apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ακούει μήπως λουγγρέτους?
ακούει μήπως λουγγρέτους?
Δεν μιλω για αγαπη Λουκαυτο ειναι μαλακια.
πρωτο βραδυ και αγαπη???
πως γινεται???
αυτη ειναι η διαφορα σας με τις ξενεςουτε...οχι.γτ δε μιλαω γ την περιπτωση που θελω αλλα δεν το κανω.μιλαω γ την περιπτωση που μου αρεσεις οκ...να σε ξαναδω ναι...αλλα εκεινη την στιγμη δεν θελω σεξακι.
Πςςς γράφεις....Δεν μιλω για αγαπη Λουκ
Το ποστ λεει για αγαπη οντως, αλλα εγω λεω αλλο.....
Λεω για το ενδεχομενο να θες να γνωρισεις λιγο καλυτερα τον αλλον - ην πριν κανεις οτιδηποτε μαζι του.....
Η αγαπη ερχεται μετα σταδιακα....
δώσε!!!αυτη ειναι η διαφορα σας με τις ξενες
αυτες οχι μονο ξερουν αλλα κανουν κιολας
Πςςς γράφεις....
Η βέλβυ κ η λουκ σίγουρα έχουν καυλώσει.
e type οι ελληνες και οι ελληνιδες μονο καλοι στα λογια ειναι,παμε καμια ουκρανια να γιαννουμε δικε μουαυτη ειναι η διαφορα σας με τις ξενες
αυτες οχι μονο ξερουν αλλα κανουν κιολας
Φοραω πανοπλια και αναμενω το στολισμαΠςςς γράφεις....
Και εγω, και εγω παιχτη.Πςςς γράφεις....
θα με τρελανετε?γνωριζω καποιον και αμεσως τον αγαπω θελω σχεση μαζι του και γ αυτο δε τουκαθομαι?γ να με γνωρισει στην μαματου παρθενα?
αιντεεεεεεεεεεε!
Ποιο στόλισμα...λόγια αγάπης κ πάθους έρχονται.Φοραω πανοπλια και αναμενω το στολισμα
Εσένα σου απαγορεύω,μόνο μαζί μου θέλω να καυλώνεις.Και εγω, και εγω παιχτη.
αν δεν πεσει το δεν γνωριζεις καλυτερα τον αλλον που να χτυπιεσαι κατωΔεν μιλω για αγαπη Λουκ
Το ποστ λεει για αγαπη οντως, αλλα εγω λεω αλλο.....
Λεω για το ενδεχομενο να θες να γνωρισεις λιγο καλυτερα τον αλλον - ην πριν κανεις οτιδηποτε μαζι του.....
Να ζητας κατι σοβαροτερο δηλαδη οπως λεει ο συναγωνιστης παρακατω στο ιδιο ποστ
Η αγαπη ερχεται μετα σταδιακα....
γιαυτο πανε μπροσταγενικα στο εξωτερικό παντως πρωτα γαμιούνται και μετα γνωρίζονται
η κλασσικότερη περίπτωση είναι να ξες τον άλλον από πριν, με κάποιον τρόπο (μεσολάβηση φίλων, κοινό καφέ, κλπ) κανονίζετε και βγαίνετε μαζί μόνοι.
Εκεί η λογική λέει να του το δώσεις...
Δεν μας ενδιαφέρει.Εδώ είναι Ελλάδα.γενικα στο εξωτερικό παντως πρωτα γαμιούνται και μετα γνωρίζονται
αν δεν πεσει το δεν γνωριζεις καλυτερα τον αλλον που να χτυπιεσαι κατω
Σε ποιοες χωρες εχει παει ρε φιλε και τα εχεις δει αυτα?γενικα στο εξωτερικό παντως πρωτα γαμιούνται και μετα γνωρίζονται
Εξωτερικό=Ρωσία;;;γενικα στο εξωτερικό παντως πρωτα γαμιούνται και μετα γνωρίζονται