Νέα

Πόσο αξιόπιστα είναι τα international marriage agencies........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasosedess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
γεια....εδω κ καιρο παρακολουθω στο ιντερνετ αυτα τα πρακτορεια γνωριμιων.Ξερω πως ζηταν καποια χρηματα,οχι πολλα ,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστα ειναι η αν πεταμε τα λεφτα μας.Ευχαριστω....περιμενω διαφωτιση./.....

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εχει κανεις καμμια εμπειρια να παραθεσει?

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Tι ακριβώς κάνουν??

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Ένας φίλος μου έχει μπλέξει. Έχει πληρώσει 1500€ και έχει λάβει φωτογραφίες.
Τα γράμματα που έχει λάβει είναι επαγγελματικά. Μαμά άρρωστη θέλει επέμβαση στείλε κατι παραπάνω από εισητήριο κτλ.
Όταν τα έστειλε πήγαν δήθεν για την επέμβαση και ακόμα περιμένει. Στο γραφείο το παίζουν κινέζοι και τώρα έχει πάει στη Ρωσία. Προσεχώς θα έχω νεώτερα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μακριά

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με ειδοποίησαν ότι έχω κερδίσει το λόττο στην Νιγηρία αλλά για να μου εμβάσουν τα χρήματα πρέπει να πληρώσω πρώτα κάποια μικροέξοδα. Να το προχωρήσω?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Με ειδοποίησαν ότι έχω κερδίσει το λόττο στην Νιγηρία αλλά για να μου εμβάσουν τα χρήματα πρέπει να πληρώσω πρώτα κάποια μικροέξοδα. Να το προχωρήσω?

Μαλλον εχεις κερδισει κατι αλλο απο Νιγηρια π.χ. κανενα Γεκινι / στειλε τα μικροεξοδα που σου λενε και οχι μονο θα σε κλεψουν αλλα μπορει να παρει και δωρο στις 2 πιτσες η 1 δωρεαν και θα με θυμηθεις ...

Προφανως η ερωτηξη σου ειναι ρητορικη και σου απανταω και εγω ρητορικα / πολεμικους χαιρετισμους ....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πρίν από 2 μήνες "κέρδισα" κι εγώ 615.800€!Ιδού η  ιστορία:
transfercostsouzaqo7.png

BANCO LA CAIXA
EX    EXTRANGEROS DEPARTAMENTO, 
AVENIDA SAN  PANCRACIO 27-D
28024,  MADRID-SPAIN
TEL: 0034 680 211 588
FAX: 0034 680 211 678

EMAIL: transferlacaixa@financier.com                                                              TRANSFER/DEPOSIT COMMISSION CHARGES                   

ATTN:  EDILENE DO CARMO SOUZA

THIS IS IN RESPECT OF THE FUND DEPOSITED IN OUR BANK  IN  TRANSIT ACCOUNT BY SANTA LUCIA SEGURIDAD S.A. WE  ARE PLEASE TO INFORM YOU THAT THE TRANSFER OF YOUR TOTAL FUND IS READY TO BE TRANSFER INTO YOUR BANK ACCOUNT. WITHOUT ANY FURTHER DELAY.

NOTE: YOU HAVE TO MAKE THE PAYMENT THROUGH WESTERN UNION MONEY TRANSFER WITH THE NAME OF OUR ACCOUNT MANAGER

NAME: SOFIA
LAST NAME: DANIEL

AMOUNT: €1200.00
ADDRESS:
28024,  MADRID-SPAIN
REGARDS,

OSCAR NUÑEZ FERNANDEZ
(RANSFER/TELEX DEPARTMENT MANAGER

Τους απαντάω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε σεντς από μενα και αν θέλετε κρατήστε όχι 1200 αλλά 1500€ από τα κερδισμένα και στειλτε μου τα υπόλοιπα.Η απάντησή τους:
BANCO LA CAIXA

