- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
πολιτισμενες χωρες=ανατολικές χώρες;;;
αυτο καταλαβες? εισαι βλακας τελικα.
πολιτισμενες χωρες=ανατολικές χώρες;;;
κανα τηλε-φονικο κλασιμο δεν θα ειχε τυπε?
Παθαινουνε κοκο-μπλοκο αν ειναι ετσι......
1992 νομίζωποια χρονια ειν αυτο ρε?
Είχατε δεν είχατε πάλι για γυναίκες μιλάμε...και ελληνίδες μάλιστα,έλεος...πόσο πιο χαμηλά;;;
τυπε το αλιντι εχει ενσωματομενο σκανερ χρηματων, μεχρι και αν ειναι πλαστα τα χαρτονομιζματα που κουβαλαξ βλεπει με μια ματιατυπε αμα εβγαινα με αλιντισσα θα της ελεγα πως παω τουαλετα
και θα εφευγα απο την πισω πορτα (αφου ειχα παραγγειλει οτι ακριβοτερο υπηρχε)
ετσι για σπασιμο γιατι πολυ το μαγκακι κανει
αααααααααααααααααααααααχαχαχααχα
Ριξε λιγο το μεγαλο επιπεδο σου ρε φιλε και μαθε και σε εμας τους στοκους τι θες να πεις.εσυ εισαι στοκος και δεν καταλαβαίνεις τι θελω να πω.αστο....
τυπε το αλιντι εχει ενσωματομενο σκανερ χρηματων, μεχρι και αν ειναι πλαστα τα χαρτονομιζματα που κουβαλαξ βλεπει με μια ματια
Τί εννοούμε πολιτισμένες χώρες;;;;αυτο καταλαβες? εισαι βλακας τελικα.
τι ειπε ο ανθρωπαςτυπε το αλιντι εχει ενσωματομενο σκανερ χρηματων, μεχρι και αν ειναι πλαστα τα χαρτονομιζματα που κουβαλαξ βλεπει με μια ματια
τυπε το αλιντι εχει ενσωματομενο σκανερ χρηματων, μεχρι και αν ειναι πλαστα τα χαρτονομιζματα που κουβαλαξ βλεπει με μια ματια
Να κουβεντιάζεις όλη μέρα για το χρέος το καταλαβαίνω,χωρίς λεφτά δεν έχει ούτε φαϊ,ούτε γαμήσι,τίποτα...Αστα να πανε......πολιτικη, χρεοs και ελληνιδεs
Εχουμε πιασει πατο σε ολα τα θεματα
ωρες ωρες εχεις καλες ιδεεςτυπε δεν ξερω τι εχει αλλα ακομη και αν δεν εβγαινε μαζι μου
ή εβγαινε με καποιον άλλον εγω προσωπικα θα τον πληρωνα
για να κανει αυτη τη δουλεια.
Ενα τετοιο σπασιματακι της χρειάζεται κάργα αλλα πρωτα απο ολα
θα ηταν για να ριξουμε εμεις γελιο.
Να κουβεντιάζεις όλη μέρα για το χρέος το καταλαβαίνω,χωρίς λεφτά δεν έχει ούτε φαϊ,ούτε γαμήσι,τίποτα...
Να κουβενιάζεις για τις ελληνίδες όλη μέρα είναι εντελώς αδικαιολόγητο...και μετά να τις βρίζεις κιόλας.
Το γεγονος που δεν εχουμε το ιδιο χιουμορ με σενα, η δεν εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος με σενα.αυτο καταλαβες? εισαι βλακας τελικα.
Ηθικολογε μουΝα κουβεντιάζεις όλη μέρα για το χρέος το καταλαβαίνω,χωρίς λεφτά δεν έχει ούτε φαϊ,ούτε γαμήσι,τίποτα...
Να κουβενιάζεις για τις ελληνίδες όλη μέρα είναι εντελώς αδικαιολόγητο...και μετά να τις βρίζεις κιόλας.
τυπε δεν ξερω τι εχει αλλα ακομη και αν δεν εβγαινε μαζι μου
ή εβγαινε με καποιον άλλον εγω προσωπικα θα τον πληρωνα
για να κανει αυτη τη δουλεια.
Ενα τετοιο σπασιματακι της χρειάζεται κάργα αλλα πρωτα απο ολα
θα ηταν για να ριξουμε εμεις γελιο.
μη...Το γεγονος που δεν εχουμε το ιδιο χιουμορ με σενα, η δεν εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος με σενα.
Δεν μας κανει βλακες.
Αντιθετως εσενα σε κανει ηλιθιο.