χαχαχαχα....... απο οτι καταλαβα παντως ειμαι απτα "μικρα" εδω μεσα!!!!Ευτυχώς που δεν γνωριζόμαστε απο κοντά γιατί με 2.02 ύψος που έχω θα μου την έπεφτες σίγουρα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο χρονών είσαι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα o-taf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 587
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ποσο με κανετε????????????
street_of_dreams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρουσιάζει ενδιαφέρον η "ηλικιακή διαστρωμάτωση" των μελών και επισκεπτών(?) του site.Προϋπόθεση, βέβαια, να ψηφίζουν αληθινά οι συναγωνιστές.Ας πούμε, οι 81+ φαίνεται νάναι περισσότεροι απ' τους 51-55 (ηλικιακή ομάδα στην οποία ανηκω)...Κομματάκι δύσκολο να το δεχτώ.Καυλιαρόγεροι...
Μπουμπουκάκι μου, εισαι μια όμορφη κοριτσαραποσο με κανετε????????????
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Μπα προτιμώ γυναίκες από 1,80 και πάνω και καλύτερα από 1,91 και άνω ποθυ είμαι εγώ ενώ οι ψηλότεροί μου παύουν να λέγονται ψηλοί και χαρακτηριζονται άχαροι :SΕυτυχώς που δεν γνωριζόμαστε απο κοντά γιατί με 2.02 ύψος που έχω θα μου την έπεφτες σίγουρα!
καυλιαρογεροι??? εγω τους ηξερα καυλογερους!!!!!Παρουσιάζει ενδιαφέρον η "ηλικιακή διαστρωμάτωση" των μελών και επισκεπτών(?) του site.Προϋπόθεση, βέβαια, να ψηφίζουν αληθινά οι συναγωνιστές.Ας πούμε, οι 81+ φαίνεται νάναι περισσότεροι απ' τους 51-55 (ηλικιακή ομάδα στην οποία ανηκω)...Κομματάκι δύσκολο να το δεχτώ.Καυλιαρόγεροι...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εσυ ποσο εισαι ειλικρινη μου φιλε;;;;;Μπουμπουκάκι μου, εισαι μια όμορφη κοριτσαρα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ενω η γυναικα πανω απο 180 κ ειδικα πανω απο 190 ειναι τρισχαριτωμενη!Μπα προτιμώ γυναίκες από 1,80 και πάνω και καλύτερα από 1,91 και άνω ποθυ είμαι εγώ ενώ οι ψηλότεροί μου παύουν να λέγονται ψηλοί και χαρακτηριζονται άχαροι :S
αχαχαχαχαχα εισαι θεος βρε θαυμαστητωνγιγαντων
Επισκέπτης
Ναι οι γυναίκες πάνω απο 2 μέτρα δεν είναι άχαρες.....για τον Φρανκεστάιν!Μπα προτιμώ γυναίκες από 1,80 και πάνω και καλύτερα από 1,91 και άνω ποθυ είμαι εγώ ενώ οι ψηλότεροί μου παύουν να λέγονται ψηλοί και χαρακτηριζονται άχαροι :S
Μπα προτιμώ γυναίκες από 1,80 και πάνω και καλύτερα από 1,91 και άνω ποθυ είμαι εγώ ενώ οι ψηλότεροί μου παύουν να λέγονται ψηλοί και χαρακτηριζονται άχαροι :S
Φίλε οι γκόμενες που σου αρέσουν, όταν στην πιάνουν θα την κάνουν να φαίνεται πακοτίνι ...
Και δεν είμαι κοντοψώλης, μη μπερδεύεσαι
Eγώ είμαι μπουμπούκοςεσυ ποσο εισαι ειλικρινη μου φιλε;;;;;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Eλα εδω παρωναπο 81 χρονων και πανω ποιοι ειναι ρε παιδια?
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
βαρείς κι ένδοξοι γεροπόρνοι
το χασμα των γενεων... γεναρης του 88.....
Εσυ εισαι μικουλα...
Σε περναω 3 χρονακια...
καλα ρε θηριο που το βρηκες το ποστ μου???????Εσυ εισαι μικουλα...
Σε περναω 3 χρονακια...
καλα ρε θηριο που το βρηκες το ποστ μου???????
Ελεγες σε προηγουμενο ποστ οτι εισαι απο τα μικρα του σαιτ και μου αναπτυχθηκε μια περιεργεια
Εψαξα λιγο και το βρηκα.
Οποιος θελει βρισκει.....
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
καλα ρε θηριο που το βρηκες το ποστ μου???????
α εσύ είσαι νινί!!