EX    EXTRANGEROS DEPARTAMENTO, 

28024,  MADRID-SPAIN

TEL: 0034 680 211 588

FAX: 0034 680 211 678

EMAIL: transferlacaixa@financier.com

TRANSFER/DEPOSIT COMMISSION CHARGES                   

ATTN: 
THIS IS REGARD TO YOUR REPLY, WE LIKE TO INFORM YOU THAT DUE TO THE INSURANCE POLICY COVERING YOUR WINNING FUND WE CANNOT DEDUCT ANY CHARGES OUT OF WINNING, YOU TO RECEIVE A TOTAL SUM OF €615810.00 IMMIDIATELY OUR COST OF TRANSFER IS PAID TO OUR BANK.
WE DON'T HAVE ANY OTHER OPTIONS TO HOLD YOUR FUND HERE IN OUR BANK ONCE THE BANK CHARGES IS PAID.
NOTE: YOU HAVE TO MAKE THE PAYMENT THROUGH WESTERN UNION MONEY TRANSFER WITH THE NAME OF OUR ACCOUNT MANAGER

NAME: SOFIA

LAST NAME: DANIEL

AMOUNT: €1200.00

ADDRESS:

28024,  MADRID-SPAIN
REGARDS,

OSCAR NUÑEZ FERNANDEZ

(RANSFER/TELEX DEPARTMENT MANAGER)

και φυσικά μετά από αυτά πήραν τα @@@@@@@ μου...Γι'αυτό μακριά από τα λαμόγια....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα βρε παληκαρια..

εν ετη 2007, πλανητης γη, ευρωπη, ελλαδα, ασχολειστε με τετοιους ????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

προχωρησε το αν γουσταρεις μονο ουγκαντεζο πουτσαρα που να σκιζει κωλοβαρδουλα!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: Σήμερα είχα μεγαλύτερη τύχη στα spam που στέλνουν στο email μου και μου στειλαν και φώτο ....

Hey, We happened to take a look at your profile and We are really interested in getting to know you better Email me back at my personal email address: Rock@GloryLandUsa.info if you would like to talk some more and I will send your more pictures

Οπότε τον γλίτωσα τον ουγκαντέζο πουτσαρά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
:2funny: Σήμερα είχα μεγαλύτερη τύχη στα spam που στέλνουν στο email μου και μου στειλαν και φώτο ....

Οπότε τον γλίτωσα τον ουγκαντέζο πουτσαρά.

Μπορεί να είναι αυτός που τράβηξε τη φωτογραφία στις γκόμενες :rockon: :tooth:

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιι

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Μακριά από αυτά είναι απλά ΑΠΑΤΗ.
Είχαν στείλει στον γιό της κακομοίρας της καθαρίστριας μου ότι κέρδισε γύρω στο 1.000.000 ευρώ.
Ψάχνουν θύματα για να τσιμπήσουν όσα μπόρουν.

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
το θεμα εδω ειναι σχετικα με τα international marriage agencies που σου παρουσιαζουν γυναικες (μπαζα αλλα κ κουκλαρες) με σκοπο τον γαμο Κατι σαν γραφειο γνωριμιων και συνοικεσιων αλλα απο το ιντερνετ με πολυ πραμα απο ρωσσια και γειτονες χωρες.....

Επισκέπτης
Tο μεγαλείο του κανόνα : Λίγα λεφτά από πολλούς. Φανταστείτε σε πόσες χιλιάδες mails στέλνουν κάθε μέρα αυτές τις απάτες και ότι αν το 1% τσιμπάει αυτοί βγάζουν χιλιάδες ευρώ.
Eπίσης σε καμμία περίπτωση μην στέλνετε ούτε ένα ευρώ σε πρακτορεία γάμων αυτοί οι αλήτες εκμεταλλεύονται την ανάγκη μερικών από εμάς και βγάζουν πολλά λεφτά. Kαι το γαμημένο το internet σε κοιμίζει και μετά ξυπνάς και καταλαβαίνεις την μαλακία...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια απατη ειναι ολα αυτα κακως και ασχολειστε με τετοια εμαιλ,πα;ντως εαν γουσταρετε καμμια ρωσσιδα καμμια ουκρανεζα περνεις το αεροπλανο και πας εκει...αποψη μου οχι μοσχα ουτε αγια πετρουπολη αλλα ποιο μικρη πολη...νομιζω υπαρχουν τετοια σαιτ που σε βοηθανε αμα πας εκει ..αλλα τα εχω διαγραψει και δεν θυμαμε..αν καποιοσ εχει τετοιες διευθυνσεις ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΑΜΑ ΠΑΣ  ας ενημερωσει...ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλημας για αγαθομουνιδες και αμερικανακια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom