Νέα

Ποσο ασφαλης ειμαι Φυλης Μεταξουργειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τις εν λογο περιοχες κατα ποσο μπορει να
κινηθει καποιος μονος με ασφαλεια κατα τη διαρκεια της ημερας παντα διοτι για βραδυ ουτε που το σκευτομαι
γιατι πολλα ακουγονται σχετικα με το ποσο κινδυνος υπαρχει αληθευουν η ειναι σαλτσες των ΜΜΕ θελω να κανω
καμια τσαρκα μην εχω τιποτα παρατραγουδα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τις εν λογο περιοχες κατα ποσο μπορει να
κινηθει καποιος μονος με ασφαλεια κατα τη διαρκεια της ημερας παντα διοτι για βραδυ ουτε που το σκευτομαι
γιατι πολλα ακουγονται σχετικα με το ποσο κινδυνος υπαρχει αληθευουν η ειναι σαλτσες των ΜΜΕ θελω να κανω
Πρόσεχε ψηλέ.......να'χεις το νου σου..................

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τιποτα δε γινεται φιλε αμα πας πρωι/μεσημερι.  το πολυ να δεις στο μεταξουργειο τα πρεζονια να βαρανε ενεσεις ...για μερα μιλαμε παντα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.

Συνημμένα

• stabbed.jpg
    stabbed.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
A

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
και εγω ετσι πιστευω δεν νομιζω να γινει κατι μηπως να παρω και κανα πτυσομενο καλου κακου ?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
και εγω ετσι πιστευω δεν νομιζω να γινει κατι μηπως να παρω και κανα πτυσομενο καλου κακου ?
πτυσσομενο ποτηρακι εννοεις ,για  χυμο ?  :2funny:

τι να το κανεις το πτυσσομενο ,αμα στην πεσουν 3 θα στο βαλουν στον κ_ _ο ...

δε γινεται τιποτα φιλε μην αγχωνεσαι.

OP
OP
A

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
και εγω αυτο πιστευω δεν νομιζω να τρεχει τιποτα καθημερινη και μερα λεω να παω

op metaksi style

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
μην λετε οτι δεν γινεται τιποτα..πρεπει να κοβεις απο μακρια τους υποπτους και να στριβεις.εγω αυτο κανω οταν παω μονος μου ή ξερω απο πριν σε πιο μπουρδελο θα παω οποτε δεν αργω να φυγω απο την περιοχη.εχε πανω σου λιγα χρηματα οσα χρειαζονται για τα γαμισια σου

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

πρωϊ-μεσημέρι-απόγευμα τίποτε δεν παθαίνεις. Μήν ξεχνάς ότι εκεί μένει κόσμος με οικογένειες κ.α.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
και εγω αυτο πιστευω δεν νομιζω να τρεχει τιποτα καθημερινη και μερα λεω να παω
επειδη σε κοβω να μην εχεις παει ποτε,τα ασχημα γινονται το βραδυ.σπασμενα αμαξια κτλ...και στο μεταξουργειο κυριως.τοοοσα χρονια που παω τιποτα δεν εχει συμβει...μια φορα στη βαθης νυχτα ειχαν πλακωσει εναν πακιστανο κατι αλβανοι ,τον ειχαν βαλει κατω και τον σαπισανε αλλα τετοια γινονται βραδυ κυριως.

μερα μεσημερι δυσκολο να γινει κατι,το πολυ να δεις κανεναν να πλακωνεται...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
από το πρωι μεχρι αργα το απογευμα δεν εχεις τιποτα να φοβασαι.Τωρα νυχτα....τι να πω....η επιλογη δικη σου.. :)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πρωϊ-μεσημέρι-απόγευμα τίποτε δεν παθαίνεις. Μήν ξεχνάς ότι εκεί μένει κόσμος με οικογένειες κ.α.
ναι,οικογενειες πακιστανων ,νιγηριανων,ρουμανων,αλβανων και λιγων ρωσων...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
για 3η βαρδια αργα δηλαδη φυλης ποτε δεν μου εχει τυχει το παραμικρο βεβαια δεν κοβω και βολτες στο δρομο με το ιφον στο χερι.
στο μεταξι μου εχουν σπασει 2 φορες το αμαξι , με εχουν σταματησει αμετρητες φορες να μου ζητησουν τσιγαρα/λεφτα και μια φορα παραλιγο να ερθω στα χερια με ζακια. γενικα μερος προς αποφυγην

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
θελει προσοχη  οπως κ να το κανουμε,δεν περπαταμε αμεριμνοι λες κ παμε περιπατο στο βουνο να μαζεψουμε λουλουδια,προσοχη δεν σταματαμε η δεν καθομαστε να μας σταματησει κανενας για το οτιδηποτε,δεν μιλαμε γενικως με κανεναν,παρε κ ενα φιλαρακι σου καλο κ πατε τσαρκα να γελασετε...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Εάν είσαι μικροκαμωμένος μην πας μόνος διό τι αποτελείς στόχο για ληστεία. Πολλά γίνονται μην λέτε πως δεν γίνεται τόποτα, και ληστείς και λεφτά σου ζητάνε και κίνδυνος για τσαμπουκάδες.
Ελληνικές οικογένειες μένουν ελάχιστες στην περιοχή και είναι φτωχοί που δεν κατάφεραν να μετακομίσουν κάπου αλλού.
Το πρυσόμενο που λες δεν σε προστατεύει διότι αν σου την πέσουν θα είναι πιο πολλοί απο ένας και θα είναι νταγλάράδες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.506
Πόντοι
46.232
το θέμα έχει θιχτεί πολλάκις.....
δεν είναι καθόλου πιο επικίνδυνα απο το να περπατάς σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας στην εποχή μας...
αν κάτι είναι να συμβεί θα συμβεί , αυτές οι ερωτήσεις πάντα μου θυμίζουν π.χ πω πω με τα αμάξια γίνονται ατυχήματα , να οδηγήσω?
θα βρέψει , να πάρω ομπρέλα?
τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί , απλά να μην πάς ανυποψίαστος και τελείως χαλαρός.
πηγαίνω χρόνια και μάλιστα βράδυ και αν εξαιρέσεις ένα σκηνικό με ένα πρεζάκι σε βόλτα μου με τον μπέμπα τίποτα δεν έχει συμβεί.  

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
χτυπα το κουδουνι του χειρογλυκανου που μενει εκει να κατεβει να σε σωσει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.506
Πόντοι
46.232

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρωι με ηλιο αφοβα αλλα χωρις πολλα πολλα με κανεναν
Βραδι ουτε για αστειο μονος !!!!!

Στην περιοχη το βραδι οι Ελληνες ειναι απλα ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom