις φορές είναι σημαντικότερες
οι ίδιες οι ...πράξεις
νομίζω...
Mην τρομάζεις μαρή...εσύ μπορεί να με περνάς στους μήνες αλλά εγώ σου ρίχνω χαλαρά 15 χρονάκια...Δεν είπα εσένα σάψαλο Blondie
Eκτός αν κλαίς για τους 3 μήνες...
Συγγνώμη για το σπαμ,
θεωρώ σημαντικότερο οι πράξεις να υποστηρίζουν τις λέξεις. Μόνο πράξεις ή μόνο λέξεις (προφορικά ή γραπτά) είναι σαν κάτι που έμεινε μισό, ανολοκλήρωτο... Δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς!
Mην τρομάζεις μαρή...εσύ μπορεί να με περνάς στους μήνες αλλά εγώ σου ρίχνω χαλαρά 15 χρονάκια...
η συγκεκριμένη ημερομηνία 23/02/1979 ανήκει στην Μαρία Στεπάνοβα την κορυφαία μπασκετμπολίστρια του πλανήτη και σέντερ της εθνικής Ρωσίας που είναι μόλις 2 εκατοστά πιο κοντή από την Γκάμοβα και η ψηλότερη ξανθιά που μου αρέσει23 φεβρουαριου ,1979,μεγαλωσαμεε....σαν χτες θυμαμαι που ημουν 20
Ευτυχώς που δεν γνωριζόμαστε απο κοντά γιατί με 2.02 ύψος που έχω θα μου την έπεφτες σίγουρα!η συγκεκριμένη ημερομηνία 23/02/1979 ανήκει στην Μαρία Στεπάνοβα την κορυφαία μπασκετμπολίστρια του πλανήτη και σέντερ της εθνικής Ρωσίας που είναι μόλις 2 εκατοστά πιο κοντή από την Γκάμοβα και η ψηλότερη ξανθιά που μου αρέσει